Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / KEF R11 Meta

KEF R11 Meta

49.975,00 kr. sæt

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
2.499 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 49.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 2.499 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 49.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 31231147 Kategorier: , , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

KEF R11 Meta – Den komplette gulvhøjtaler

R11 Meta er flagskibet i KEF’s helt nye R Meta-serie, som leverer en sublim musikgengivelse gennem sine fire basenheder og 12. generation Uni-Q. Det skyldes, at basenhederne er en aluminium-papir hybrid, som giver en kraftfuld og rafineret lyd, mens den 12 generation Uni-Q enhed og MAT giver eklarhed og detaljering. Særlig Shadow Flare teknologien har markant betydning for R11 Metas musikalske formåen, for den profileret overgangsflade mellem diskanten og mellemtonen gør, at lydbølgerne ledes væk fra kabinettet, så det bliver langt lettere at høre og lokalisere alting.

Highlights:

  • Detaljeret, præcis og stort stereolydbillede
  • Fordybende og utrolig musikalsk
  • 12. gen. Uni-Q leverer en større lydscene og “sweet spot”
  • MAT giver en renere og mere naturlig lyd
  • Optimeret diskantåbning for bedre detaljegengivelse
  • Flexible Decoupling Chassis forhindrer uønskede vibrationer i kabinettet og giver mere klarhed
  • Hybrid-aluminium-basenheder med større vandring, hvilket giver stram, dyb og kontrolleret bas
  • Shadow Flare teknologi giver højere detaljeringsgrad
  • Perfekt til mindre rumforhold
  • Flexibe refleksport for bedre klarhed og detaljering

Om KEF R Meta-serien

Grunden til at KEF’s højtalere har så naturlig og neutral en lyd, skyldes at de har den banebrydende og patenterede Uni-Q enhed, som gør at al lyden kommer fra enkelt punkt, fordi de har placeret diskanten i det akustiske center af mellemtonen-/basenheden. Det gør at lyden spredes meget mere jævnt og bredt end konventionelle højttalere, hvor lyden kommer fra enheder med forskellige placeringer. Når lyden kommer fra et enkelt punkt, så undgår KEF de konventionelle højttaleres interferensproblemer, og det gør at lyden kommer til at blive meget mere ren og naturlig. Når alle frekvenserne når øret på samme tid, så gør det nemlig, at lyden opfattes langt mere præcis og realistisk, og det betyder, at instrumenterne kommer til at lyde som ægte instrumenter fremfor en højttaleres reproduktion af dem. Noget som enhver højttaler stræber mod, men som de færreste mestre så godt, som KEF.

Revolutionerende lydabsorbering med MAT

Den største nyhed ved R Meta-serien er den patenterede MAT. Teknologien er måske det mest revolutionerende værktøj i KEF´s akustiske arsenal, og løfter ydeevnen fra den 12. generation af Uni-Q enheden til et helt nyt niveau hvad angår præcision og klarhed. MAT eliminerer forvrængningen og giver en renere, mere naturlig akustisk ydeevne. Det er et resultat af fælles udvikling med Acoustic Metamaterials Group. Meta materialer er specielt udviklede strukturer, der bruger eksisterende materialer på en sådan måde, at de udviser nye, ønskelige egenskaber, der simpelthen ikke findes i naturligt forekommende stoffer. MAT’s tunede kanaler absorberer 99% af den uønskede lyd fra bagsiden af enheden, sammenlignet med omkring 60% absorption fra højttalere, der bruger andre metoder.

Resultatet er meget mere præcis billeddannelse og lyd. Det forbedrede delefilter design har finjusteret signalvejen og medført markant forbedret transparens. Det optimerede kabinet design betyder endnu bedre akustisk ydeevne. Resultatet er optimal basrespons og endnu bedre transientgengivelse.

Shadow Flare for bedre klarhed

I den nyeste version af R Meta-serien har KEF også brugt en innovativ løsninger til at fjerne den skadelige diffraktion og turbulens, som “mudrer” lydbilledet. Det har de gjort ved at benytte ‘Shadow Flare’ teknologien, som de har taget direkte fra deres reference serie, og resultatet er en meget bedre gengivelse af de finere detaljer. Med KEF’s Meta-serien vil du derfor opleve, at du kommer langt tættere på instrumenterne, for du kan høre og visualisere alle de fine detaljer fra specielt strengeinstrumenterne og percussion.

Det er dog ikke kun ved de høje frekvenser at R Meta-serien brillerer, for basenheden er en avanceret aluminum-papir hybrid, som sikrer en perfekt kombination af stivhed og lethed, så bassen kan gengive de allerdybeste toner med den største hastighed.

Fleksibel port for renere bas

For R Meta-serien kan levere den helt dybe og artikulerede bas har KEF designet en refleksport, som forsinker turbulens og forhindrer resonanser i at farve mellemtonen. Derudover har de designet et kabinet, hvor der både bruges hårde og bløde komponenter til at fjerne de uønskede vibrationer, som ellers ville ændre lyden og musikken. Og så har KEF valgt et langt mere slank design end sine forgængere, som gør at højttaleren ikke kun ser bedre ud men også lyder bedre. For ved KEF handler alt om forbedringer af lyden, og desto tættere enhederne er på kanten af baflen, desto mindre diffraktion opstår der. Resultatet er at lyden ikke bliver “mudret”, men i stedet lyder krystalklart.

Kritisk dæmpning for bedre ydeevne

Kraftige enheder kan nemt få kabinettet til at larme af sig selv – støj, der aldrig var med i optagelsen i første omgang. Sammen med den interne afstivning er KEF’s Constrained Layer Damping et sofistikeret afstivningssystem, der sikrer, at kabinettet forbliver helt lyddødt. Det er lykkedes ved at forbinde afstivningen til enhederne og kabinettet med en tabsgivende grænseflade. Dette materiale omdanner vibrationer til varme, hvilket sikrer, at kabinettet laver den eneste lyd, det behøver – lyden af stilhed.

+Læs mere

Test af KEF R11 Meta

Videoer om KEF R11 Meta

KEF R11 Meta

Specifikationer

DESIGN
Three-way bass reflex
DRIVE UNITS
Uni-Q Driver Array:
HF: 25 mm (1 in.) vented aluminium dome with MAT
MF: 125 mm (5 in.) aluminium cone
Bass Unit:
LF: 4 x 165 mm (6.5 in.) hybrid aluminium cone
CROSSOVER FREQUENCY
330 Hz, 2.5 kHz
FREQUENCY RANGE (-6dB)
30 Hz – 50 kHz
TYPICAL IN-ROOM BASS RESPONSE (-6dB)
26 Hz
FREQUENCY RESPONSE (±3dB)
46 Hz – 28 kHz
HARMONIC DISTORTION (90dB, 1m)
<1% 33 Hz and above
<0.5% 80 Hz – 20 kHz
MAXIMUM OUTPUT
113 dB
AMPLIFIER REQUIREMENTS
15 – 300W
NOMINAL IMPEDANCE
4 Ω (min. 3.2 Ω)
SENSITIVITY (2.83V/1m)
90 dB
WEIGHT
36.5 kg (80.5 lbs)
DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL *
1249 x 200 x 384 mm (49.2 x 7.9 x 15.1 in.)
DIMENSION (H x W x D) WITH TERMINAL WITH PLINTH *
1296 x 311 x 384 mm (51.0 x 12.2 x 15.1 in.)
FINISHES
Black Gloss / White Gloss / Walnut

KEF R11 Meta

Tilføj til kurv