Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Fyne Audio F703

Fyne Audio F703

99.975,00 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
4.999 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 99.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 4.999 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 99.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Beskrivelse

Fyne Audio F703 – En elegant og moderne musikgengiver

Fyne F703 er noget af det ypperste, du kan finde af højtalere. Med knap 120 cm i højden og en kampvægt på lige under 50 kg er det en velvoksen højttaler, der kan gengive et utrolig velopløst og helstøbt lydbillede med det helt rigtige lydtryk. F703 er ligesom resten af 700-serien håndbygget hos Fyne i Skotland, hvor de er udstyret med al det bedste fra Fyne Audio’s flagskibsmodeller. Gulvhøjtaleren er sammensat med 2 x 10” enheder, hvor den øverste er en coaxialenhed, der er suppleret med en ren basenhed. Delefiltret er samlet af de bedste komponenter, alt sammen er med til at sikre enestående lydkvalitet i hele det brede frekvensområde, hvor F703 snildt rækker ned til 26 Hz.

Et oplagt forstærkervalg til F703, er high-end modellen Osiris fra Rega. I kombination med en god kilde, som en Isis DAC/CD eller en pladespiller via en Rega AURA Reference MC Riaa, får du musikken helt ind i stuen.

Gennemtænkt teknologi

Selve F700-serien sætter nye benchmarks inden for lydgengivelse og æstetisk design. Hele F700-serien er bygget i Storbritannien med Fynes innovative coaxialenhed (IsoFlare) og BassTrax tractrix diffusersystem, som oprindelig er udviklet til Fyne Audios flagskibs serie – F1. Fordelen ved F700 er, at du nu får teknologien til en mere overkommelige pris.
.
Den isotropiske energiudstrålingfra coaxialenhederne, magnesiumkompressionsdiskanter, neodymmotorer og Deep Cryogenically Treated delefiltrer viser hvor ekstreme teknologier, der anvendes i F700-seriens indre. De buede, dobbelte og hulrumstunede kabinetter er bygget af det fineste birkelag, og den massive metalsokkel huserer en indbygget tractrix-basdiffusor, som integrerer bassen optimalt i dine omgivelser. Tilføj dertil en overdådig pianolak og så har du en særdeles flot og underspillet højtaler.

Resultatet er en enestående højtaler med uovertrufne specifikationer, betagende æstetik og en ydeevne, der udnytter Fyne mange årtiers ekspertise i at designe nogle af verdens fineste højtalere.

Kabinet

F700-seriens kabinetter er håndbygget og skabt med et design, der både appellere til øret og øjet. Formen af ​​hvert panel er beregnet præcist til at sprede de stående bølger, og det tillader de fineste musikalske detaljer at skinne igennem. Indvendigt er der lavet en omfattende afstivning, der forstærker kabinettets soniske neutralitet. Selve kabinetkonstruktionen er lavet af birkekrydsfiner med en høj densitet, der er valgt for sin ekstremt lave farvning af lyden, og det har et komplekst, dobbelt hulrums tuning-system. Hvert kabinet er omhyggeligt bygget efter de strengeste kvalitetsstandarder. Både udvendigt såvel som indvendigt. Finishen fåes i højglans pianolak eller i en sort, hvid eller valnøddefiner, som sætter prikken over i’et på F700-seriens overdådige æstetik.

Delefilter

F700-seriens delefilter er resultatet af de allerbedste lydkomponenter fra hele verden og Fynes omfattende erfaring inden for delefilterdesign. Resultatet er en delefilter med en utrolig neutralitet, der kombinerer induktorer med lavt tab, Claritycap højkvalitets kondensatorer og Van den Hul® højrent sølvbelagte interne ledninger for at skabe den reneste signalvej, der er mulig. Hvert delefilter i F700 serie cryogen behandlet. Denne superfrysende og langsomme optøningsproces aflaster mikrostress i komponenter, ledninger og loddesamlinger, maksimerer signaloverførslen og leverer større gennemsigtighed til lyden. Den bi-wirede terminalpanel bruger guldbelagte linkkabler og guldbelagte bindestolper i premium kvalitet. En femte terminal er tilføjet til jording, og det forhindrer radiofrekvensinterferens i at maskere de fine detaljer.

BassTrax refleksport

I alle F700-modellerne finder du Fyne Audio’s BassTrax Tractrix, som er et basrefleksportsdesign, der er hentet direkte fra deres flagskibsserie. Ved at bruge en stor, nedadgående port med en matematisk afledt tractrix diffuser skabes der en ægte 360 ​​graders spredning af de lavfrekvente bølger. Resultatet er uovertruffen basintegration i ethvert rum, der tilbyder dybden og skalaen af ​​en stor, portet kabinethøjttaler uden den potentielle “bas-boom”, som forårsages af typiske port/rum-interaktioner. Det smarte design gør F700-serien langt mindre følsom over for rummets placering end traditionelle Hi-Fi-højttalere, hvilket gør den nem at placere i rummet af æstetiske eller praktiske årsager.

Fyne Audio F703

Tilføj til kurv