Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / JBL L100 Classic 75th Special Edition

JBL L100 Classic 75th Special Edition

Out of Stock

43.995,00 kr. sæt

Ikke på lager

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL L100 Classic 75 – banebrydende teknik i retro design

L100 Classic 75 er et vidnesbyrd om JBL’s teknologiske innovationer og eksemplariske design gennem de sidste 75 år. Her har JBL beholdt det ikoniske retrodesign fra 1970’ernes L100 Classic med de karakteristiske Quadrex skumfronte og et kabinet i en den smukkeste teaktræ fineer. Rent teknologisk er L100 Classic 75 udstyret med nye baseneheder, delefilter, guldbelagte terminaler og bi-wire muligheder for bare at nævne et par af de mange forbedringer, som JBL har lavet. Det vigtigste er dog, hvordan det hele lyder, og her skuffer L100 Classic 75 ikke. Højttalerne gengiver de fineste detaljer med en utrolig præcision, og det forbedrede delefiltre gør, at lyden er helt klar og naturlig. Kobbel dertil den store 12″ basenheder, og så får du en højttalere, der både spiller med en utrolig detaljegrad og overskud.

HIGHLIGHTS:

  • Klar, præcis og autentisk lyd
  • Utrolig detaljegrad og overskud
  • Forbedret enheder og delefiltre
  • Pakket i speciallavet trækasse med jubilæumsgrafik
  • Teaktræ finer og Quadrex skumfront og specialle jubilæums logo
  • Bi-wire muligheder og guldbelagte højttalertermnaler
  • High-frequency og Mid-frequency L-pad dæmpere
  • Sælges nummeret og med matchende JS-120 floor stands.
  • Kun 750 par i hele verden.

Teknologien bag

L100 Classic 75 har en 1″ titanium diskant og en waveguide med en akustisk linse for en perfekt integration med den 5″ pure-pulp mellemtone, der er placeret lige nedenunder. Basenheden er placeret lidt forskudt til vesntre for diskanten og mellemtonen, og her har JBL benyttet en 12″ hvid pure-pulp kegle, som fungerer sammen med en frontvendt bas-refleksport. Fordelen ved det er, at det gør det til en leg at integrere L100 Classic 75 i lige præcis dit hjem.

Udsøgt design

Det første der falder en for øje, når man ser L100 Classic 75 er det smukke teaktræ, som pryder højttalerens sider. Hvis man ønsker at skjule højttalerens enheder, så gøres det med den letgenkendelige Quadrex skumfront, som har fået påmonteret et specielt JBL-logo i forbindelse med JBL’s jubilæum. På højttalerens front og bagside er der et specielt mærke, som viser højttalerens nummer og signaturen fra JBL’s hovedteknikker Chris Hagen.

Rent akustisk har L100 Classic 75 et bedre enhedsophæng, der sammen med de andre forbedringer frembringer den lyd, som kun JBL kan producere!

Den eneste ulempe ved L100 Classic 75 er, at den er i begrænset antal, så man skal ikke vente for længe, hvis man vil sikre sig et eksemplar. Her er der tale om nogle højttalere, der er et vaskeægte samlerobjekt.

JBL L100 Classic 75th Special Edition

Tilføj til kurv