Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / KEF R5

KEF R5

19.975,00 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
999 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 19.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 999 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5397 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

KEF R5 – En velspillende og moderne gulvhøjttaler

Med den nyeste R5 gulvhøjttalere kan du endelig få de store musik- og filmoplevelser, uden det kræver en stor højttaler, som fylder og er svær at integrere i dit rum. R5 er nemlig en utrolig elegant og slank højttaler, der samtidig kan leverer et stort og detaljeret lydbillede med alle de dybeste toner, som instrumenterne kan producere. Med KEF R5 behøver du med andre ord ikke længere at gå på kompromis mellem lyd og design, for KEF’s banebrydende teknologier gør, at du bliver belønnet med usædvanelig meget vellyd.

HIGHLIGHTS:

  • Suverænt stereolydbillede
  • Detaljeret og raffineret lyd
  • 12. gen. Uni-Q leverer en større lydscene og “sweet spot”
  • Shadow Flare teknologi giver højere detaljeringsgrad
  • Flexible refleksport for bedre klarhed og detaljering
  • Elegant og moderne design

Teknologien bag lyden

Grunden til at KEF’s højttalere har så naturlig og neutral en lyd, skyldes at de har den banebrydende og patenterede Uni-Q enhed, som gør at al lyden kommer fra enkelt punkt, fordi de har placeret diskanten i det akustiske center af mellemtonen-/basenheden. Det gør at lyden spredes meget mere jævnt og bredt end konventionelle højttalere, hvor lyden kommer fra enheder med forskellige placeringer. Når lyden kommer fra et enkelt punkt, så undgår KEF de konventionelle højttaleres interferensproblemer, og det gør at lyden kommer til at blive meget mere ren og naturlig. Når alle frekvenserne når øret på samme tid, så gør det nemlig, at lyden opfattes langt mere præcis og realistisk, og det betyder, at instrumenterne kommer til at lyde som ægte instrumenter fremfor en højttaleres reproduktion af dem. Noget som enhver højttaler stræber mod, men som de færreste mestre så godt, som KEF.

I den nyeste version af R-serien har KEF også brugt en innovativ løsninger til at fjerne den skadelige diffraktion og turbulens, som “mudrer” lydbilledet. Det har de gjort ved at benytte ‘Shadow Flare’ teknologien, som de har taget direkte fra deres reference serie, og resultatet er en meget bedre gengivelse af de finere detaljer. Med KEF’s nye R-serie vil du derfor opleve, at du kommer langt tættere på instrumenterne, for du kan høre og visualisere alle de fine detaljer fra specielt strengeinstrumenterne og percussion.

Det er dog ikke kun ved de høje frekvenser at R-serien brillierer, for basenheden er en avanceret aliminum-papir hybrid, som sikrer en perfekt kombination af stivhed og lethed, så bassen kan gengive de allerdybeste toner med den største hastighed.

Designet til vellyd

For at R-serien kan levere den helt dybe og artikulerede bas har KEF designet en refleksport, som forsinker turbulens og forhindrer resonanser i at farve mellemtonen. Derudover har de designet et kabinet, hvor der både bruges hårde og bløde komponenter til at fjerne de uønskede vibrationer, som ellers ville ændre lyden og musikken. Og så har KEF valgt et langt mere slank design end sine forgængere, som gør at højttaleren ikke kun ser bedre ud men også lyder bedre. For ved KEF handler alt om forbedringer af lyden, og desto tættere enhederne er på kanten af baflen, desto mindre diffraktion opstår der. Resultatet er at lyden ikke bliver “mudret”, men i stedet lyder krystalklart.