Forside / Shop / Højtaler / Gulvhøjtaler / KEF R7

KEF R7

24.975,00 kr. sæt

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.249 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 24.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.249 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 24.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5398 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

KEF R7 – En musikalsk og teknisk kraftpræstation

R7 er en mellemstørrelse 3-vejs gulvhøjttaler fra KEF’s nye R-serie, der tager dine musik- eller filmoplevelser til helt nye højder. Hvad end du serverer for KEF’s R7, så vil du blive belønnet med en high-end lyd, der byder på en helt utrolig detaljeringsgrad og dynamik. Der er tale om en højttaler, der er i stand til at levere den største lyd, bas og musikalske oplevelser, og byder på mange af de teknologiske innovationer fra KEF’s Reference serie. Den helt store forskel er bare, at den gør alt dette til en meget mere tilgængelige pris, og derfor vil den være en højttalere, som vil kunne tilfredsstille langt de flestes behov.

 

HIGHLIGHTS:

  • Engagerende, detaljeret og realistisk lydgengivelse
  • 12. gen. Uni-Q leverer en større lydscene og “sweet spot”
  • Shadow Flare teknologien giver en højere detaljeringsgrad
  • Teknologier fra den dyrere Reference-serie.
  • Flexible refleksport for bedre klarhed og detaljering
  • Specielle aluminium-papir basenheder for en hurtigere og dybere basgengivelse.
  • Nyt magnetsystem der øger bassens slagkraft
  • Flot og moderne design

Teknologien bag lyden

Grunden til at KEF’s højttalere har så naturlig og neutral en lyd, skyldes at de har den banebrydende og patenterede Uni-Q enhed, som gør at al lyden kommer fra enkelt punkt, fordi de har placeret diskanten i det akustiske center af mellemtonen-/basenheden. Det gør at lyden spredes meget mere jævnt og bredt end konventionelle højttalere, hvor lyden kommer fra enheder med forskellige placeringer. Når lyden kommer fra et enkelt punkt, så undgår KEF de konventionelle højttaleres interferensproblemer, og det gør at lyden kommer til at blive meget mere ren og naturlig. Når alle frekvenserne når øret på samme tid, så gør det nemlig, at lyden opfattes langt mere præcis og realistisk, og det betyder, at instrumenterne kommer til at lyde som ægte instrumenter fremfor en højttaleres reproduktion af dem. Noget som enhver højttaler stræber mod, men som de færreste mestre så godt, som KEF.

I den nyeste version af R-serien har KEF også brugt en innovativ løsninger til at fjerne den skadelige diffraktion og turbulens, som “mudrer” lydbilledet. Det har de gjort ved at benytte ‘Shadow Flare’ teknologien, som de har taget direkte fra deres reference serie, og resultatet er en meget bedre gengivelse af de finere detaljer. Med KEF’s nye R-serie vil du derfor opleve, at du kommer langt tættere på instrumenterne, for du kan høre og visualisere alle de fine detaljer fra specielt strengeinstrumenterne og percussion.

Det er dog ikke kun ved de høje frekvenser at R-serien brillierer, for basenheden er en avanceret aliminum-papir hybrid, som sikrer en perfekt kombination af stivhed og lethed, så bassen kan gengive de allerdybeste toner med den største hastighed.

Designet til vellyd

For at R-serien kan levere den helt dybe og artikulerede bas har KEF designet en refleksport, som forsinker turbulens og forhindrer resonanser i at farve mellemtonen. Derudover har de designet et kabinet, hvor der både bruges hårde og bløde komponenter til at fjerne de uønskede vibrationer, som ellers ville ændre lyden og musikken. Og så har KEF valgt et langt mere slank design end sine forgængere, som gør at højttaleren ikke kun ser bedre ud men også lyder bedre. For ved KEF handler alt om forbedringer af lyden, og desto tættere enhederne er på kanten af baflen, desto mindre diffraktion opstår der. Resultatet er at lyden ikke bliver “mudret”, men i stedet lyder krystalklart.