Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / JBL Everest DD67000

JBL Everest DD67000

719.990,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL Project Everest DD67000 – En af verdens bedste højttalere

Med Project Everst DD67000 sætter JBL helt nye standarder for, hvad en højttalere kan præstere. Vi ved det er en dristig melding at komme med, når den tidligere Project Everst DD66000 allerede leverede en skelsættende lydpræstention, men ikke desto mindre har JBL-holdet formået at skubbe ydveevnen for denne klasseledende højttalere yderligere. Resultatet er hørbare forbedringer, som vil tilfredsstille selv den mest erfarne audiofile og passionerede musikelsker. Lyden fra DD67000 er simpelthen så tæt man kommer på at have et orkestrer i stuen, og dens palisanderfinish eller højglans er tilmed en fryd for øjet.

HIGHLIGHTS:

  • Dobbelt 15″ (380 mm) tre-lags sandwich kegle bashøjttalere for en autoritativ basrespons
  • 4″ (100 mm) ren beryllium membran til krystalklare toner
  • 1″ (25 mm), ren beryllium membran til ekstreme toner
  • Ekstremt jævn og bred frekvensgang
  • Proprietære Bi-Radial horn
  • Fremragende terminaler og systemstyringer
  • Bi-wiring muligheder
  • Fejlfri kabinetkonstruktion

JBL’s mest avancerede teknologier og komponenter

Under programmet ‘Project Everest’ satte JBL’s fremmeste ingeniører sig for at skabe det ultimative højttalersystem. Det blev til Project Everest DD66000, men i løbet af de seks år der er gået siden den blev introduceret har JBL løbende udviklet forbedringer, som har gjort det muligt for dem at skabe DD67000. Denne 3-vejs højttalere er udstyret med to nye 1501AL-2 basenheder, der er støbt i aluminium og har en trelags keglekonstruktion for en mere artikuleret og autoritativ basrepsons. Mellemtonen og de højfrekvente toner produceres af en 4″ ren beryllium-membran, og de højeste frekvenser håndteres af en 1″ berylliummembran og 2″ neodymmagnet, som er i stand til at producere frekvenser op til 60.000 Hz! Samtidig er enheden præcisionsstøbt og med rent magnesium fasestik, fordi det har bedre varmeafledende egenskaber. Det gør at diskanten kan spille langt klarere og med mere overskud i de aller højestre frekvenser, og det giver en ekstraordinær gennemsigtig, klar og naturlig lyd ved højere volumen.

DD67000 kompressionsdrivere er monteret i JBL’s patenterede Bi-Radial-horn, som er udviklet til at eliminere de uønskede farvninger af lyden, der er karakteristiske for de konventionelle horndesign. Derudover skaber horndesignet en bedre spredning af lydbølgerne for en mere præcis imaging og sømløs soundstage. Til at finjustere lydbilldet til ethvertsystem og rum, har JBL udstyret DD67000 med et frontmonteret kontrolpantel, der gør det let at justere de højfrekvente og lavfrekvente niveauer.

+Læs mere

JBL Everest DD67000

Tilføj til kurv