Forside / Shop / Højtaler / Aktiv højtaler / KEF LSX II

KEF LSX II

10.990,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
550 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 10.990 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 550 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 10.990 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 46248421 Kategorier: , , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

KEF LSX II – Opdag glæden ved musik, film og spil

Der har aldrig været et bedre tidspunkt at opdage glæden ved at kunne høre alle detaljerne i dine yndlingssange. KEFs seks årtiers erfaring inden for akustisk ekspertise kombineret med konstant innovation og udvikling af trådløs teknologi har ført til skabelsen af ​​LSX II; et kompakt trådløst Hi-Fi-system, der leverer ren, præcis lyd, men med kompatibiliteten og bekvemmeligheden fra den allerbedste trådløse teknologi.

KEF LSX II er meget mere end en simpel opgradering fra sin prisvindende forgænger, og den kombinerer klasseførende lyd med den nye W2 platform fra LS50 Wireless II, som har bedre forbindelses- og tilslutningsmuligheder. Tilslutningsmulighederne er blevet endnu bedre med tilføjelsen af ​​både HDMI og USB-C, hvilket gør dette til en ideel ledsager til både TV og gaming.

Hvordan er lyden så? Her glæder vi os over at kunne sige, at LSX II både leverer en fyldig, naturlig og præcis lyd fra enhver kilde. En lyd som kun er mulig takket være KEFs talentfulde ingeniører og den ikoniske Uni-Q enhed. Derudover har den et moderne design fra den berømte industridesigner Michael Young og fås i et udvalg af fem stilfulde finishes.

Highlights:

• Afspiller alle kendte musiktjenester og understøtter alle større lydformater
• DSD, MQA og PCM 24bit/384kHz kompatibel
• Omfattende tilslutningsmuligheder til dit tv, bærbare computer og andet udstyr.
• USB-C, HDMI ARC, analog indgang, subwooferudgang
• 11. generation af Uni-Q driver-array for præcis og autentisk lyd
• Music Integrity Engine for fyldig lyd
• Systemeffekt: LF 70W klasse D, HF 30W klasse D, Maks. SPL: 102dB
• Intuitiv on-boarding med brugercentrerede funktioner
• Personlig lytteoplevelse via KEF Connect App
• Optimeret kabinetdesign for den bedste akustiske ydeevne
• Design af Michael Young
• Monteringsindsatser til fastgørelse på P1 bordplade, S1 gulvstativ og B1 vægbeslag
• Fås i 5 farver: Carbon Black, Mineral White, Cobalt Blue, Lava Red og Soundwave by Terence Conran Edition

Uanede tilslutningsmuligheder

Med LSX II kan du spille al den musik i verden, som du ønsker. I hjertet af denne kompakte højtaler finder du den samme banebrydende W2 platform, som driver LS50 Wireless II. Den sikrer, at du kan lytte til musik på præcis den måde, som du foretrækker det. Helt uden at de påvirker lydkvaliteten.

KEF Connect-appen lader dig streame Amazon Music, Qobuz, Tidal, Deezer, internetradiostationer og podcasts. Apple AirPlay 2 og Google Chromecast streamer problemfrit lyd fra kompatible enheder, mens Bluetoothen giver dig endnu flere muligheder. Du kan streame direkte fra Spotify Connect, Tidal og QPlay, og den er tilmed Roon Ready. Når du bruger Airplay 2, Chromecast eller Roon, har du mulighed for at streame til flere højttalere, så du kan afspille musik i hele dit hjem.

Hvis det ikke var nok, så kan LSX II også afspille din egen private musiksamling fra et kompatibelt NAS-drev eller musikserver. Den trådløse højtaler har tilmed omfattende filunderstøttelse på op til 24bit/384kHz (PCM), DSD og fuld MQA-gengivelse.

Plug and play til TV og bærbar computer

Udover Wi-Fi og Bluetooth kan LSX II også prale af en omfattende samling af kablede forbindelser. Disse inkluderer HDMI ARC til problemfri kontrol ved hjælp af fjernbetjeningen til fjernsynet og en højkvalitets USB-C-indgang, som gør LSX II til det perfekte desktop-system med din computer. Der er også tilslutninger til din pladespiller, cd-afspiller, spillekonsol og mange andre enheder. Og hvis du kræver, at dine film og musik kommer med noget ekstra bund, er der en dedikeret udgang, så du kan tilslutte en KEF-subwoofer til den bas, du længes efter.

En ydeevne i ægte Hi-Fi kvalitet

Fordelen ved to højtalere er, at musikken får plads til at ånde og udvikle sig, så der skabes et tredimensionelt lydbillede. Højtalerne forsvinder nærmest i rummet, så du kan kan fordybe dig i musikken, der udfolder sig foran dig og trækker dig helt ind i oplevelsen.

