Forside / Shop / Høretelefoner / Høretelefon forstærkere / iFi IDSD DIABLO

iFi IDSD DIABLO

7.895,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
395 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 7.895 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 395 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 7.895 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

IFI IDSD DIABLO DJÆVELSK GOD.

 

IFI IDSD DIABLO er bygget til hovedtelefonentusiaster der ønsker en ren, kompromisløs og uforfalsket lydgengivelse.

Der bruges to Burr-Brown DAC-chips og den nye 16-core XMOS-chip til at behandle de data, der modtages via USB- og S / PDIF-digitale indgange.

Dette betyder, at iDSD Diablo kan håndtere op til PCM 768, DSD 512, 2xDXD. Både PCM og DSD forbliver ‘bit-perfekt’, det giver også fuld MQA-afkodning. Se MQA-opsætningsvejledning (ved hjælp af den meget roste NEO) for Tidal, Roon og Audirvana.

Og med MQA nu tilgængelig via S / PDIF, kan du drage fordel af alle MQA-cd’er i din samling.

IDSD Diablo er i stand til let at drive alle slags hovedtelefoner og leverer op til 5000 mW , med fremdrivende energi og engagerende dynamik kombineret med en bemærkelsesværdig detaljegrad , så er der her garanti for en musikalsk oplevelse i ”særklasse”.
Strømforsyning med høj båndbredde er dedikeret til hver kritisk del af iDSD Diablo’s design med uafhængig lineær regulering, der leverer fremragende PSRR (Power Supply Rejection Ratio) ydeevne.
Hovedtelefonforstærkeren undgår IC-regulatorer til fordel for Panasonic OS-CON-kondensatorer og leverer 2320uF mellem dem.
DAC-sektionen har fordel af en ultra-lav støjregulator med ekstra passiv filtrering, hvilket reducerer højordens harmonisk forvrængning og til gengæld jitter.
Selv USB-indgangstrinnet drager fordel af dedikeret regulering og flertrins-filtrering, og mikroprocessorstyringskredsløbet (ofte en lokal kilde til digital støj) har også separat regulering.

EN EKSTREM OPBYGNING.

Burr-Brown True Native®-chipsættet betyder, at filformater forbliver uændrede eller ‘bit-perfekte’. Dette betyder, at du lytter til musik, som kunstneren havde til hensigt i det format, som den blev indspillet i.
XMOS 16-Core-chip behandler lyddata modtaget via USB- og S / PDIF-digitale indgange.
Denne nye XMOS-mikrocontroller med lav latens har forbedret processorkraften kraftigt. Sammenlignet med den nuværende generation af otte-core chips leverer denne nye 16-core IC dobbelthastighed (2000MIPS) og fire gange hukommelsen (512KB) samt den nyeste SuperSpeed USB-standard.
Et afbalanceret, differentielt analogt kredsløbsdesign har længe været kendt for sin evne til at reducere støj og krydstale inden for signalstien ved fuldstændig at adskille venstre og højre kanal.
PureWave er en ny, afbalanceret, symmetrisk dual-mono topologi med korte, direkte signalveje. Navnet refererer til den soniske renhed, det opnår takket være enestående linearitet og uendeligt lave niveauer af støj og forvrængning.
‘Negativ feedback’ bruges i forstærkerkredsløb til at sammenligne udgangssignalet med indgangssignalet og rette fejl for at kontrollere forstærkning og reducere forvrængning.
For lydkvalitet er dette positivt; MEN almindeligt anvendt ‘global negativ feedback’, der passer til alle, kan også fremhæve forskellige problemer på samme tid som at løse andre – korruption af fejlsignalet, faseskift, gruppeforsinkelse og så videre kan alle have en negativ indvirkning på lydkvalitet.
Vi erkendte, at forskellige dele af et kredsløb drager fordel af specifikt optimerede feedback-sløjfer og har udviklet et negativt feedback-system, der er meget mere præcist end den sædvanlige tilgang. Dette inkorporerer flere feedbackveje i stedet for en global loop, hver sti er optimeret til en bestemt funktion og arbejder synergistisk med de andre for at levere optimal samlet præstation.
Omfattende jitter-udryddelsesteknologier anvendes på den digitale scene, inklusive vores GMT (Global Master Timing) femto-præcision ur og intelligent hukommelsesbuffer. Dette repræsenterer en total ‘out-of-the-box’ systematisk digital løsning, der løser jitter en gang for alle.
Et vigtigt aspekt af kredsløbsdesignet er dets direkte koblede natur (der er ingen koblingskondensator til stede), der opnås uden en konventionelt anvendt DC-servo.
DirectDrive® er  lig med en direkte signalsti, hvilket betyder mindre signalforringelse. Denne direkte signalsti er uovertruffen i lyd og er grunden til, at lyden er så ‘sand’.
Som med mange andre iFi-lydprodukter har vi indarbejdet en brugerdefineret OV-serie operationsforstærker. Denne førsteklasses komponent bidrager til ekstrem lav støj, lav forvrængning (0,0001%) og bred båndbredde.
TDK C0G (klasse 1 keramiske) kondensatorer tilbyder høj stabilitet og lave tab til resonanskredsløbsprogrammer.
Når vi kommer stadig tættere på det teoretiske ideal om ren, frekvens-konstant kapacitans, reducerer disse kondensatorer kondensatorinduceret forvrængning til forsvindende lave niveauer.
Panasonic OS-CON-hætter på i alt 5.410uF giver ESR (Equivalent Series Resistance), fremragende støjreduktionsevne og frekvensresponsegenskaber, meget lav. Derudover har OS-CON’er en lang levetid, og ESR ændrer sig ikke meget selv ved lave temperaturer, da elektrolytten er solid.
De findes ikke ofte i produkter, der koster

Vishay MELF-modstande – komplekse, dyre, men overlegne.
Disse metalelektrode-ledende modstande har fremragende nøjagtighed, stabilitet, pålidelighed og ”pulsbelastningevne”. De giver optimal effekt og pulsbelastningsevne. De viser noget af den laveste støj og forvrængning af enhver modstand, der er tilgængelig på markedet .

muRata , lav-ESR high-Q flerlagskondensatorer. ‘ESR-kontrol’-aspektet af Murata er noget specielt. Deres støjdæmpende evner er imponerende.

Texas Instruments støjsvage IC’er tilbyder stor båndbredde, meget lav støj og forvrængning, høj outputkapacitet, Common-mode og strømforsyningsafvisningsforhold på over 100 Db.

Tilbehør i massevis
Da dette er et referenceprodukt, har vi inkluderet en lang række tilbehør i en luksuriøs rejsetaske.
Da iDSD Diablo muligvis får strøm fra lysnettet såvel som fra det indbyggede batteri, har vi inkluderet vores super lydløse, støjreducerende iPower 5V AC / DC-adapter for at sikre optimal lydkvalitet.
Også inkluderet er et 4,4 mm Pentaconn til twin XLR-afbalanceret interconnect-kabel for at forbinde iDSD Diablo til en forstærker og højttalere (eller et par aktive højttalere) med afbalancerede XLR-indgange.
Der er også tilføjet et kort (15 cm) USB-C til USB-A-lydkabel samt et forlængerkabel plus et USB-C-opladerkabel og en adapter til at forbinde hovedtelefoner med et 3,5 mm stik til 6,3 mm enkelt- sluttede output.

+Læs mere

iFi IDSD DIABLO

Tilføj til kurv