Forside / Shop / Højtaler / Aktiv højtaler / JBL 4305P Studio Monitor

JBL 4305P Studio Monitor

18.995,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
950 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 18.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 950 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 18.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5508 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL 4305P – Kompakt all-in-one højttaler med hi-res streaming

JBL 4305P Studio Monitor er et nyt lille drevet højttalersystem, der lader dig hører alle detaljerne fra din yndlingsmusik, og giver dig adgang til streaming i hi-res. På trods af at det er den mest kompakte model i Studio Monitor-serien, så leverer 4305P en lydstyrke, der får dig til at tro, at du lytter til et stort par gulvstående højttalere! Spækket med med et væld af patenterede JBL akustiske teknologier, funktioner, og trådløse tilslutningsmuligheder, så åbner denne nye model en verden af nye ​​muligheder for musikelskeren.

4305P Studio Monitor har simpelthen alt, hvad du behøver for et fuldstændig selvstændigt, højtydende lydsystem, og den lyd, den er i stand til at levere fra sådan et lille kabinet, skal simpelthen høres før man tror på det!

Highlights

  • Patenteret JBL 2410H 2 kompressionsdriver og High Definition Imaging (HDI™) horn
  • Trådløs streaming i høj opløsning over Chromecast og Airplay2
  • 24-bit/192kHz højopløst DAC
  • WiFi, Bluetooth AptX HD, asynkrone USB og optiske indgange; XLR/TRS og 3,5 mm analoge indgange
  • 300 Watt samlet systemeffekt med uafhængig forstærker
  • DSP kontrol over hver driver
  • Kompakte JBL Studio Monitor-højttalere med indbygget strøm og tilslutningsmuligheder

Den eneste enhed du behøver

Som et fuldstændig selvstændigt aktivt højttalersystem har 4305P 300Wrms total systemeffekt indbygget i sig, en 24-bit/192kHz højopløsnings-DAC og seks indgange, der kan bruges med en bred vifte af digitale og analoge lydkilder. Derudover har den en valgbar baskonturkontrol for at kompensere for akustiske forskelle i højttalerplacering og en subwooferudgang til en ekstern subwoofer.

For mange moderne lyttere giver streaming en nem og bekvem adgang til en hel verden af ​​musik, og 4305P skinner heldigvis på dette område. Den integrerede streaming giver både kablet og trådløs netværkslydfunktioner via Ethernet, Google Chromecast Built-in, Apple AirPlay 2 og Bluetooth-lyd. En 24-bit/192kHz højopløsnings-DAC sikrer, at din yndlingsmusik fremstår med den højeste kvalitet. Ud- over en premium trådløs lyd, så giver 4305P en række forbindelser til fysiske kilder, herunder asynkron USB, digitale indgange og en 3,5 mm analog indgang. 4305P løfter sine muligheder endnu højere og inkluderer en analog indgang med kombination XLR / 1⁄4-tommer TRS phono-stik og en valgbar indgangsfølsomhedsomskifter til brug med balancerede eller ubalancerede signaler. Denne indgang giver mulighed for balanceret XLR og 1⁄4-tommer TRS (tip/ring/sleeve) eller ubalancerede TS (tip/sleeve) tilslutninger perfekt til brug i hjemmestudieapplikationer til musik, video og oprettelse af podcast.

4305P Studio Monitor-systemet kommer med en primær og sekundær højttaler med valgbar L/R-tildelingskapacitet, der passer til din personlige placeringspræference. Den primære højttaler har en frontpanelkontroller til lydstyrke, mute, inputvalg og Bluetooth-parring, plus alle de fysiske input på bagpanelet. Ud over kontrolpanelet på frontpanelet inkluderer 4305P en håndholdt Bluetooth-fjernbetjening og kan styres som en del af et Google Home- eller Apple Airplay-økosystem. Når du arbejder med en trådløs forbindelse mellem højttalerne er 4305P i standt til at lavere en hi-res opløsning på op til 96kHz. Når den er forbundet med det medfølgende 2m Digital Link-kabel, kan lydopløsningen udvides til hele 192kHz for give den allerbedste ydeevne.

 

For musikkenderen kan 4305P gengive MQA-lydfiler og er certificeret Roon Ready. Som med de større modeller i Studio Monitor-serien anvender 4305P patenterede JBL-transducerteknologier til at opnå bemærkelsesværdige niveauer af akustisk ydeevne, der ikke er tilgængelige fra traditionelle designs. En 2410H-2 1″ kompressionsdriver er parret med et High-Definition Imaging-horn for krystalklare highs og naturtro dynamiske egenskaber. En 5,25″ basenheder i fiber-komposit og støbt ramme fungerer i en basrefleks konfiguration med dobbelte front-firing tunede porte. Hver af transducerne drives af en intern klasse D-forstærker, der leverer 25W til hver kompressionsdriver og 125W til hver bashøjttaler for en samlet systemeffekt på 300Wrms. Custom tuning tillader et niveau af raffinement og nøjagtighed fra 4305P, som simpelthen ikke er muligt med en passiv højttaler. Dine øjne vil ikke tro, hvad dine ører hører!

 

For at give 4305P de bedste lydegenskaber, har JBL konstrueret kabinettet med 3⁄4″ MDF med indvendig afstivning og har en ægte træfiner i et valg af naturlig valnød med blåt gitter eller sort valnød med sort gitter.

+Læs mere

JBL 4305P Studio Monitor

Tilføj til kurv