Forside / Shop / Tilbehør / Afkoblinger / IsoAcoustics OREA Bordeaux

IsoAcoustics OREA Bordeaux

645,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 96684434 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

IsoAcoustics OREA Bordeaux – Afkobling af dine komponenter

OREA Bordeaux eliminerer effektivt vibrationerne i dit system, og giver dig en større lydklarhed og fokus. OREA’erne er ideelle til elektroniske komponenter, herunder forstærkere, DAC’er, CD-afspillere, højttalere og pladespillere. Disse isolatorer er lavet af bearbejdet rustfrit stål og har et lavprofildesign for at minimere enhver stigning i højden, så du stadig kan have dine komponenter i dine møbler.

Hver OREA-model er designet med en forskellig vægtkapacitet. De har hver en farvet ring på bundisolatoren, der angiver model og vægtkapacitet. OREA-serien er pakket individuelt for at give større fleksibilitet ved bestemmelse af antallet af enheder, der skal bruges. Vi anbefaler minimum 3 enheder under hver komponent afhængig af vægten. OREA Bordeaux er den største model i serien, og har en bæreevne på hele 14,5 kg pr. enhed, og det anbefales, at der anvendes min. 3 styk for at opnå den bedste balance. Dimensionerne er 67 x 36mm (B x H).

Større lydklarhed

Den øvre flange på OREA’erne er designet til at give en sugekoplignende effekt og klæbe til undersiden af ​​komponenten, mens den nederste flange klæber til den understøttende overflade. Al energien styres inden for kernen af ​​OREA’erne, som er indstillet til at arbejde inden for specifikke vægtintervaller. Dette resulterer i større klarhed og et mere åbent lydbillede, der giver autentisk, tredimensionel lyd.

Fungerer med eller uden fødder

De eksisterende fødder på dine komponenter kan fint forbindes til OREA-isolatorerne, hvis de passer med deres omkreds. Alternativt kan du få bedre ydeevne ved enten at fjerne fødderne helt eller placere OREA’erne ved siden af ​​de eksisterende fødder for at få dem til at forbinde direkte til chassiset eller bunden af ​​komponenten.

Prøv dem hjemme hos dig selv

Som med alle vores produkter tilbyder vi 30 dages fuld returret, så du kan prøve produkterne hjemme hos dig selv i ro og fred. Det giver dig tid til at vurdere, om produktet er det helt rigtige for dig.

+Læs mere

IsoAcoustics OREA Bordeaux

Tilføj til kurv