Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / JBL L52 Classic

JBL L52 Classic

8.695,00 kr. sæt

Delbetaling
288 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 8.695 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 288 kr. Samlede kreditomk. 1.665 kr. Samlet tilbagebetaling 10.360 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,40%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

JBL L52 Classic – Stor lyd fra den mindste i serien

L52 Classic er den mindste i JBL’s Classic serien, men dens lyd er alt andet end det. Faktisk leverer disse komptakte højttalere så stor en lyd for sin størrelse, at man er nødt til at høre dem, før man kan tro på det. Hvor du så har lyst til at høre dem fra er helt op til dig, for dens størrelse gør dem ideelle til standere, bogreoler, bordplader eller vægmontering. Ligegyldigt hvor du vælger at placere dem, så kan vi garantere, at de både vil være en fryd for øjet og ørene. Designet er nemlig en nedskaleret version af den prisvindende L82 Classic, og takket være fronpanelets HF-dæmpere, så kan lydden skræddersyes til ligepræcis dit rum.

HIGHLIGHTS:

  • Stor, dynamisk og kraftfuld lyd
  • Kabinet i valnød finer
  • Højfrekvent niveaudæmper
  • Mulighed for vægmontering
  • 100% bæredygtigt pakket

En lyd der skal høres

L82 Classic har et 2-vejs design, der bruger en 0,75″ titanium dome diskant, som er monteret i en waveguide for en bedre spredning og velopløst top. Selve basenheden er en 5,25″ med en støbt ramme, der får optimale arbejdsbetingelser gennem indstillingen af den frontvendte basrefelsk og et premium delefilter design. Alt dette sikre en førsteklasses ydelse, der overgår alle de forventninger, man kan have til en højttaler i denne størrelse. Bassen er kraftfuld, lyden er dynamisk, og lydbileldet er usædvanlig stort, hvilket gør det muligt for højttalerne at forsvinde i rummet. For dem der ikke har plads til de større Classic-modeller, så er L52 Classic er oplagt valg med sin store lyd, lille størrelse og attraktive prissætning.

JBL L52 Classic

Tilføj til kurv