Forside / Shop / Højtaler / Aktiv højtaler / JBL 4329P Studio Monitor

JBL 4329P Studio Monitor

Nyhed

30.975,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.549 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 30.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.549 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 30.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL 4329P Studio Monitor – En aktiv højtaler med kraft, dynamik og suveræn musikalitet

JBL 4329P Studio Monitor er aktiv højtaler, der overgår mange traditionelle systemer med en højere pris. Den er fyldt med JBL’s seneste teknologier og innovationer, som giver en exceptionel lytteoplevelse – ligegyldigt hvilken musik du lytter til. JBL 4329P er en all-round højtaler, der får al slags musik til at lyde godt takket være dens nøjagtige, dynamiske og naturlige lyd.

Hvis du overvejer at vinke farvel til de tradtionelle systemer med deres mangle kabler og kompleksitet, så bør du kraftigt overveje et sæt 4329P. De her højtalere vil revolutionere din måde at lytte til musik på.

Highlights

  • Separate forstærkere til diskant og bas/mellemtone for bedre kontrol og lavere forvrængning
  • 600 watt RMS samlet systemeffekt
  • 50 watt x 2 til diskanten
  • 250 watt x 2 til bas/mellemtone
  • Patenteret JBL 2409H 1″ kompressionsdriver med højopløselig afbildningsspredningshorn
  • 8″  papirmembran med støbejernsramme
  • Frekvensrespons: 28-25.000 Hz (-6 dB)
  • Bass-refleksdesign med dobbelte frontrettede porte
  • Indbygget DAC understøtter hi-res filer

Enestående dynamik og nøjagtig

JBL 4329P er udstyret med den patenterede JBL 2409H 1-tommers kompressionsdriver, High-Definition Imaging (HDI™) horn og en 8-tommers bas/mellemtone enhed med støbejernsramme. Disse enheder drives af en 300W forstærker, hvoraf 250W er dedikeret til bas/mellemtonen og 50W til kompressionsdriveren. Begge enheder kontrolleres præcist af en sofistikeret digital signalprocessor (DSP), der sikrer, at enhederne blander sig sømløst for at skabe en dynamisk og fordybende lytteoplevelse.

Et komplet lydsystem

JBL 4329P er ikke bare en højttaler – den er et helt lydsystem i sig selv. Med sin indbyggede streamingmotor tilbyder den både muligheder for trådløs og kablet netværkslyd via indbygget Google Chromecast, Apple AirPlay 2 og Bluetooth 5.3 aptX™ Adaptive audio. En 24-bit/192KHz high-resolution DAC sikrer, at musikken kommer frem med den højeste lydkvalitet, mens MQA-teknologi muliggør afspilning af MQA-lydfiler med lyden af den oprindelige masteroptagelse. For dem med omfattende musiksamlinger vil 4329P også være certificeret som et Roon-klart produkt.

Ubegrænsede tilslutningsmuligheder

Udover trådløs lydtilslutning tilbyder 4329P også omfattende tilslutningsmuligheder til analoge og digitale fysiske kilder. Her finder du USB-, optisk- og 3,5 mm stereoindgange samt en professionel kombinations-XLR-/¼-inch TRS-fonoindgang til brug med afbalancerede eller ubalancerede signaler. 4329P fås i varianterne naturlig valnød eller sort valnød, der selvfølgelig

Oplev musikken som du ønsker det

4329P har taget alle erfaringer fra den prisbelønnede 4305P Studio Monitor – den mindste og første aktive højtaler, som JBL har produceret. 4305P landede på flere “bedst i 2022” lister på grund af dens akustiske præstation, omfattende tilslutningsmuligheder, brugervenlighed og unikke studiemonitor-stil. 4329P tager nu lytteoplevelsen til det næste niveau med sin forbedrede kompressionsdriver, større 8-tommers bas/mellemtone og en dobbelt så kraftfuld forstærker. De her forbedringer leverer en ubesværet dynamik, kraftfuld bas og krystalklar detaljegengivelse, der afslører detaljer, du aldrig har hørt før i dine yndlingsoptagelser. 4329P’s ydeevne kan måle sig med meget større og langt dyrere passive højttalere. Helt uden al den ekstra kompleksitet og besvær, der ofte kan være med flere eksterne komponenter.

Med sin indbyggede forstærker, DSP, streaming og forskellige analoge og digitale indgange – alt sammen i et komplet system – er 4329P Studio Monitor Powered Loudspeaker en ekstremt alsidig løsning, der åbner op for en verden af muligheder for alle musikelskere. Uanset om det er at nyde hi-res streaming fra din foretrukne musiktjeneste eller lytte til fysiske kilder som pladespillere og CD-afspillere, gør 4329P det enkelt for alle at opleve musikkens glæde præcis, som de ønsker det.

+Læs mere

JBL 4329P Studio Monitor

Tilføj til kurv