Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / Fyne Audio F502

Fyne Audio F502

Nyhed - 30 % Rabat

16.082,50 kr. sæt 17.482,50 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
805 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 16.083 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 805 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 16.083 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Fyne Audio F502 – En engagerende musikformidler

F502 gulvhøjttaleren leverer seriens karakteristiske klarhed og artikulation sammen med en flot bas. Systemet vil passe til større rum, men er i stand til at afsløre et enormt dynamisk område, selv når det afspilles i mindre rum ved lav lydstyrke. Isotropisk energistråling, med punktkildens konstante retningsbestemmelse, leveres af en 8″ proprietær IsoFlareTM-enhed som skaber et fremragende stereobillede selv uden for dens akse. En 8″ basenhed er monteret på et 64-liters kabinet, som sikrer en betagende Hi-Fi- eller hjemmebiografoplevelse.

F502 er ideel til mellemstore til store rum, og højtaleren er forsynet med en dedikeret sokkel med Fyne’s BassTraxTM Tractrix diffusersystem, som integrerer bassen helt ensartet i rummet. Det luksuriøst kabinet fås i et udvalg af mørk eller sort eg i ægte træfiner og sort eller hvid højglans. For at forbedre dens udseende har den en let buet front- og bagskærm, som også gavner den akustiske ydeevne ved at eliminerer farvninger af lyden. Dermed får du en musikgengivelse, der kommer så tæt på virkeligheden som muligt.

Innovativ teknik

F502 byder på flere interessante løsninger, hvor der blandt andet benyttes en meget stiv titaniumdome, der er placeret i midten af mellemtonen. Et arrangement som Fyne kalder IsoFlare. Denne teknologi spreder lyden ensartet igennem hele rummet, og dermed eliminerer den det begrænsede “sweet-spot”, så du i stedet kan sidde hvor som helst i rummet og nyde den god lyd. En anden fordel ved dette arrangement er, at de forskellige frekvenser ikke forstyrrer hinanden, når de udstråler en enkelt punktkilde, og derfor bliver lyden mindre forvrænget. De konventionelle højtalere har nemlig placeret mellemtonen og diskanten forskellige steder, og dermed forstyrrer mellem og højfrekvenserne hinanden.

De større enheder består af en multifiber-papir membran med usædvanligt skulpturelle kantophæng, der forhindrer af energien kan reflekteres tilbage ned ad membranen og forårsage misfarvning af lyden. Dermed opnås der en større musikalsk nøjagtighed.

I bunden af højtaleren har Fyne brugt teknologien BassTrax Tractrix Diffuser system, som de afventer patent på. Her er der tale om en nedadgående basrefleksport, som er placeret over foden, der er designet som en diffuser. Designet blokerer de stående lydbølger og spreder i stedet de almindelige lydbølger 360 grader. Det integrerer energien langt mere ensartet i rummet, og derfor er F502 langt mindre kræsen i forhold til hvor den placeres i dit rum.

Fyne Audio F502

Tilføj til kurv