Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Fyne Audio F501

Fyne Audio F501

Nyhed - 30 % Rabat

10.482,50 kr. sæt 11.532,50 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
525 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 10.483 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 525 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.483 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Fyne Audio F501 – Årets højtaler 2018-2019

Den prisvindende F501 er den mindste af de to gulvhøjtalere i F500-serien, og den er i stand til at levere en imponerende lav bas og ubesværet dynamik fra sit kompakte kabinet. Den 6″ proprietære IsoFlareTM-enhed tilfører yderligere skala og kraft til F500-seriens karakteristiske klarhed og artikulation, og den ledsages af en 6″ basenhed. IsoFlareTM-enheden leverer isotropisk energistråling med punktkildens konstante retningsbestemmelse, hvilket giver et fremragende stereobillede – selv uden for dens akse. F501 leveres med en dedikeret sokkel med vores BassTraxTM Tractrix diffusersystem, som sikrer en ensartet bas i rummet. Det gør den ideel til små og mellemstore rum.

“But while they’re borderline-fanatical about laying out the last scrap of information, the F501s don’t sacrifice the coherence or unity of a performance in the process. Timing and integration are excellent, and the sympathetic responsiveness of the musicians is never understated or overlooked.” – What Hi-Fi?

“The F501 delivers outstanding detail resolution, midband clarity, and spectacular imaging. Add excellent transient speed and control to the sonic mix, especially when partnered by solid-state amplification, and what you end up with is a mighty-fine Fyne F501—a compelling buy at its price point.” – Absolute Sound  

Innovativ teknik

F501 byder på flere interessante løsninger, hvor der blandt andet benyttes en meget stiv titaniumdome, der er placeret i midten af mellemtonen. Et arrangement som Fyne kalder IsoFlare. Denne teknologi spreder lyden ensartet igennem hele rummet, og dermed eliminerer den det begrænsede “sweet-spot”, så du i stedet kan sidde hvor som helst i rummet og nyde den god lyd. En anden fordel ved dette arrangement er, at de forskellige frekvenser ikke forstyrrer hinanden, når de udstråler en enkelt punktkilde, og derfor bliver lyden mindre forvrænget. De konventionelle højtalere har nemlig placeret mellemtonen og diskanten forskellige steder, og dermed forstyrrer mellem og højfrekvenserne hinanden.

De større enheder består af en multifiber-papir membran med usædvanligt skulpturelle kantophæng, der forhindrer af energien kan reflekteres tilbage ned ad membranen og forårsage misfarvning af lyden. Dermed opnås der en større musikalsk nøjagtighed.

I bunden af højtaleren har Fyne brugt teknologien BassTrax Tractrix Diffuser system, som de afventer patent på. Her er der tale om en nedadgående basrefleksport, som er placeret over foden, der er designet som en diffuser. Designet blokerer de stående lydbølger og spreder i stedet de almindelige lydbølger 360 grader. Det integrerer energien langt mere ensartet i rummet, og derfor er F501 langt mindre kræsen i forhold til hvor den placeres i dit rum.

Bygget til at imponere

Det luksuriøst og moderne kabinet fås i et udvalg af mørk eg, sort eg, ægte træfiner og en højglans sort eller hvid. For at forbedre dens æstetiske tiltrækningskraft har den en let buet front- og bagskærm, som tilmed gavner dens akustiske ydeevne ved at reducere farvninger af lyden. F501 er det perfekte valg til en førsteklasses hjemmebiograf eller en Hi-Fi-applikation

F501 passer perfekt sammen med fx Rega Elex-R eller Rega Elicit-R.

Anmeldelser:

What Hi-Fi? – klik her.

The Absolute Sound – klik her.

Fyne Audio F501

Tilføj til kurv