Language

Guide: Den optimale opgraderingssti til at maksimere dit system

Her er rækkefølgen du bør opgradere dit system i

I årtier har folk prioriteret højtalere, forstærkere og derefter kilden, når de skal opbygge deres system. Det er imidlertid en fejl, og det er det af samme grund, som du heller ikke starter med at bygge taget på et hus. Du starter med fundamentet, og det starter ved stikkontakten.

Strømmen er dit systems brændstof, så derfor må der ikke være noget, der begrænser den, når dit udstyr har brug for den. Det er også afgørende, at der ikke slipper støj med ind fra nettet, som kontaminerer dit anlæg. Alt det sørger et godt fundament for. 

Nedenfor har vi samlet vores 5 bud på, hvordan du bør opgradere dit system. 

1. Strømkablet

Strømkablet fra vægudtaget til strømskinnen er den vigtigste komponent i dit system, fordi det sætter baren for, hvilken ydelse du kan opnå. Din forstærker, kilde og højtalere kan ikke yde bedre, end de betingelser, de får at arbejde med. 

Starter du med det forkerte kabel, så bliver det aldrig bedre end det. Derfor bør du prioritere at købe det bedst mulige kabel, til at forsyne strømskinnen fra vægudtaget, så der ikke er noget, der begrænser dit system.

2. Strømskinnen

“Når man hører, hvad et ordentlig fundament gør, så er der ingen vej tilbage.”

Thomas Mørk,
Indehaver & Produktspecialist

Det næste trin i opgraderingen er strømskinnen, som distribuerer strømmen og jordingen. Den er hjertet i dit system, og den gør, at dine komponenter kan udveksle deres forskellige jordingspotentialer. Jordingen leder støjen væk fra dine komponenter, så signalerne ikke kontamineres og forvrænges.   

I en strømskinne fra IsoTek sidder den støjreducerende teknologi parallelt med strømtrækket, så der ikke er noget, der begrænser systemet. Konstruktionen giver nemlig en ekstrem lav impedans, som gør, at elektronikken kan få alt den strøm der behøves – øjeblikkeligt!

3. Netværks switch

Internettet bringer utrolig meget støj med sig, fordi det er et ”svævende” netværk. Der er altså ikke nogen jording til at dræne støjen ud. Derfor er det en god idé med en netværks switch og et kablet netværk. En højkvalitets netværks switch sænker nemlig støjniveauet med sin indbyggede støjreduktion.

En ekstra gevinst er, at en HiFi netværks switch har en højkvalitets strømforsyning. Det betyder, at der ikke føres ekstra støj ind i signalet og over til de andre komponenter. På den måde gør en god netværks switch, at alle komponenterne kommer til at lyde bedre.

4. Afkobling af dit system

I dine komponenter opstår der vibrationer, som udvikler sig til resonanser og begrænser ydelsen af dit system. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af resonans kontrollerende produkter, som kan give alle dine HiFi apparater en væsentlig opgradering.

Alle produkterne fra IsoAcoustics handler om at håndtere vibrationerne, så de ikke sendes tilbage hvor de kom fra, hvor de vil være ude af fase og timing. Har du først prøvet IsoAcoustics produkter, så vil du opdage, at intet kan yde sit fulde potentiale uden.

 • IsoAcoustics OREA Graphite
  IsoAcoustics OREA Graphite
  375,00 kr.
 • IsoAcoustics OREA Bronze
  IsoAcoustics OREA Bronze
  425,00 kr.
 • IsoAcoustics OREA Indigo
  IsoAcoustics OREA Indigo
  495,00 kr.
 • IsoAcoustics OREA Bordeaux
  IsoAcoustics OREA Bordeaux
  645,00 kr.
 • IsoAcoustics zaZen I
  IsoAcoustics zaZen I
  1.675,00 kr.
 • IsoAcoustics GAIA III
  IsoAcoustics GAIA III
  1.795,00 kr.

5. Øvrige kabler

Når alle de andre ting er på plads, så handler det om at beskytte det sarte signal. De kabler vi forhandler har en utrolig lav induktans, en effektiv skærmning og et lavt støjniveau. Det sikrer, at du får alle de fine nuancer med fra signalet, så du får det sidste ud af dit system. 

Chord Signature Series

Vi er klar til at hjælpe dig!

Hos Lydspecialisten står vores specialister altid parat til at hjælpe dig. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, så du er sikret, at du får lige præcis det resultat, som du ønsker. Tag endelig fat i os i butikken, telefonisk eller pr. mail.

Skriv et svar