Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / JBL HDI-3800

JBL HDI-3800

39.990,00 kr. sæt

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
2.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 39.990 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 39.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL HDI-3800 – En formidabel gulvhøjttaler

HDI-3600 er den største gulvhøjttalere i JBL’s HDI-serie, og det kan bestemt høres. Her der virkelig smæk på lydgengivelsen, som både er stor, dynamisk og nøjagtig ved de allerhøjeste lydtryk. Denne bedrift skyldes højttalerens 2,5-vejs design og 3 x 8″ basenheder med aluminiumsmembran, som varetager frekvensområder, der er langt højere, end der normalt ses. Det betyder, at den øverste 8″ aluminiumsenhed går helt op til 1800 Hz, og det giver den et fantatisk åbent mellembånd, der virkelig bringer vokalpræstationerne frem. De to nedereste 8″ basenheder starter fra 800 Hz og nedefter, hvor de spiller med en kraft, man sjældent oplever. Noget andet der gør denne højttaler til noget helt specielt er den patenterede 1″ 2410H-2 diskant, som er monteret i JBL’s High Definition Imaging waveguide. Det som denne waveguide gør, er at sprede lyden langt bedre, så du får et meget større “sweetspot”. Dermed får det du et perfekt stereobillede, ligegyldigt hvor du sidder.

 

Designet byder på et sofistikeret og buet kabinet, som JBL har afstivet ved særlige områder, så de indre resonancer reduceres til et ubetydeligt niveau. Frontgitteret er i sort og fastgøres magnestisk for en nem på- og afmontering, og højttaleren fås i en smuk sort højglans, grå egetræsfiner og valnødsfiner, der fuldender det lukseriøse udseende. På bagsiden er der monteret to basrefleksporte, som gør deres arbejde til perfektion, og der er tilmed mulighed for bi-wiring, hvis man ønsker dette.

HIGHLIGHTS:

  • Stor, kraftfuld og dynamisk
  • Patenteret HDI™ (High-Definition Imaging) waveguide
  • 1″ Patenteret 2410H-2 højfrekvent kompressionsdriver
  • 6,5″ avanceret aluminiumsmembran med 1,5″ svingspole
  • Bi-wiring mulighed
  • Moderne design med førsteklasses finishes

JBL HDI-3800

Tilføj til kurv