Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / IFi Audio Nova 1,8m

IFi Audio Nova 1,8m

2.495,00 kr. stk

På lager

Delbetaling
229 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 2.495 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 229 kr. Samlede kreditomk. 250 kr. Samlet tilbagebetaling 2.745 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 19,56%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5121 Kategorier: ,

Beskrivelse

iFi Audio Nova – Prisvenligt strømkabel med høj ydeevne

Nova er et nyt strømkabel fra iFi Audio, der selvfølgelig er lavet i en høj kvalitet og ikke mindst innovativ udformning, som minimerer ind- og udstråling af støj. Udstyret med 2 aktive og 2 passive ledere og en jord som alle er i OFHC (Oxygen-Free High Thermal Conductivity) 99.99 % ren kobber i en kraftig kvalitet. Derudover er der to dialektiske ledere, kun indeholdende luft som, placeret på hver side af jordlederen, adskiller de aktive ledere fra hinanden og derved minimere overførsel af magnetfelt til jord.

Selve jordledningen sidder i midten af ovenstående udførsel, hvorved der opstår en ægte geometrisk balanceret konstruktion, der minimerer EMI/RFI ind- og udstråling og holder en præcis og statisk impedans. Det hele afsluttes med 24 karat forgyldte stik af høj kvalitet. Dette strømkabel trækker indstrålingsstøj ned på et minimum og medvirker til en gengivelse, hvor man kan høre detaljer og rum, der før har været begravet i støj.

IFi Audio Nova 1,8m

Tilføj til kurv