Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / KEF R11

KEF R11

39.375,00 kr. sæt

×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.969 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 39.375 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.969 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 39.375 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5399 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

KEF R11 – Prisvenlig referencehøjttaler

R11 er flagskibet i KEF’s helt nye R-serie, som leverer en helt sublim musikgengivelse gennem sine fire basenheder og 12. generation Uni-Q. Det skyldes, at basenhederne er en aluminium-papir hybrid, som giver en kraftfuld og rafineret lyd, mens den coaxiale Uni-Q enhed og teknologierne fra KEF’s reference serie sikrer, at mellemtonen og diskanten har massere af finesse, klarhed og detaljering. Særlig Shadow Flare teknologien har markant betydning for R11’s musikalske formåen, for den profileret overgangsflade mellem diskanten og mellemtonen gør, at lydbølgerne ledes væk fra kabinettet, så det bliver langt lettere at høre og lokalisere instrumenterne og sangerne.

HIGHLIGHTS:

  • Engagerende, detaljeret og realistisk lydgengivelse
  • 12. gen. Uni-Q leverer en større lydscene og “sweet spot”
  • Shadow Flare teknologien giver en højere detaljeringsgrad
  • Teknologier fra den dyrere Reference-serie.
  • Flexible refleksport for bedre klarhed og detaljering
  • Specielle aluminium-papir basenheder for en hurtigere og dybere basgengivelse.
  • Nyt magnetsystem der øger bassens slagkraft
  • Flot og moderne design

Teknologien bag lyden

Grunden til at KEF’s højttalere har så naturlig og neutral en lyd, skyldes at de har den banebrydende og patenterede Uni-Q enhed, som gør at al lyden kommer fra enkelt punkt, fordi de har placeret diskanten i det akustiske center af mellemtonen-/basenheden. Det gør at lyden spredes meget mere jævnt og bredt end konventionelle højttalere, hvor lyden kommer fra enheder med forskellige placeringer. Når lyden kommer fra et enkelt punkt, så undgår KEF de konventionelle højttaleres interferensproblemer, og det gør at lyden kommer til at blive meget mere ren og naturlig. Når alle frekvenserne når øret på samme tid, så gør det nemlig, at lyden opfattes langt mere præcis og realistisk, og det betyder, at instrumenterne kommer til at lyde som ægte instrumenter fremfor en højttaleres reproduktion af dem. Noget som enhver højttaler stræber mod, men som de færreste mestre så godt, som KEF.

I den nyeste version af R-serien har KEF også brugt en innovativ løsninger til at fjerne den skadelige diffraktion og turbulens, som “mudrer” lydbilledet. Det har de gjort ved at benytte ‘Shadow Flare’ teknologien, som de har taget direkte fra deres reference serie, og resultatet er en meget bedre gengivelse af de finere detaljer. Med KEF’s nye R-serie vil du derfor opleve, at du kommer langt tættere på instrumenterne, for du kan høre og visualisere alle de fine detaljer fra specielt strengeinstrumenterne og percussion.

Det er dog ikke kun ved de høje frekvenser at R-serien brillierer, for basenheden er en avanceret aliminum-papir hybrid, som sikrer en perfekt kombination af stivhed og lethed, så bassen kan gengive de allerdybeste toner med den største hastighed.

Designet til vellyd

For at R-serien kan levere den helt dybe og artikulerede bas har KEF designet en refleksport, som forsinker turbulens og forhindrer resonanser i at farve mellemtonen. Derudover har de designet et kabinet, hvor der både bruges hårde og bløde komponenter til at fjerne de uønskede vibrationer, som ellers ville ændre lyden og musikken. Og så har KEF valgt et langt mere slank design end sine forgængere, som gør at højttaleren ikke kun ser bedre ud men også lyder bedre. For ved KEF handler alt om forbedringer af lyden, og desto tættere enhederne er på kanten af baflen, desto mindre diffraktion opstår der. Resultatet er at lyden ikke bliver “mudret”, men i stedet lyder krystalklart.