Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Fyne Audio F702

Fyne Audio F702

82.975,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
4.149 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 82.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.149 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 82.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Fyne Audio F702 – Rendyrket elegance

Fyne F702 er en elegant og moderne gulvhøjtaler, som benytter de bedste teknologier fra Fyne Audio. F702 kombinerer en 200 mm IsoFlare coaxialenhed og 200 mm multifiber basdriver i et dobbelt hulrum, og et afstemt kabinet med en BassTrax LF diffuser integreret i soklen. Det giver en artikuleret og kraftfuld lyd, som leveres med en forbløffende dynamik og lydstyrke. Det gør F702 ideel til at genskabe lyden fra den virkelige verden og skabe virkelig fængslende lytteoplevelser i mellemstore til store rum.

Gennemtænkt teknologi

Selve F700-serien sætter nye benchmarks inden for lydgengivelse og æstetisk design. Hele F700-serien er bygget i Storbritannien med Fynes innovative coaxialenhed (IsoFlare) og BassTrax tractrix diffusersystem, som oprindelig er udviklet til Fyne Audios flagskibs serie – F1. Fordelen ved F700 er, at du nu får teknologien til en mere overkommelige pris.
.
Den isotropiske energiudstrålingfra coaxialenhederne, magnesiumkompressionsdiskanter, neodymmotorer og Deep Cryogenically Treated delefiltrer viser hvor ekstreme teknologier, der anvendes i F700-seriens indre. De buede, dobbelte og hulrumstunede kabinetter er bygget af det fineste birkelag, og den massive metalsokkel huserer en indbygget tractrix-basdiffusor, som integrerer bassen optimalt i dine omgivelser. Tilføj dertil en overdådig pianolak og så har du en særdeles flot og underspillet højtaler.

Resultatet er en enestående højtaler med uovertrufne specifikationer, betagende æstetik og en ydeevne, der udnytter Fyne mange årtiers ekspertise i at designe nogle af verdens fineste højtalere.

Kabinet

F700-seriens kabinetter er håndbygget og skabt med et design, der både appellere til øret og øjet. Formen af ​​hvert panel er beregnet præcist til at sprede de stående bølger, og det tillader de fineste musikalske detaljer at skinne igennem. Indvendigt er der lavet en omfattende afstivning, der forstærker kabinettets soniske neutralitet. Selve kabinetkonstruktionen er lavet af birkekrydsfiner med en høj densitet, der er valgt for sin ekstremt lave farvning af lyden, og det har et komplekst, dobbelt hulrums tuning-system. Hvert kabinet er omhyggeligt bygget efter de strengeste kvalitetsstandarder. Både udvendigt såvel som indvendigt. Finishen fåes i højglans pianolak eller i en sort, hvid eller valnøddefiner, som sætter prikken over i’et på F700-seriens overdådige æstetik.

Delefilter

F700-seriens delefilter er resultatet af de allerbedste lydkomponenter fra hele verden og Fynes omfattende erfaring inden for delefilterdesign. Resultatet er en delefilter med en utrolig neutralitet, der kombinerer induktorer med lavt tab, Claritycap højkvalitets kondensatorer og Van den Hul® højrent sølvbelagte interne ledninger for at skabe den reneste signalvej, der er mulig. Hvert delefilter i F700 serie cryogen behandlet. Denne superfrysende og langsomme optøningsproces aflaster mikrostress i komponenter, ledninger og loddesamlinger, maksimerer signaloverførslen og leverer større gennemsigtighed til lyden. Den bi-wirede terminalpanel bruger guldbelagte linkkabler og guldbelagte bindestolper i premium kvalitet. En femte terminal er tilføjet til jording, og det forhindrer radiofrekvensinterferens i at maskere de fine detaljer.

BassTrax refleksport

I alle F700-modellerne finder du Fyne Audio’s BassTrax Tractrix, som er et basrefleksportsdesign, der er hentet direkte fra deres flagskibsserie. Ved at bruge en stor, nedadgående port med en matematisk afledt tractrix diffuser skabes der en ægte 360 ​​graders spredning af de lavfrekvente bølger. Resultatet er uovertruffen basintegration i ethvert rum, der tilbyder dybden og skalaen af ​​en stor, portet kabinethøjttaler uden den potentielle “bas-boom”, som forårsages af typiske port/rum-interaktioner. Det smarte design gør F700-serien langt mindre følsom over for rummets placering end traditionelle Hi-Fi-højttalere, hvilket gør den nem at placere i rummet af æstetiske eller praktiske årsager.

+Læs mere

Fyne Audio F702

Tilføj til kurv