Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / JBL L82 Classic

JBL L82 Classic

- 25 % Rabat

14.246,00 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
713 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 14.246 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 713 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 14.246 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL L82 Classic – bedst i klassen!

L82 Classic er en kompakt 2-vejs højttaler, der er udstyret med JBL’s avancerede akustiske teknologier og det ikoniske design fra dens større familiemedlem: L100 Classic. Kabinettet er udført i en smuk valnødfiner, og fronten er i den letgenkedelige Quadrex skum, som er tilgængelig i sort, orange eller blå. Bag det smukke ydre finder man moderne akustiske komponenter, der er i stand til at leverere en lydpræstation, der vil behage enhver musikelsker.

HIGHLIGHTS:

 • Retro-design med ikonisk JBL-styling og vintage Quadrex-skumgitter sort, orange eller blå
 • Kabinet i ægte valnødfiner og med sorte front- og bagpaneler
 • 8-tommer basenhed med støbt ramme
 • 1-tommer titanium dome diskanthøjttaler med waveguide
 • Basrefleksdesign med frontudfyringsport
 • Højfrekvent L-pad dæmper
 • Matchende JS-80 gulvstandere (købes separat)

Bygget på en vindende formular

L82 Classic er baseret på den legandariske L100 Classic højttaler, der er blevet en enorm succes, fordi den formår at kombinere den klassiske JBL-lyd med romantikken fra vintage-æstestikken. Den nye L82 Classic er lykkedes med at fremkalde den samme lydkvalitet og genkendelige design som L100 Classic, men den gør det med et betydeligt mindre fodaftryk. L82 Classic er derfor den perfekte højttaler til dig, der elsker lyden fra L100 Classic, men finder den for stor til dit rum.

For at kunne levere den overbevisende lydpræstation bruger L82 Classic en 8″ basenhed, der er støbt i en kraftig aluminiumsramme og med en hvid papirpulp membran. Denne kombination gør det muligt at levere en fuld og naturlig lyd, som kan finjusteres via den frontvendte basrefleksport. Diskantenheden er den samme 1″ titanium dome med waveguide, som der benyttes i den større og dyrere L100 Classic, og gennem frontpanelets L-dæmpere kan dens output justeres så det passer til dine omgivelser og præference.

Til højttalerne kan der tilkøbes JBL’s JS-80 gulvstandere, som er designet til at hæve og vinkle højttalerne til en korrekt diskanthøjde og dirigere de høje frekvenser til ørehøjden. Standerne kan købes her.

Anmeldelse:

Lyd & Billede – klik her.

  

Du kunne også være interesseret i...

 • 3.360,00 kr. sæt 5.520,00 kr. sæt

  Shawline højttalerkabel bruger de samme forsølvede ledere, XLPE-isolering og parsnoede konfigurationer som Chord RumourX, men forbedret med PVC intern kappe for at reducere mekanisk støj og den samme højdensitet dual-layer afskærmning, som bruges på Chord Epic. kontakt os ved ønske om anden længde    

  Vælg muligheder
 • 1.995,00 kr. sæt

  Standere til JBL’s L82 Classic, 4312G eller L100, som er specielt designet til at hæve og vinkle højttalerne til en korrekt diskanthøjde og dirigere de høje frekvenser til ørehøjde.

  Tilføj til kurv

JBL L82 Classic

Tilføj til kurv