Forside / Shop / Kabler & Strøm / Strømforsyning / Keces Linear Power Supply – P3

Keces Linear Power Supply – P3

- 21 % Rabat

2.695,00 kr. stk

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
135 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 2.695 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 135 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.695 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Keces P3/P8 Linear power supply.

”Det nye sort”

Strømforsyningerne fra Keces har i den grad vundet indpas hos et stigende antal enthuiaster , det er der udelukkende en god grund til.
Nemlig LYDKVALITET….
En Keces P3/P8 dual linear power supply er i stand til at drive hele to lav-volts produkter på en gang. F,eks en router og en ethernet switch, såsom den nye English electric 8 switch..Denne switch er i sig selv en fremragende lydforbedring, men udskift den medfølgende switch mode power supply og brug en Keces p3/P8.
Dette gør en MEGET stor forskel i performance der skal høres før man helt forstår, det samme er gældende ved udskiftning at routerens Støjende standart strømforsyning..Forskellen er mildest talt chokerende…
Roon Nucleus produkterne er blot endnu et sted hvor disse fremragende Keces strømforsyninger kommer til deres ret.

Bestykket med højkvalitets torodial transformatore og separat jord for hvert output, samt en generel byggekvalitet det må betegnes som værende tæt på ultimativ,
Så er der garanti for en ultra støjsvag og klippe stabil ydelse der til en hver tid vil udmønte sig i en stærkt forøget lydkvalitet.
De færreste ved i dag hvor meget det betyder at udskifte routerens originale ( støjende ) switch mode strømforsyning med en virkelig god analog strømforsyning.

Vi hos lydspecialisten ved hvad dette skift betyder, og det er ikke så lidt endda.
Derfor tilbyder vi nu vores kunder selv at erfarer hvilken stor lydmæssig forbedring disse første klasses strømforsyninger fra Keces i grunden er.
Dette ønsker vi at gøre ved at tilbyde vores kunder gratis at låne en P3/P8 , samt et Ansuz mainz x strømkabel med hjem, og derved selv få oplevelsen på nærmeste hold..
Så fremragende en strømforsyning bør selvfølgelig have optimale arbejdsbetingelser og dette gøres b,la med et godt strømkabel.
Desuden er der mulighed for at monterer en Synergistic Research Blue/Orange sikring i netbrønden, dette løfter yderligere ydelsen betydeligt, hvad en a vores gode kunder i den grad har erfaret .
Keces P3/P8 kan bestilles i forskellige konfigurationer så de altid matcher den strømforsyning du ønsker opgraderet.

Keces P3-1 =  5/7/9V + 12/15/16V
Keces P3-2 = 12/15/16V + 12/15/16V

Keces P8- Type 1 = 5V/7V + 9V/12V
Keces P8- Type 2 = 9V/12V + 12V/15V
Keces P8- Type 3 = 9V/12V + 18V/19V
Keces P8- Type 4 = 9V/12V + 20V/24V

Keces Linear Power Supply - P3

Tilføj til kurv