Forside / Shop / Tilbehør / Afkoblinger / IsoAcoustics GAIA II

IsoAcoustics GAIA II

2.495,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 25672944 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

IsoAcoustics GAIA II – Vibrationsafkoblende højtalerfødder

GAIA II er designet til gulvhøjtalere og subwoofere, der vejer op til 55 kg. De er udført i et elegant bearbejdet mørkt krommetalhus, som inkorporerer GAIA II IsoAcoustics’ patenterede designprincipper for at levere et ekstraordinært akustiske resultat. GAIA II giver en høj grad af isolation, samtidig med at den modstår laterale bevægelser og svingninger for at opretholde justering med lyttepositionen. Interne refleksioner fra den hårde overflade dæmpes, hvilket resulterer i større lydklarhed og åbenhed. Lydscenen blomstrer med disse afkoblingsfødder, og de åbner op for et tredimensionelt billede med naturlig og rumlig lyd.

Når du har installeret GAIA II på dine enheder, vil du opleve mere åbenhed og klarhed, samtidig med at de reducerer den strukturelle støj. Vi vil kraftig opfordre enhver til at afprøve disse små vidundermidler på deres højtalere, for at høre hvordan de kan løfte et system. Vi tilbyder som altid 30 dages fuld returret, hvis produktet ikke skulle leve op til dine præferencer. Hos Lydspecialisten er vi dog ikke i tvivl – de er en af de bedste opgraderinger, du kan foretage på dit system.

Sådan installeres GAIA II

Du opnår de bedste resultater ved at montere GAIA-isolatorerne med logoet vendt mod lyttepositionen eller drejet 180 grader for at afstemme isolatorerne med højttalerens drivkræfter. Løft og placer højttalerne på plads, da de nedre GAIA-isolatorer har en sugekopeffekt, der klæber dem til den understøttende overflade. Det vil folk, der har højttalere, som er lette at vælte, kunne glæde sig over.

GAIA’erne skrues ind i bunden af ​​højtaleren eller subwooferen for at skabe en stærk forbindelse med enheden. Med toppen af ​​GAIA-huset forbundet med højtaleren og bunden af ​​GAIA forbundet til den understøttende overflade, styres al energien derefter af GAIA’ens interne isolator.

GAIA II inkluderer gevindadaptere til størrelserne M6-1.0, M8-1.25 og ¼”-20. Adaptere med alternativ gevindstørrelse er tilgængelige efter forespørgsel.

Anmeldelser:

EISA Best Product 2019-2020 – klik her.

Stereophile Best Product 2019-2020 – klik her. 

Audiograde Best of 2021 Award – klik her.

Stereo+ Product of the Year WINNER 2020-2021 – klik her.

The Absolute Sound Golden Ear Award 2020 – klik her.

+Læs mere

Test af IsoAcoustics GAIA II

Specifikationer

Dimensioner (B x H)
51 mm x 43 mm
Maksimal vægt
55 kg pr. sæt af 4
Antal
4 pr. kasse
Trådstørrelser inkluderet* 
M6-1,0, M8-1,25 og ¼”-20 (*Alternative gevindstørrelser fås ved forespørgsel)

IsoAcoustics GAIA II

Tilføj til kurv