Forside / Shop / Højtaler / Subwoofer / JBL HDI-1200P

JBL HDI-1200P

23.995,00 kr. stk

Varenummer (SKU): 5499 Kategorier: , Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL HDI-1200P – En kraftfuld og dynamisk subwoofer

Selv de bedste systemer, kan mangle den sidste dybde, som vil tage dine musik- og filmoplevelser til nye højder. JBL’s HDI-1200P er præcis sådan en subwoofer, for med sin 12″ polyplas enhed og kraftige magnetsystem, kan den levere en dyb og præcis bas, som vil fylde dit rum. Det gør subwooferen ideel til både dig, der vil have det sidste ud af dit stereoanlæg, eller til hjemmebiograf entusiasten der vil opleve den fulde effekt ved eksplosionerne.

HIGHLIGHTS:

  • 1.000 watt RMS klasse-D forstærker
  • 12″ Poly-plas™ basenhed med 3″ svingspole
  • Parametrisk EQ med et bånd
  • Low Pass Crossover- og Gain kontrol
  • RCA- og XLR-indgange på linjeniveau
  • Moderne design med førsteklasses finish

Teknologien bag 

På overfladen er HDI-1200P en flot moderne subwoofer, der fås i flere forskellige finishes som sort højglas, grå egetræsfiner og valnødsfiner. Kabinetter er lavet i et kraftigt MDF-materiale, der er afstivet efter alle kunstens regler for bedre at kunne elimenere de kraftige vibrationer, som en subwoofer producere. Konstruktionen danner dermed et optimalt akustisk fundamenent, og gennem de to computer optimerede og nedadvendte basrefleksporte der skaber en bedre afstemning af kabinettet og mindst mulig portstøj.

 

Inden i HDI-1200P finder man en 1.000 watt RMS klasse-D forstærker, som gør at den 12″ enhed vil yde optimalt ligegyldigt hvilke vilkår, man byder den. Det kraftige magnetsystem og 3″ svingspole gør desuden, at enheden er i stand til at klare store udsving med fuld kontrol og lav forvræning. Resultatet er en bas, der altid leveres med præcision, klarhed og massere af kraft.

JBL HDI-1200P

Tilføj til kurv