Forside / Shop / Højtaler / Kompakthøjtaler / KEF R3

KEF R3

13.975,00 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
699 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 13.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 699 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 13.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5396 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

KEF R3 – En evolution af standerhøjttaleren

R3 er den nyeste 3-vejs standerhøjttaler fra KEF’s helt nye R-serie, og den byder på utrolig meget vellyd og teknologi til pengene. KEF har nemlig lavet over 1000 ændringer på den nye R-serie, hvor de blandt andet benytter den 12. generation af deres revolutionerende Uni-Q enhed og teknologi fra deres meget dyrere Reference-serie. Det giver dig en lyd, som er langt mere ren, præcis og detaljeret, så du ikke bare kommer tættere på musikken, men også kan opleve og føle den. Med KEF’s nye R-serie bliver du en del af musikken.

HIGHLIGHTS:

  • Detaljeret, præcis og stort stereolydbillede
  • Fordybende og utrolig musikalsk
  • 12. gen. Uni-Q leverer en større lydscene og “sweet spot”
  • Shadow Flare teknologi giver højere detaljeringsgrad
  • Perfekt til mindre rumforhold
  • Flexible refleksport for bedre klarhed og detaljering

Teknologien bag lyden

Grunden til at KEF’s højttalere har så naturlig og neutral en lyd, skyldes at de har den banebrydende og patenterede Uni-Q enhed, som gør at al lyden kommer fra enkelt punkt, fordi de har placeret diskanten i det akustiske center af mellemtonen- og basenheden. Det gør at lyden spredes meget mere jævnt og bredt end konventionelle højttalere, hvor lyden kommer fra enheder med forskellige placeringer. Når lyden kommer fra et enkelt punkt, så undgår KEF de konventionelle højttaleres interferensproblemer, og det gør at lyden kommer til at blive meget mere ren og naturlig. Når alle frekvenserne når øret på samme tid, så gør det nemlig, at lyden opfattes langt mere præcis og realistisk, og det betyder, at instrumenterne kommer til at lyde som ægte instrumenter fremfor en højttaleres reproduktion af dem. Noget som enhver højttaler stræber mod, men som de færreste mestre så godt, som KEF.

I den nyeste version af R-serien har KEF også brugt en innovativ løsninger til at fjerne den skadelige diffraktion og turbulens, som “mudrer” lydbilledet. Det har de gjort ved at benytte ‘Shadow Flare’ teknologien, som de har taget direkte fra deres reference serie, og resultatet er en meget bedre gengivelse af de finere detaljer. Med KEF’s nye R-serie vil du derfor opleve, at du kommer langt tættere på instrumenterne, for du kan høre og visualisere alle de fine detaljer fra specielt strengeinstrumenterne og percussion.

Det er dog ikke kun ved de høje frekvenser at R-serien brillierer, for basenheden er en avanceret aliminum-papir hybrid, som sikrer en perfekt kombination af stivhed og lethed, så bassen kan gengive de allerdybeste toner med den største hastighed.

Designet til vellyd

For at R-serien kan levere den helt dybe og artikulerede bas har KEF designet en refleksport, som forsinker turbulens og forhindrer resonanser i at farve mellemtonen. Derudover har de designet et kabinet, hvor der både bruges hårde og bløde komponenter til at fjerne de uønskede vibrationer, som ellers ville ændre lyden og musikken. Og så har KEF valgt et langt mere slank design end sine forgængere, som gør at højttaleren ikke kun ser bedre ud men også lyder bedre. For ved KEF handler alt om forbedringer af lyden, og desto tættere enhederne er på kanten af baflen, desto mindre diffraktion opstår der. Resultatet er at lyden ikke bliver “mudret”, men i stedet lyder krystalklart.