Forside / Shop / Streaming / Trådløs højtaler / JBL L75ms Music System

JBL L75ms Music System

13.485,00 kr. stk

På lager

Delbetaling
445 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 13.485 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 445 kr. Samlede kreditomk. 2.529 kr. Samlet tilbagebetaling 16.014 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 12,15%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

JBL L75ms – En ny klassiker

Den nye JBL L75ms Music System henvender sig til alle de Hi-Fi entusiaster, der gerne vil have lettere adgang til deres musiksamling, uden at de ofrer på lydkvaliteten. Her er L75ms en moderne fornyelse af det traditionelle Hi-Fi system, og det finder sin designinspiration fra JBL’s Classic-serie med sit kabinet i valnødfiner og sort Quadrex-skumgitter. Bag sit retro-udseende er der imidlertid al den nyeste tekonologi inden for moderne akustik, og derfor byder den på højopløst lyd, et væld af kablede og trådløse tilslutningsmuligheder. Med denne kombination af stil, størrelse og ydeevne, så er der simpelthen ikke meget, der kommer i nærheden af L75ms Music System.

HIGHLIGHTS:

  • Højtydende all-in-one system
  • 5 enheder: 2 x 5,25″ bashøjttalere, 2 x 1″ aluminiumsdiskanter og 4″ central mellemtonedriver
  • 350W samlet systemeffekt
  • Google Chromecast Built-in, Apple AirPlay 2 og trådløs Bluetooth-lyd
  • HDMI ARC, Moving Magnet phono og 3,5 mm aux-indgange
  • Valgbare Soundfield Expander og Bass Contour kontroller
  • Flot møbelkvalitet med satin valnød eller træfiner finish
  • Sort Quadrex skumgitter
  • Trådløs fjernbetjening og MusicLife app kontrol

En genskabelse af det traditionelle Hi-Fi-system

For de fleste moderne lyttere, så giver streaming en nem og bekvem adgang til en hel verden af musik, og her er L75ms den perfekte løsning. Det integrerede streamingsmodul giver både mulighed for kalbet og trådløse netværksfunktioner gennem Ethernet, Google Chromecast, Apple AirPlay 2 eller Bluetooth-lyd. En 32-bit / 192 kHz højopløst DAC sikrer, at din yndlingsmusik kan afspilles i den allerhøjeste kvalitet, så du kan nyde alle indspilningens fine detaljer. Udover en flot lydgengivelse har L75ms også en række fysiske forbindelser til dine kilder – herunder en 3,5mm analog indgang. Hvis du elsker vinyl, vil du også blive begejstret for L75ms, for den kommer med et phono-trin med bevægelig magnet (MM), så du kan tilslutte en pladespiller, og der er HDMI ARC-indgang til at give dig fantastisk film- og spiloplevelser, når den tilsluttes til dit fjernsyn. For endnu mere dynamik kan du tilslutte en aktiv subwoofer gennem den dedikeret subwoofer-udgang. Med L75ms får du et fantastisk lydsystem, der ikke optager en masse plads, og samtidig er fuldt opdateret til nutidens digital musikunivers. Til en utrolig attraktiv pris. Det er en kombination, der er næsten umulig at matche.

Selve designet er konstrueret ved JBL’s verdensberømte center i Northridge, Californien, hvor de har brugt deres 75 års erfaring med højttalerdesign til at skabe en enestående lyd, som kan overgå mange af de traditionelle Hi-Fi komponentsystem. Bag den karakteristiske Quadrex skumgitter og buede frontpanel finder du et par 1″ titanium dome diskanter med waveguide, et par 5,25″ basenheder med dobbelte frontvendte basrefleksporte og en 4″ central mellemtone driver. Alt sammen er placeret i en multi-vinklet baffel, som sikrer en optimal spredning af lyden.

Alle driverne har deres helt egen dedikeret kanal for forstærkning og DSP-tuning, og det gør at du kan tilpasse lyden lige præcis til dine lyttepræferencer og rum. Det gør også, at L75ms kan levere et utrolig bredt og stort lydbillede, der er i stand til at fylde selv større rum op med god lyd.  Betjeningen af systemet kan enten ske via kontrolpanet på toppen af L75ms , den trådløse fjernbetjening eller den trådløse forbindelse til Google Chromecast-, Apple AirPlay 2 eller bluetooth.

JBL L75ms Music System

Tilføj til kurv