Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømskinne / iFi PowerStation

iFi PowerStation

24 % Rabat

4.495,00 kr. stk 6.295,00 kr. stk

×
Varenummer (SKU): 4596 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

iFi Audio – PowerStation – Prisvindende strømskinne med aktiv støjreduktion

Alle Hi-Fi systemer påvirkes af strømkvaliteten fra stikkontakten, som bliver forringet af de mange husholdningsapparater, routere, tv-bokse, der er sluttet til vores lysnet, og den store mængde RFI/EMI der er omkring os. Al denne støj forringer lydkvaliteten markant, og det er her PowerStation kommer ind i billedet. Denne strømskinne er det første produkt fra iFi Audio, der indeholder deres proprietærer aktive støjreduktion i en skinne med seks strømudtag, og resultatet er så markant, at det måske er bedste penge, du nogensinde har brugt. Det mener Head-Fi i hvert fald:

Both the PowerStation and the DC blocker are highly recommended without any reservations and honestly everyone should start improving from the mains power as this is the driving force of every music system. Best money ever spent.” – Head-Fi, Laskis Petrros 2021.

Highlights:

  • Forbedrer klarheden og definitionen
  • Mere kontrolleret og defineret bas
  • Finere artikulation
  • Bedre dynamik
  • Active Noise Cancellation II fjerner aktivt alt indgående støj
  • PurCopper giver overlegen ledningsevner
  • Polaritet og jord detektor
  • Intelligent Ground system, der kun aktiveres hvis systemet har behov for det.
  • Wireless Purfication System reducerer linjestøjen uden negative sideeffekter.
  • Over-voltage Surge Protection beskytter systemet mod overspænding.

Intelligent teknologi til at tackle et universelt problem

De fleste strømskinner baserer sig på en passtiv støjreduktion, der sker gennem en sammensætning af filtre og regulatorer. Men denne teknologi har nogle iboende ulemper, som iFi’s aktive system ikke har. iFi PowerStation benytter sig nemlig af en omvendt støjstrom (modfase), som annulerer støj i strømmen, og denne teknologi har i sin virkemåde meget tilfælles med den der bruges til underundertrykkelse i hovedtelefoner.

En anden ulempe ved mange passive løsninger er, støjen i netforsyningen er forskellig afhængig af frekvensen, og det gør dem uvirksomme i det område der er allervigtigst – de lavere og hørbare frekvenser. De passive fungerer bedst i de øverste frekvenser, der er uden for det hørbare områder, og så har de samtidig behov for store kondensatorer for at være virkelige effektive, hvilket både gør dem både dyre og store.

Active Noise Cancellation II – teknologi fra militæret

iFi’s løsning er til gengæld en teknologi de kalder Active Noise Cancellation II, og den reducerer effektiv støj med ca. -40db over HELE frekvensområdet. Der er altså tale om en markant forbedring i forhold til de passive løsninger, men PowerStation går endnu et skridt videre. De har koblet en passiv filtrering på hvert strømudtag, som eliminerer støjen ved de allerhøjeste frekvenser, der typisk forårsages af trådløse transmisssionsystemer. Resultatet er en strømskinne, der leverer en mål- og hørbar reduktion af både den netstøj, der forårsages af konventionelle switch-mode strømforsyninger, og støj i almindelighed så som interferens fra Wi-Fi og Bluetooth.

PowerStation er så effektiv til at reducere støjen fra elnettet, at det ikke tog længe før, at hele Hi-Fi verdenen fik øje på kvaliteterne ved skinnen. Inden for kort tid er det i test både blevet kåret som Årets produkt, fået de bedste anbefalinger og meget mere.

+Læs mere

Test af iFi PowerStation

iFi PowerStation

Tilføj til kurv