Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / Fyne Audio F1-8

Fyne Audio F1-8

68.975,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.449 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 68.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.449 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 68.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Fyne Audio F1-8 – Højtalerens svar på F1

F1-serien repræsenterer toppen af ​​Fyne Audios mangeårige lydoplevelse og tekniske ekspertise i Hi-Fi-industrien. Fra den udsøgte F1-5 bogreol til den imponerende F1-12S, denne kompromisløse serie af avancerede transducere finpudser banebrydende punktkildehøjttalerteknologi for at definere, hvad der i øjeblikket er muligt. F1-serien er designet, fremstillet, håndbehandlet og testet på Fynes hovedkvarter og produktionsfacilitet i Glasgow og repræsenterer avanceret britisk højttalerdesign.

Det virkelig unikke design og den innovative funktionsliste er uden sidestykke. Fra de massive bearbejdede metalsokler til det indviklede grat-valnød-indlæg på fronten og toppen af ​​de træbehandlede kabinetter, er hvert element i F1-højttalere blevet nøje overvejet for at sikre en fantastisk lydydeevne og en udsøgt æstetisk appel for audiofilen.

Den kompromisløse F1-specifikation, der er fyldt med mange af Fyne Audios patenterede teknologier, inkluderer topklasse IsoFlare-coaxialenheder med FyneFlute-kantophæng, dobbeltkavitetsrefleksbelastning og Fynes signature BassTrax Tractrix-profil LF diffusersystem. Den tunge bearbejdede aluminiumssokkel giver en enestående stabilitet til det højdensitetspressede birkekrydsfinerskab, som er omfattende afstivet og færdiggjort til skræddersyet møbelstandard overalt.

“These Fyne F1-8 standmounters are excellent speakers. They prove an immensely entertaining listen, provided the recording and system are good enough. There’s no shortage of capable rivals, but in our opinion the F1-8s have little to fear.” 5/5 What Hi-F?

IsoFlare coaxialenhed

Fyne Audio’s IsoFlare enhed er et punktkildesystem, hvor bas/mellemtone enheden deler et fælles center med diskanten. Det giver et enestående stereoperspektiv selv uden for sweet spottet, fordi energi udstråles isotropisk med en konstant retningsbestemmelse efter udbrændingen af ​​enhedensmembran. Lyden produceres fra et enkelt punkt, hvilket giver en virkelig sfærisk og tidsjusteret bølgefront. Dette bevarer den harmoniske struktur af komplekse instrumenter og vokaler, og genskaber det ægte akustiske lydfelt fra en højttaler, der er langt mindre afhængig af rummets placering.

For flagskibet F1-seriens IsoFlare-enheder har højfrekvensenheden en meget stiv 3″ titanium HF-membran for jævn og ubesværet ydeevne, med en massiv neodymmagnet, der inkorporerer et ventileret bagkammer for at placere lavfrekvensresonans et godt stykke under crossover-området. Dette muliggør et meget lavt 750Hz crossover-punkt for den mest realistiske gengivelse af vokal. HF-enheden bruger en kantviklet aluminiumsspole med høj effekthåndtering på en Kapton-former med kortslutningsring i ren kobber for den laveste forvrængning. Dens unikke IsoFlare ringformede bølgeleder har computeroptimeret geometri for at give lineær ekspansion ind i rummet for den glatteste frekvensrespons.

På lavfrekvenssektionen giver en multifiber papirkegle naturligt lydende mellemtone og ekstremt ren transient adfærd selv ved koncertrealistiske SPL’er. Twin roll stof kegle surround (gulvstående modeller) og FyneFlute surround (standmount modeller) afslutter effektivt kegle energi uden tidsudtværing, forbliver sammenhængende integreret i HF driveren uanset lyttevolumen. Det højeffekts LF-motorsystem bruger en gigantisk ferritmagnet med rektangulær kobberslangespole på aluminiumsformer til klasseførende krafthåndtering. Den komplette F1-serie IsoFlare-driver er indbygget i et stift støbt aluminium-chassis for at eliminere uønskede vibrationer og koblet til kabinettets indvendige afstivningsbjælker gennem et semi-kompatibelt bindemateriale for enestående dæmpning ved fører-/kabinettets grænseflade.

BassTrax Tractrix diffuser system

F1-serien kan prale af Fyne Audios ultimative gentagelse af det patentanmeldte BassTrax Tractrix-profil LF diffusersystem. Denne komplekse, men raffinerede tilgang til basbelastning og refleksporting inkorporerer et design med dobbelt kavitet med en tunet bølgelederport, der skyder nedad fra det forstærkede nederste panel af kabinettet. Denne belastningsteknik udvider tuning-frekvensen for at reducere kegleudsving og fungerer som et dæmpningssystem, der blokerer potentielle stående bølgeresonanser produceret af den indre hovedport mellem hulrum.

Basporten i det nederste hulrum ventilerer nedad på BassTrax Tractrix-profildiffusoren. Den unikke, matematisk afledte tractrix-profil opretholder en ægte 90 graders vinkel ved hver skæring af den ekspanderende bølgefront, så den konverterer almindelig bølge-LF-energi til en horisontalt ekspanderende sfærisk 360-graders bølgefront uden tab af total energi. Resultatet er en problemfri ensartet LF-integration i rummet og en højttaler, der er langt mindre kritisk over for rummets placering. Tractrix profilbølgeledere blev oprindeligt anvendt på hornhøjttalere af Voight i 1920’erne, men anvendelsen på en LF diffuser af denne type er unik for Fyne Audio.

Delefilter

F1-seriens delefilter er et kompromisløst design, håndbygget på vibrationsdæmpende træfiberplader ved hjælp af verdens fineste elektroniske komponenter og kabler og finjusteret til at levere en virkelig klasseførende ydeevne. Designteamet lænede sig op af årtiers førsteklasses højtalerdesignerfaring og forfinede komponentlisten gennem finite element-analyse, computermodellering, måling og kritisk audition af Fynes topingeniører og akustiske medarbejdere.

Komponentlisten inkluderer LF-laminerede kernespoler med lavt tab, ikke-induktive tykfilmsmodstande og Claritycaps højkvalitets HF polypropylenkondensatorer. Neotech ™ PC-OCC interne ledninger giver meget transparent signaloverførsel, der forbindes til højttalerkablet gennem WBT Nextgen™ guldbelagte bi-wire terminaler. Når først de er samlet og testet, er hver F1-crossover dybkryogenisk behandlet. Denne superfrysning og langsomme optøningsproces aflaster mikrobelastninger i komponenter, ledninger og loddesamlinger, maksimerer signaloverførslen og leverer større gennemsigtighed til lyden.

Yderligere raffinementer i F1-serien inkluderer en femte jordterminal, der jorder førerchassiset for at forhindre radiofrekvensinterferenseffekter i at maskere fine detaljer. For problemfri rumintegration er HF-udgangskontroller tilgængelige på frontpanelet på F1-seriens modeller, som tilbyder brugerjustering af højfrekvent energi og tilstedeværelse.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

+Læs mere

Fyne Audio F1-8

Tilføj til kurv