Forside / Shop / Høretelefoner / Trådløse høretelefoner / KEF Mu7 Noise Cancelling Wireless Headphones

KEF Mu7 Noise Cancelling Wireless Headphones

2.995,00 kr. stk

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
150 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 2.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 150 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 2.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

KEF Mu7 – Hør hver en note. Hvert et ord. Hver en detalje

KEF Mu7 er de perfekte trådløse høretelefoner for dig, som ønsker at høre musik på farten og aldrig gå glip af et beat. Flydende, skulpturelle former møder ren lyd i hi-res. Det er hovedtelefoner, der holder distancen, uanset hvor du er på vej hen.

Ren, nøjagtig, high-res lyd

Mu7 er støjreducerende over-ear hovedtelefoner, der er designet af KEF’s eksperter til at levere en uberørt, ren og præcis lyd. Akustikken er tilpasset af KEF’s ingeniører til ensartet lydgengivelse, så du kan opleve hver tone, hvert ord, hver detalje i strålende hi-res. Hvor end du er. I stuen, køkkenet, kontoret eller transport.

Designet til komfort og ydeevne

Mu7s ergonomiske design giver det højeste niveau af komfort. Ørepuderne er i memoryskum, og former sig efter dit hoveds form, mens hovedbåndet skaber en akustisk tætning uden at lægge for meget pres på dine ører.

Komplet, intuitiv kontrol

Med den kapacitive touchpad på den højre ørekop har du mulighed for at besvare opkald, springe numre over, justere lydstyrken, aktivere Voice Assistant og meget mere gennem en række intuitive tryk og swipes.

Lyt hele dagen

Et hurtigopladet batteri med høj kapacitet sikrer, at Mu7-hovedtelefoner holder i op til 40 timers brug – selv med Bluetooth og Smart Active Noise Cancellation aktiveret. De drager også fordel af en hurtigopladningsfunktion, der leverer 8 timers brug fra kun 15 minutters opladning.

Smart aktiv støjreduktion – hør hvad du elsker, som du ønsker

KEF Mu7 er udstyret med Smart Active Noise Cancellation, der tilpasser lytteoplevelsen perfekt til dine omgivelser ved at bruge flere filtre til at fange den omgivende støj og annullere forskellige frekvenser. Samtidig får du en virkelig højopløst lytteoplevelse takket være Qualcomms aptX HD-teknologi. Ønsker du at bruge hovedtelefonerne kablet, så findes der en 3,5 mm lydforbindelse, for en ukomprimeret afspilning i high-res. Her kan Mu7 tilsluttes enhver kompatibel telefon og dedikerede hovedtelefon-DAC/forstærkere.

Design af Ross Lovegrove

Mu7 er utrolig elegante og rene i deres udtryk, hvilket er en perfekt afspejling af hovedtelefonens lyd. De fåes i farverne Silver Grey eller Charcoal Grey.

Specifikationer

Speaker Drivers
40mm
Max Power Output
15mW
Bluetooth
5.1
Codec
SBC, AAC, aptX, aptX HD
Bluetooth Power
Class 2
Bluetooth Range
10m
Bluetooth Frequency
2.402GHz – 2.48GHz
Li-ion Rechargeable Battery
1100mAh
Battery Play Time
40 hrs (BT + ANC on)
Fast Charging for 15 mins
8 hrs battery play time
Dimension (H x W x D)
199 x 153 x 89mm
Weight
309g
Operating Temperature
-10°C to 45°C
Power Input
DC 5V 900mA

KEF Mu7 Noise Cancelling Wireless Headphones

Tilføj til kurv