Forside / Shop / Tilbehør / Afkoblinger / IsoAcoustics GAIA I

IsoAcoustics GAIA I

4.995,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 63394786 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

IsoAcoustics GAIA I – Prisvindende vibrationsafkoblende isolatorer

GAIA I er designet til gulvhøjtalere og subwoofere, der vejer op til 55 kg. De er udført i et elegant bearbejdet mørkt krommetalhus, som inkorporerer GAIA I IsoAcoustics’ patenterede designprincipper for at levere et ekstraordinært akustiske resultat. GAIA I giver en høj grad af isolation, samtidig med at den modstår laterale bevægelser og svingninger for at opretholde justering med lyttepositionen. Interne refleksioner fra den hårde overflade dæmpes, hvilket resulterer i større lydklarhed og åbenhed. Lydscenen blomstrer med disse afkoblingsfødder, og de åbner op for et tredimensionelt billede med naturlig og rumlig lyd.

Når du har installeret GAIA I på dine enheder, vil du opleve mere åbenhed og klarhed, samtidig med at de reducerer den strukturelle støj. Vi vil kraftig opfordre enhver til at afprøve disse små vidundermidler på deres højtalere, for at høre hvordan de kan løfte et system. Vi tilbyder som altid 30 dages fuld returret, hvis produktet ikke skulle leve op til dine præferencer. Hos Lydspecialisten er vi dog ikke i tvivl – de er en af de bedste opgraderinger, du kan foretage på dit system.

Sådan installeres GAIA I

Du opnår de bedste resultater ved at montere GAIA-isolatorerne med logoet vendt mod lyttepositionen eller drejet 180 grader for at afstemme isolatorerne med højttalerens drivkræfter. Løft og placer højttalerne på plads, da de nedre GAIA-isolatorer har en sugekopeffekt, der klæber dem til den understøttende overflade. Det vil folk, der har højttalere, som er lette at vælte, kunne glæde sig over.

GAIA’erne skrues ind i bunden af ​​højtaleren eller subwooferen for at skabe en stærk forbindelse med enheden. Med toppen af ​​GAIA-huset forbundet med højtaleren og bunden af ​​GAIA forbundet til den understøttende overflade, styres al energien derefter af GAIA’ens interne isolator.

GAIA I inkluderer gevindadaptere til størrelserne M6-1.0, M8-1.25 og ¼”-20. Adaptere med alternativ gevindstørrelse er tilgængelige efter forespørgsel.

Anmeldelser:

EISA Best Product 2019-2020 – klik her.

Stereophile Best Product 2019-2020 – klik her. 

Audiograde Best of 2021 Award – klik her.

Stereo+ Product of the Year WINNER 2020-2021 – klik her.

The Absolute Sound Golden Ear Award 2020 – klik her.

+Læs mere

Videoer om IsoAcoustics GAIA I

IsoAcoustics GAIA I

Specifikationer

Dimensioner (B x H)
62 mm x 49 mm
Maksimal vægt
100 kg pr. sæt af 4
Antal
4 pr. kasse
Trådstørrelser inkluderet* 
M6-1,0, M8-1,25 og ¼”-20 (*Alternative gevindstørrelser fås ved forespørgsel)

IsoAcoustics GAIA I

Tilføj til kurv