Forside / Shop / Streaming / Streamer / iFi Audio Zen Stream

iFi Audio Zen Stream

3.195,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
160 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 3.195 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 160 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.195 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5273 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Ifi Audio Zen Stream

Det nye medlem af den roste ZEN serie af vellydende og velbyggede produkter fra lydspecialisterne iFi Audio følger også navngivningen fra de andre familiemedlemmer, hvor navn følger funktion og er derfor helt enkelt døbt Stream.

Zen Stream er en Wi-Fi-audio-transport med høj fleksibilitet, der ud af boksen understøtter både Tidal og Spotify Connect. I realiteten kan den streame stort set alle nuværende relevante lydformater og med understøttelse af både Airplay og Chromecast (snarlig software opdatering) er der frit spil fra alle iOS og Android enheder. Zen stream tilsluttes digitalt til dit anlæg enten via SPDIF eller USB til den DAC du helst vil bruge. Stream fungere som en bro imellem dine musikkilder og dit lydsystem, over både trådet og trådløse netværk. Har du ingen DAC er det oplaget at sætte Stream sammen med en Zen DAC fra samme familie.
Stream er, i modsætning til mange andre producenters produkter, baseret på en åben platform og med en software der enkelt kan opdateres online mener ifi Audio, at tilbyde en større fleksibilitet og et mere fremtidssikret produkt.
Den åbne platform give mange muligheder for at afspille din musik fra eksempelvis et NAS drev, en computer, et trådløst fra streamingtjenester som Tidal, Spotify, Qobuz og via DLNA -klienter som ROON, Audirvana, JRiver og andre. ZEN Stream er kompatibel med ROON Bridge, hvilket gør den velegnet til integration med ROON. En fuld certificering til ROON er også på vej.
ZEN Stream håndterer lyd i høj opløsning med en maksimal opløsning på op til 32bit / 384kHz samt DSD op til 11,2 MHz (DSD 256). De to tydelige LED lamper på fronten af Zen Stream viser dels forbindelseshastigheden til dit netværk og kvaliteten (samplingrate/KHz) af de musikfiler du afspiller.
ZEN Stream er en ren streamer/transport og skal derfor tilsluttes en ekstern DAC, en forstærker med en indbygget D/A-konverter eller en aktiv højttaler med digital indgang. På bagsiden af Stream er der to SuperSpeed USB 3.0 med ANCII (Active Noise Cancellation II) til tilslutning af lagringsenhed og tilslutning til USB DAC. Der er også en Gigabit Ethernet forbindelse til, at forbinde Zen Stream med et fast kabel. ANCII (Active Noise Cancellation II) er en patenteret iFi Audio teknologi, der reducerer støj dramatisk. Du kan også tilslutte Zen Streamer via den koaksiale digitale udgang med indbygget iPurifier der blandt andet er en galvanisk adskillelse af SPDIF udgangen.
ZEN Stream har mulighed for, at tilpasse og optimere signalet afhængigt af den kilde, du bruger. Eksklusiv tilstand deaktiverer de funktioner du ikke bruger, for på den måde at give den specifikke kilde et så rent signal som muligt da Stream ikke vil `lede` efter de signaler på netværket.
Du kan konfigurere Zen Stream på bagsiden til en af følgende fem tilstande:

1. All-In-one (AIO)
Fungerer til alle platforme, lydformater og kilder, der kigges efter alt på netværket
2. DLNA -streaming
Optimal når du bruger ZEN Stream med DLNA -kompatible apps og kilder
3. NAA (Network Audio Adapter)
Benyttes, når ZEN Stream bruges som NAA med eksempelvis Signalyst HQ-Player software
4. ROON Bridge streaming
Optimalt valg når Zen Stream integreres med ROON
5. Tidal-streaming
Hvis du bruger Tidal Masters, er det den du vælger
I sædvanlig iFi Audio ånd er det indvendige i ZEN Stream bygget af højkvalitets og særligt udvalgte komponenter. Hjernen i streameren er den kraftfulde ARM Cortex Quad-core 64-bit processor, der giver lynhurtigt signalbehandling og leverer en suveræn lyd, superdetaljeret i maksimal opløsning. Den interne software der håndterer signalbehandling er en proprietær ifi Audio software. De digitale udgange styres af et femto-præcision GMT-ur (Global Master Timing) kombineret med en intelligent hukommelsesbuffer til helt at fjerne jitter. Den aktive støjreduktion reducerer uønsket støj i USB forbindelserne, og det koaksiale digitale signal renses og re-clockes af den indbyggede iPurifer teknologi.
Ifi Audio Zen Streamer i overskrifter:
o Understøtter Tidal Connect og Spotify Connect
o Integreret AirPlay og Chromecast (kommende opdatering)
o Understøtter op til 32bit / 384kHz, DSD 256
o Kompatibel med ROON
o Fungerer som NAA (Network Audio Adapter)
o Asynkron USB –udgang, ANCII (Aktiv støjreduktion II) Rebalance = iSilenser. Bi-direktional, 384kHz
o SPDIF galvanisk adskilt / Reclock regenerate = iPurifier teknologi. SPDIF 192Khz
o Indbygget GUI (grafisk bruger interface) hvor der blandt andet kan oprettes playlister fra musikken på netværket
o Indbygget web Radio
o Kan også bruges som en NAA (Network Audio Adapter) med eksempelvis Signalyst Software
o Eksklusive modes, i stedet for at kigge efter alle datapakker på netværket (roon, Tidal, Spotify osv.) kan Zen Stream afgrænses til kun Tidal, eller Roon osv.
o Indbygget Dual-band WiFi 2,4 og 5 GHz (802.11a / b / g / n / ac)

+Læs mere

iFi Audio Zen Stream

Tilføj til kurv