Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / KEF LS50 Meta

KEF LS50 Meta

9.790,00 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
490 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 9.790 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 490 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 9.790 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 4666 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

KEF LS50 Meta – En klasseledende højtaler

De bedste højttalere formår at forsvinde i lokalet, så du kun efterlades med musikken. LS50 Meta er præcis sådan en højttaler. Den byder på en helt utrolig fordybende lyd, som gør, at du mister dig selv i din yndlingsmusik. Her vil du opleve, at du kan nyde enhver nuance af lag på lag instrumenteringen, som den leverer med en enestående akustisk nøjagtighed overalt i rummet.

Highlights:

•    Detaljeret, præcis og tredimensionelt lydbillede
•    Fordybende og engagerende musikalitet
•    12. gen Uni-Q leverer kæmpe lydscene og ”sweet spot”.
•    MAT-teknologi
•    Kompakte og placeringsvenlige
•    Æstetisk design med buet og lavdiffraktions frontbaffel.
•    Patenteret refleksport giver forbedret klarhed og detaljering.

Uni-Q enheden – kernen i LS50 Meta’s lyd

Det er næsten et årti siden, at KEF lancerede den gamle LS50, og det store spørgsmål er derfor, om LS50 Meta har været ventetiden værd? Vi er ikke tvivl – det har den! Men du skal høre den selv, for med LS50 Meta har KEF nu introduceret sin 12. generation af Uni-Q enheden, og det giver en hørbart større soundstage, bedre imaging og en fantastisk naturlig og detaljeret lyd. Derudover leverer LS50 Meta en klarere og renere lyd i det øverste område af mellemtonen og det lavere område af diskanten, så du kan nyde langt mere til stemmerne fra dine yndlingskunstnere.

LS50 Meta’s karakteristiske lyd er kun mulig, fordi KEF placerer diskanten i det akustiske center af mellemtonen-/basenheden, så al lyden kommer fra et enkelt punkt. Det gør, at mellem- og højfrekvenstonerne spredes meget mere jævnt og bredt end konventionelle højttalere, hvor lyden kommer fra enheder med forskellige placeringer. Når lyden kommer fra et enkelt punkt, så har det også den fordel, at der undgås interferensproblemer, og det giver en langt renere og mere naturlig lyd. En anden fordel er, at alle frekvenserne når øret på samme tid, og det har den effekt, at lyden opfattes langt mere præcis og realistisk.

MAT – En revolutionerende akustisk teknologi

Metamaterial Absorption Technology (MAT) er et syntetisk materiale, som KEF har udviklet til at kunne absorbere den uønskede lyd, som enheden eller kabinettet skaber. Det har de gjort ved at skabe en kompleks labyrintlignende struktur, hvor mønstrene er lavet til at absorbere de forskellige frekvensområder, så der skabes et akustisk sort hul, hvor lyden fra bagsiden af enheden og kabinettet ikke kan komme ud. Det eliminerer hele 99 procent af den uønskede lyd, og det gør, at du kun hører den ønskede lyd, som affyres fra fronten af højttalerenheden. Resultatet er en renere og mere naturlig lyd, som er helt fri for forvrængning.

Designet til vellyd

LS50 Meta’s akustiske forbedringer giver sig også til udtryk i KEF’s designvalg. Her har de udstyret LS50 Meta med en lavdiffraktionsbaffel, mens kabinettet er krydsafstivet, sprøjtestøbt og dæmpet for at eliminere de indre vibrationer. Virkningen af dette er, at LS50 Meta har den absolut laveste farvning af alle højttalere i sin klasse!

En anden funktion ved LS50 Meta’s design er den patenterede, forskudte refleksport, som er designet til at forsinke turbulens og forhindrer resonanser i at påvirke mellemtonen. Det forbedrer klarheden og fører til en langt mere detaljeret og fordybende lyd.

KEF LS50 Meta kan med fordel monteres på S2 Floor Stand, som er specialdesignet til højttalerne. Køb dem her.

Anmeldelser:

EISA AWARD – klik her.
What Hi-Fi? – klik her.
Lyd & Billede – klik her.
The Absolute Sound – klik her.
AV Forum – klik her.
Stereophile – klik her.
Hi-finews – klik her.

+

Specifikationer

Design
2-vejs bas refleks
Enheder
12. generation Uni-Q med MAT
Frekvensområde
47Hz – 45kHz
Typisk basrespons (-6db)
26Hz.
Anbefalet forstærkereffekt
40-100 watt
Maksimal SPL
106 dB

KEF LS50 Meta

Tilføj til kurv