Forside / Shop / HiFi / Surround receiver / JBL SDA-2200

JBL SDA-2200

29.995,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.500 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 29.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.500 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 29.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

JBL SDA-2200 – En forrygende effektforstærker

JBL SDA-2200 er en dynamisk klasse-G forstærker med et væld af netværksmuligheder, audiofil lyd og en enestående fleksibilitet. Med hele 2 x 200 watt i 8Ω og de første 2x 50 W i ren klasse A, så leverer SDA-2200 en helt enesteånde kraft og pålidelighed, hvor den harmoniske forvræning er banket ned på sølle 0,001%. Tilføj dertil de balancerede og single ended-indgange, RS232, IP-kontrol og Dante™-lydnetværk, og så er SDA-2200 et fremragende valg til en bred vifte af applikationer.

HIGHLIGHTS:

  • Dynamisk klasse G forstærker
  • Dante™ lydnetværk
  • 2 x 200 watt i 8Ω og 1100 watt brokoblet i 4Ω
  • Balancerede og single ended indgange
  • Trigger ind og ud
  • Ethernet og RS232 kontrol

Kraftfuld og dynamisk

Klasse G forstærkeren tilbyder de bedste egenskaber fra Klasse-A og Klasse-A/B designs. Klasse-A forstærkere lider ikke af crossover forvræning ved de lavere niveauer, og samtidig tilbyder den et usædvaneligt niveau af gennemsigtighed og realisme. Problemet ved en konventionel klasse-A forstærker er imidlertid, at de ikke er lige så effektive som klasse-A/B forstærkerer, der tilgengæld har den ulempe, at de lider af crossover-forvrængning ved lavere niveauer, og dermed forplumrer de rumlige detaljer og gennemsigtighed.

 

Konventionelle klasse-A designs lider ikke af crossover-forvrængning og er usædvanligt gennemsigtige og tilbyder et højt niveau af realisme. Et udelukkende klasse A-design er imidlertid ekstremt ineffektivt, da det altid vil trække fuld effekt, selv uden noget signal at forstærke, af denne grund tilbyder klasse A-forstærkere normalt lavere effekt. Klasse AB-design er meget mere almindeligt og langt mere effektivt end ren Klasse A, men det lider af crossover-forvrængning på lave niveauer, hvilket forplumrer rumlige detaljer og gennemsigtighed.
Klasse G tilbyder større effektivitet og gennemsigtighed med mindre spildt varmeenergi end klasse A. Som en hybridbilmotor implementerer Klasse G flere strømforsyninger i stedet for blot en enkelt forsyning. Den første strømforsyning er af lavere effekt, og inden for denne region kører SDA-2200 i ren klasse A, som ikke har nogen crossover-forvrængning. Hvis der modtages et dynamisk signal, der går ud over denne første strømforsynings evne, bringes den sekundære forsyning gradvist op til fuld nominel effekt efter behov. Dette giver et meget effektivt design, da yderligere strøm kun bruges, når det er nødvendigt. Moderne højhastigheds silicium giver den mulighed for at foretage denne switch ved hastigheder langt ud over lydbåndbredden.

Fleksibel

SDA-2200 har Dante™-lydnetværk, så du kan oprette forbindelse til JBL Synthesis SDR-35 AVR og SDP-55 fordybende surround sound-processor samt andre Dante-aktiverede produkter over Ethernet-baserede netværk via et Cat5e- eller Cat 6-kabel. Dante-lydnetværk bruger standard IP-netværk til at transmittere ukomprimeret flerkanalslyd af høj kvalitet med næsten nul latency. Det er den mest fleksible, pålidelige og nemme at administrere lydnetværksløsning, der findes, og giver de laveste ejeromkostninger ved dramatisk at reducere kabel- og arbejdsomkostninger samt eliminere problemer med interferens, krydstale og signalforringelse forbundet med analogt kabel. SDA-2200 er i stand til at modtage lyd i høj opløsning via Dante. Signalrouting og systemkonfiguration med Dante er hurtig, enkel og utrolig fleksibel. Når netværket er konfigureret, gemmes signalrouting og andre systemindstillinger sikkert i selve Dante-enhederne, så de gendannes automatisk, hvis en enhed tændes og slukkes.

+Læs mere

JBL SDA-2200

Tilføj til kurv