Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / Fyne Audio F301

Fyne Audio F301

Nyhed - 30 % Rabat

2.082,50 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
105 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 2.083 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 105 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.083 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Fyne Audio F301 – Sublim lyd til prisen

Fyne F301 er en kompakt 2-vejs højtaler, som er det perfekte match til mindre lytterum. F301 tilbyder en enestående fleksibilitet og klasseførende ydeevne, som udmærker sig ved dens evne til at levere en bas og artikulation af langt dyrere designs. Dens høje følsomhed og dybe baspunch gør tilmed F301 til en meget letdreven højtaler, som er nem at slutte til en lang række AV-forstærkere og receivere. Hvad enten du ønsker en fremragende stereo gengivelse med stort perspektiv, musikalitet og bas, eller at få store filmoplevelser med dit hjemmebiografsystem, så er F301 et godt valg.

“The Fyne Audio F301 loudspeakers punch way above their price point. Their ability to cast a wide, deep soundstage with super imaging was as good as any bookshelf speaker I’ve had in house. Their serious jump factor and meaty bass frequencies were a consistent treat.” Reviewary

“After a break-in period, the Fyne F301s impressed with their exceptional rendering of soundstage width and depth, reasonably wide dynamic range, extended low end (for their size), and exuberant, I-can’t-stop-spinning-records presentation.” Stereophile, Ken Micallef.

Designet og konstrueret i Skotland

Alle Fynes højtalere er designet og konstrueret i Fynes hovedkvarter, som er beliggende i Lanarkshire i Skotland. Selve 301 er samlet og fremstillet i Kina for at kunne holde produktionsomkostningerne nede, og den fordyrende træ-finer er sparet væk, for at kunne anvende dyrere komponenter, som højner lydkvaliteten. Heriblandt er en 1″ plyester-dome diskant, som er mere indsigtsfuld og detaljeret, end en almindelige silkdome. I F301 finder du også en neodymium magnet, som sikrer, at enhederne har en lavere forvrængning og bedre ydeevne end traditionelle magneter i denne prisklasse.

Selve bas/mellemtonen består af en blanding af papirfibre, som er specielt designet for at kunne tilbyde den stivhed, der er nødvendig for, at enheden kan køre som et perfekt stempel ved de lavere frekvenser. Blandingen er til gengæld også valgt på grund af dens evne til at dæmpe og give en glat afrulning i mellemtonen. Enhedens kantophæng er karakteriseret ved fordybninger, som Fyne kalder FyneFlute-teknologi. Teknologien giver en mere effektiv absorbering af membranens energi, så den ikke returnerer til membranen og forårsager resonanser og farvninger af lyden. Resultatet er en mere nøjagtig lydgengivelse.

Rent akustisk er der foretaget en indvendig krydsafstivning i F301 kabinet, som er udført i MDF-paneler. Der er anvendt et fyld af akustisk fiber for at dæmpe hver enkelt kabinet, og der er tilmed anvendt en specieldesignet baffel, hvor diskanten er monteret, som minimere diffraktionen.

Anmeldelser:

Stereophile – klik her.

Reviewary – klik her.

Specifikationer:

System: 2-vejs bagudvendt basrefleskport
Anbefalet forstærkereffekt:  25-100 (Watt RMS)
Kontinuerlig effekthåndtering: 50 (Watt RMS)
Følsomhed:  89dB (2,83 Volt @ 1m)
Nominel impedans: 8 Ohm
Frekvensrespons: 44Hz- 28kHz (-6dB typisk i rummet)
Enheder: 1 x 150 mm multifiber bas/mellemtone, 1 x 25 mm polyester dome diskant
Delefrekvens: 3,2kHz
Crossover type: 2. orden lavpas, 3. ordens højpas
Dimensioner: HxBxD 300 x 190 x 271 mm (11,8 x 7,5 x 10,7″)
Vægt:  5,3 kg pr. stk. (11,7 lb)
Finis: Valnød / sort ask / lys eg

Fyne Audio F301

Tilføj til kurv