Forside / Shop / Streaming / Streamer / Lumin D2 Streamer

Lumin D2 Streamer

19.995,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 19.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 4862 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Lumin D2 – Musikstreamer i verdensklasse.

På kun ganske få år har digitalspecialisterne fra LUMIN manifesteret sig som værende ”CUTTING EDGE” når talen går på digital lydformidling. Peter Lie og hans dedikerede team af specialister har fra start sat barren usædvanligt højt, for på den måde at vinde indpas hos verdens audiofile. Dette må siges i den grad at være lykkedes. Få streamere har modtaget så flotte anmeldelser og rosende ord med på vejen som produkterne fra LUMIN.

Allerede fra start vidste Peter Lie og hans hold hvad de var oppe imod, nemlig en samling af seriøse og velfunderede producenter der allerede havde tilkæmpet sig store markedsandele og samtidig en respekteret plads i købernes bevidsthed.
Den slags er meget svært at bide skeer med, med mindre man selvfølgelig ved at man er i stand til at fremstille et produkt som er så meget bedre end konkurrenterne og samtidig til en væsentlig lavere pris. Den særdeles velanmeldte LUMIN T2 netværksafspiller er om noget et bevis på at dette er lykkedes til fulde.

Lumin D2 blev i bund og grund fremstillet med det ene formål at knuse konkurrenterne..fulstændigt. Om dette så er tilfældet er jo op til det enkelte øre, en ting er dog sikkert når man googler på produkterne fra LUMIN..Her er der i en sjælden grad opstået en dyb anerkendelse og respekt hos alverdens anmeldere på ultra kort tid , når man tager LUMINS relativt korte eksistens med i regnestykket så er dette ikke mindre end en bedrift af dimensioner.

Lumin har fra start bestræbt sig på at være innovative, både hvad angår lydkvalitet og på firmware-opgraderinger.
Bl.a LEEDH PROCESSING volume control som er baseret på en særlig algoritme der hørbart giver en mere naturlig og væsentlig bedre lyd. Dette betyder også og LUMIN netværksafspillere kan fungerer som forforstærker om man vil. En god en af slagsen. Derudover kan nævnes LUMINS App som i en sjælden grad er funktionel og gennemtænkt. Et virkeligt godt kommandocenter til afspilning af vores elskede musik.

Som sædvanligt når vi taler HIGH-END så kommer lydkvaliteten først, og det er heldigvis lige her at LUMIN har fat i den lange ende.
Lumin er i den grad blevet eksperter i at benytte de højt anerkendte Sabre PRO Dac chips i deres digitale konvertering, dette sammenholdt med deres uovertrufne ekspertise i digitalteknik/kredsløb og strømforsyning har givet LUMIN en yderst velfortjent plads hos krævende audiofile verden over.

Lyden fra Lumin D2 er utrolig opløst og sammenhængende uden nogen form for ”digitalitis” overhovedet..Nu skal man passe lidt på med at bruge ordet ANALOG i digitale sammenhænge…men lyden fra en LUMIN netværksafspiller leder ikke desto mindre tankerne den vej.
At give sig i kast med til fulde at beskrive lyden fra LUMIN produkterne vil være en mere omfattende opgave end godt er, dette skal høres.
En ting er dog sikkert.  LUMIN vinder på overlegen rå ”PERFORMANCE” i lydkvalitet. Selv de mindste modeller leverer en uovertruffen lydkvalitet i prisklassen, men går man bare lidt højere op af rangsstien til f.eks LUMIN T2, så får man her en lyd i absolut verdensklasse som tåler sammenligning med det bedste på markedet i dag…og det oven i købet til en pris der kan betales af de fleste enthuiaster uden at gå fra hus og hjem. Vi dødelige kan så kun drømme om hvad der langes over disken af musikalske lækkerier når LUMINS ultimative netværksafspiller ”X1” ligger fra land.

Vi hos lydspecialisten er mere end almindeligt begejstret for LUMINS musikalske kunnen, og vi vil derfor anbefale enhver der ikke har erfaring med disse fantastiske lydformidlere,  at stifte bekendskab med disse hurtigst muligt..Livet er nemlig for kort til middelmådig LYDKVALITET.
———————————————————————————–

WHY LUMIN D2
The most affordable way to bring all of the award-winning LUMIN musicality into your music system.

Retaining the same streaming functionality, Wolfson DAC and fully balanced design of its renowned siblings, LUMIN D2 opens up a world of High Resolution network and internet streaming.

The perfect introduction to audiophile streaming
LUMIN D2 improves on the hugely successful D1 to create a formidable package.

Faster processor to allow playback of DSD128 5.6MHz
Internal power supply keeps interference lower and cabling neater
Wolfson WM8741 DAC chips, 1 chip per channel
Retains fully balanced design of the LUMIN family – including XLR outputs
Compact case with solid aluminium CNC front panel
Available in black anodised finish as well as raw silver
Gigabit Ethernet

+Læs mere

Lumin D2 Streamer

Tilføj til kurv