Metronome

Filtrer
Færdig
  Kategori
  Vis alle Vis færre
  Type
  Type
  Type
  RIAA-forstærker
  Mærke
  Metronome (2)
  Vis alle Vis færre
  Effekt
  Streaming
  Roon Ready (1)
  Streamingtjenester
  Qobuz (1)
  TIDAL (1)
  Spotify (1)
  Antal kanaler
  Forstærkerteknologi
  Features
  Hastighed
  Pick-up
  Type
  Aktiv støjreducering
  Basenhed
  Audio format

4 Products

 • Ny
  35.900,00 kr. stk

  Metronome Le Streamer –  Streaming på Højeste Niveau Highlights: Imponerende netværksafspiller inden for Hi-Fi verdenen. Designet til at perfekt supplere Le DAC 2 med højopløselig streaminglyd. Understøtter nativ afspilning af højopløste filer op til DSD256. Integrerer de fineste streamingtjenester for den højeste lydkvalitet. Tilgængelig i elegant Sølv og elegant Sort…

  Tilføj til kurv
 • 31.500,00 kr. stk

  Metronome DSS – En kompakt streamer med sublim lyd Med det specifikke design af DS-serien giver DSS dig mulighed for at afspille musikken, der er gemt på dit lokale netværk, til enhver Apple- eller Android-applikation, der er kompatibel med DLNA- eller UPnP-protokoller. Selvom DSS er den mindste af Metronome-enhederne, er…

  Vælg muligheder
 • 55.000,00 kr. stk

  Metronome Le DAC 2 – En DAC til purister Le DAC 2 fra Métronome er mærkets ny entry level konverter. Med det klassiske Metronome-design er det beregnet til purister, der leder efter avanceret lydgengivelse til en beskeden pris for dette niveau af produkter. Le DAC 2 tillader afspilning af PCM-filer…

  Vælg muligheder
 • 73.500,00 kr. stk 87.500,00 kr. stk

  Métronome Le Player4+ – En toploadet CD-afspiller LePlayer 4+ er seneste skud på stammen af integrerede CD-afspillere fra Métronome i deres classica serie. Det er en toploaded cd-afspiller, med de kendte dyder fra firmaet, som eksempelvis nem betjening og alsidighed. Den har indbygget high-end D/A konverter (DAC) og kan bestilles…

  Vælg muligheder

Metronome – Håndsamlede high-end produkter

Der findes mange high-end producenter på markedet, men det er ikke hverdagskost at se franske producenter. Men nu er Métronome Technologie kommet til Danmark. Designfilosofien er ganske simpel, nemlig at levere håndsamlede produkter i meget høj kvalitet, der kan afspille både nye og traditionelle formater.

Historien bag Metronome

Métronome Technologie blev grundlagt i 1987 af håndværkeren Dominique Giner, der havde stor lidenskab for musik. Inden grundlæggelsen af firmaet havde Dominique Giner designet specielle hi-fi møbler, der var specifikt designet, som en metronome. (En metronome er en lille anordning der benyttes af musikere til af signalere faste taktslag i musikken enten ved lyd eller lys).

Møblet var en stor succes med et salg på over 1200 møbler, og det gav Dominique den fornødne kapital til at starte Métronome Technologie med hovedkvarter i Tarn distriktet, sydvest for byen Roquemaure tæt ved Toulouse.

Dominique Giner’s hovedfokus var fra starten interesseret i cd-afspilleren, som medie, og på optimering af digital til analog konvertering. I dag har firmaet stadig deres hovedfokus rettet mod digitale kilder og konvertering, selvom de både har produceret højttalere og pladespillere gennem tiden.

Metronomes mest kende produkter

Det første produkt fra Giner’s hånd, blev til i samarbejde med Janis, og havde modelbetegnelsen Jadis CD Transport JD 1. Efterfølgende kom produkterne dog under Métronome modelbetegnelsen. Eksempelvis den meget imponerende Kalista CD-transport, der var produktet, der satte Metronome på verdenskortet.

I 2014 overtog Christian Bat og Jean-Marie Clauzel Métronome fra Dominique Giner, men Dominique Giner fortsatte som chef-designer.

Métronome Technologies er stadig et mikrofirma inden for Hi-Fi verdenen, med meget få ansatte og nogle enkelte franske eksterne partnere, der er med for at sikre at kvaliteten er markedets ypperligste. Eksempelvis er Métronome Technologies en af de meget få producenter, der selv installerer printkort manuelt.