Hver LSX II-højttaler bruger en version af KEF 11. generations Uni-Q-driverarray, der er specielt designet til denne højttaler. Denne signaturteknologi fungerer som en punktkilde, hvor diskanthøjttaleren er placeret i det præcise akustiske centrum af basenheden, og genskaber, hvordan lyden produceres naturligt. Dette design eliminerer det traditionelle, lille ‘sweet spot’ og leverer i stedet præcis, uberørt lyd til alle lyttere.

LSX II har en kombineret 200 watt systemeffekt. Både diskanthøjttaleren og bashøjttaleren drives af deres egen dedikerede forstærker til at levere rumfyldende lyd i så kompakte kabinetter.

Ydeevnen er yderligere forbedret fra den prisvindende original af Music Integrity Engine. Den banebrydende samling af skræddersyede digitale signalbehandlingsalgoritmer har netop fået en opdatering. Music Integrity Engine, der er optimeret til Uni-Q-driveren, gør det muligt for LSX II at levere en perfekt timet ydeevne, for bedre klarhed og en strammere, mere præcis lyd.

En brugerfokuseret oplevelse

KEF Connect-appen leder dig gennem opsætningen og styrer systemet og afspilningsnavigationen med intuitive lydindstillinger, så du kan justere LSX II, så den passer bedst til dit værelse.

Med sin kraftfulde Room EQ DSP kan LSX II finjusteres til dit værelse og personlige smag uden behov for en uddannelse i akustisk teknik. ‘Normal’-tilstand er designet til at tale dig gennem processen med nemme spørgsmål – alt hvad du behøver er et målebånd. For nem integration af en KEF-subwoofer med LSX II inkluderer Room EQ subwoofer-forudindstillinger for den bedst mulige systemydelse.

LSX II kommer også med et væld af andre brugervenlige funktioner, herunder lydstyrkeindstillinger, følsomhedsjusteringer og muligheden for at vælge en kilde til at vække den, når den tændes. Du kan vælge at tilslutte højttalerne trådløst med 24bit/48kHz opløsning for en kabelfri opsætning, eller med det medfølgende kabel til 24bit/96kHz opløsning.

+Læs mere

Test af KEF LSX II

Specifikationer

Drive units (per speaker)
Uni-Q driver array:
HF: 19mm (0.75in.) aluminium dome
LF/MF: 115mm (4.5in.) magnesium/aluminium alloy cone
Frequency range (-6dB) measured at 85dB/1m
49Hz – 47kHz
*Depends on EQ settings
Frequency response (±3dB) measured at 85dB/1m
54Hz – 28kHz
*Depends on EQ settings
Amplifier output power (per speaker)
LF: 70W
HF: 30W
Amplifier class (per speaker)
LF: Class D
HF: Class D
Max SPL measured at 1m
102 dB
Wireless streaming features
AirPlay 2
Google Chromecast
Roon Ready
UPnP Compatible
Bluetooth 4.2
Streaming services
Spotify via Spotify Connect
Tidal via Tidal Connect
Amazon Music
Qobuz
Deezer
QQ Music via QPlay
Internet Radio
Podcast
*Depends on services availability in different countries
Source resolution
Network up to 384kHz/24bit
Optical up to 96kHz/24bit
USB Type C up to 192kHz/24bit
HDMI up to 1.411Mbps PCM
*Depends on source resolution
Interspeaker connection
Wireless: all sources resampled to 48kHz/24bit PCM
Wired: all sources resampled to 96kHz/24bit PCM
Supported format (network)
MQA^, DSD, FLAC, WAV, AIFF, ALAC, AAC, WMA, MP3, M4A, LPCM and Ogg Vorbis
Home Automation System
Elan, RTi, Crestron Home, Savant, Control4
Dimensions (HWD per speaker)
240 × 155 × 180 mm (9.5 × 6.1 × 7.1 in.)
Weight (per set)
7.2kg (15.6lbs)
Power input
100 – 240VAC 50/60Hz
Power consumption
200W (operating power)
<2.0W (standby power)
Inputs
Primary speaker
HDMI ARC
TOSLINK Optical
USB Type C
Analog 3.5mm Auxiliary
RJ45 Ethernet (network)
RJ45 Ethernet (interspeaker)

Secondary speaker
RJ45 Ethernet (interspeaker)
Output
RCA Subwoofer output
Wi-Fi network standard
IEEE 802.11a/b/g/n/ac
IPv4, IPv6
Wi-Fi network frequency band
Dual-band 2.4 GHz / 5 GHz

KEF LSX II

Tilføj til kurv