Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømkabel / IFi Audio Nova 1,8m

IFi Audio Nova 1,8m

2.395,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
120 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 2.395 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 120 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.395 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5121 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

iFi Audio Nova – Prisvenligt strømkabel med høj ydeevne

Nova er et nyt strømkabel fra iFi Audio, der selvfølgelig er lavet i en høj kvalitet og ikke mindst innovativ udformning, som minimerer ind- og udstråling af støj. Udstyret med 2 aktive og 2 passive ledere og en jord som alle er i OFHC (Oxygen-Free High Thermal Conductivity) 99.99 % ren kobber i en kraftig kvalitet. Derudover er der to dialektiske ledere, kun indeholdende luft som, placeret på hver side af jordlederen, adskiller de aktive ledere fra hinanden og derved minimere overførsel af magnetfelt til jord.

Selve jordledningen sidder i midten af ovenstående udførsel, hvorved der opstår en ægte geometrisk balanceret konstruktion, der minimerer EMI/RFI ind- og udstråling og holder en præcis og statisk impedans. Det hele afsluttes med 24 karat forgyldte stik af høj kvalitet. Dette strømkabel trækker indstrålingsstøj ned på et minimum og medvirker til en gengivelse, hvor man kan høre detaljer og rum, der før har været begravet i støj.

IFi Audio Nova 1,8m

Tilføj til kurv