En gratis medlemsklub for alle

DINE FORDELE

Et medlemskab der betaler sig

Ønsker du fordele, tilbud, eksklusive events og spændende nyheder? Så bliv medlem af vores fælleskab ligesom tusindvis af andre Hi-Fi entusiaster.

Vi sender dig kun tilbud, vi tror kan være interessante for dig. Hos os er der ingen spam, og det er helt gratis. Ingen ulemper – kun fordele. Præcis som det bør være.

1 Års ekstra garanti

Alle medlemmer får et års ekstra garanti, når den 2-årige garanti er udløbet. Du skal blot være tilmeldt vores nyhedsmails den samme dag som købet og i hele garantiperioden. Hvis du afmelder nyhedsbrevet før den 2-årige garanti er udløbet, så mister du adgangen til den ekstra års garanti. Garantien gælder ikke ved køb af brugt udstyr.

Unikke events

Som medlem i klubben får du adgang til unikke events, som vil gøre dig rigere på store oplevelser. Du bliver en del af et fællesskab sammen med andre Hi-Fi entusiaster, og du bliver bl.a. inviteret til demoaftener med verdens førende producenter, intime live koncerter, foredrag, og hyggelige kundeaftener.

Gode tilbud

Når du er medlem af kundeklubben, så får du adgang til vores aktuelle tilbud, udstillingsmodeller og restpartier, som den første. Vi rydder løbende op på lageret og hylderne i butikken, og til tider køber vi store restpartier hos vores producenter, som er din mulighed for at gøre en god handel.

Tips & tricks

Vores specialister har mere end 100 års samlet erfaring, som vi udgiver i en række guides med tips og tricks til vores medlemmer, som du kan tage udgangspunkt i. Det gode er, at der ofte er utrolige forbedringer at gøre rent lydmæssigt – helt uden at du behøver at give en krone for det.