Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Lumin M1

Lumin M1

14.995,00 kr. stk

Delbetaling
489 kr. pr. måned
24
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 14.995 kr. over 36 mdr.: Månedlig ydelse 489 kr. Samlede kreditomk. 2.574 kr. Samlet tilbagebetaling 17.569 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 11,12%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Digital lydformidling i verdensklasse.

På kun ganske få år har digitalspecialisterne fra LUMIN manifesteret sig som værende ”CUTTING EDGE” når talen går på digital lydformidling.
Peter Lie og hans dedikerede team af specialister har fra start sat barren usædvanligt højt, for på den måde at vinde indpas hos verdens audiofile .
Dette må siges i den grad at være lykkedes…Få Netværksafspillere har modtaget så flotte anmeldelser og rosende ord med på vejen som produkterne fra LUMIN.

Allerede fra start vidste Peter Lie og hans hold hvad de var oppe imod, nemlig en samling af seriøse og velfunderede producenter der allerede havde tilkæmpet sig store markedsandele og samtidig en respekteret plads i købernes bevidsthed.
Den slags er meget svært at bide skeer med, med mindre man selvfølgelig ved at man er i stand til at fremstille et produkt som er så meget bedre end konkurrenterne og samtidig til en væsentlig lavere pris.
Den særdeles velanmeldte LUMIN T2 netværksafspiller er om noget et bevis på at dette er lykkedes til fulde.
Den blev i bund og grund fremstillet med det ene formål at knuse konkurrenterne..fulstændigt.
Om dette så er tilfældet er jo op til det enkelte øre, en ting er dog sikkert når man googler på produkterne fra LUMIN..Her er der i en sjælden grad opstået en dyb anerkendelse og respekt hos alverdens anmeldere på ultra kort tid , når man tager LUMINS relativt korte eksistens med i regnestykket så er dette ikke mindre end en bedrift af dimensioner.

Lumin har fra start bestræbt sig på at være innovative, både hvad angår lydkvalitet og på firmware-opgraderinger.
Bl.a LEEDH PROCESSING volume control som er baseret på en særlig algoritme der hørbart giver en mere naturlig og væsentlig bedre lyd.
Dette betyder også og LUMIN netværksafspillere kan fungerer som forforstærker om man vil. En god en af slagsen.
Derudover kan nævnes LUMINS App som i en sjælden grad er funktionel og gennemtænkt.
Et virkeligt godt kommandocenter til afspilning af vores elskede musik.

Som sædvanligt når vi taler HIGH-END så kommer lydkvaliteten først, og det er heldigvis lige her at LUMIN har fat i den lange ende.
Lumin er i den grad blevet eksperter i at benytte de højt anerkendte Sabre PRO Dac chips i deres digitale konvertering, dette sammenholdt med deres uovertrufne ekspertise i digitalteknik/kredsløb og strømforsyning har givet LUMIN en yderst velfortjent plads hos krævende audiofile verden over.
Lyden er uhørt opløst og sammenhængende uden nogen form for ”digitalitis” overhovedet..Nu skal man passe lidt på med at bruge ordet ANALOG i digitale sammenhænge…men lyden fra en LUMIN netværksafspiller leder ikke desto mindre tankerne den vej.
At give sig i kast med til fulde at beskrive lyden fra LUMIN produkterne vil være en mere omfattende opgave end godt er, dette skal høres.
En ting er dog sikkert.  LUMIN vinder på overlegen rå ”PERFORMANCE” i lydkvalitet.
Selv de mindste modeller leverer en uovertruffen lydkvalitet i prisklassen, men går man bare lidt højere op af rangsstien til f.eks LUMIN T2, så får man her en lyd i absolut verdensklasse som tåler sammenligning med det bedste på markedet i dag…og det oven i købet til en pris der kan betales af de fleste enthuiaster uden at gå fra hus og hjem.
Vi dødelige kan så kun drømme om hvad der langes over disken af musikalske lækkerier når LUMINS ultimative netværksafspiller ”X1” ligger fra land.

Vi hos lydspecialisten er mere end almindeligt begejstret for LUMINS musikalske kunnen, og vi vil derfor anbefale enhver der ikke har erfaring med disse fantastiske lydformidlere,  at stifte bekendskab med disse hurtigst muligt..Livet er nemlig for kort til middelmådig LYDKVALITET.

 

A LUMIN STREAMING SYSTEM
With 60W of amplifying power, LUMIN M1 is proof that an all-in-one can deliver for audiophiles.

 

WHY LUMIN M1
With LUMIN M1, our aim was clear – take all the award-winning sonic characteristics that the LUMIN music players are renowned for and surprise people with just how amazing an integrated system can sound.

18 months of continual development lead to our uniquely efficient design including an oversized switching power supply and a fully-digital signal path all the way to the speaker outputs.

 

The same LUMIN musical delivery, with integrated amplification
Compact system
Class-D power amplification retains digital signal path right to the speaker outputs
60W @ 8 Ohm Speaker / 100W @ 4 Ohm Speaker
Oversized switching power supply
Includes DSD128 5.6Mhz 1-bit playback
PCM 44.1–384kHz 16–32-bit
Analogue input via included adapter
Volume controlled by physical knob, or in-app

Lumin M1

Tilføj til kurv