Raidho TD-Series

Filtrer
Færdig
  Kategori
  Vis alle Vis færre
  Type
  Type
  Type
  RIAA-forstærker
  Mærke
  Raidho (6)
  Vis alle Vis færre
  Effekt
  Streaming
  Streamingtjenester
  Antal kanaler
  Forstærkerteknologi
  Features
  Hastighed
  Pick-up
  Type
  Aktiv støjreducering
  Basenhed
  Audio format

6 Products

 • 1.600.000,00 kr. sæt 1.800.000,00 kr. sæt

  Raidho TD6 – Måske verdens bedste gulvhøjttaler? TD6 er en helt unik musikalsk højttaler og for dem, der ønsker at være så tæt på virkeligheden som muligt. Selv om TD6 minder meget om de meget anerkendte D5 og D5.1, er TD6 en helt ny udvikling, og kun dele af det…

  Vælg muligheder
 • 1.000.000,00 kr. sæt 1.100.000,00 kr. sæt

  Raidho TD4.8 – En vaskeægte fullrange højttaler TD4.8 er baseret på det samme MTM-koncept som TD4.2, blot mere ekstremt designet som en ægte full-range tantaldiamanthøjttaler med ikke mindre end 6 basenheder og 2 mellemtoneenheder. Sammen med den forbedrede TD bånddiskant giver denne fantastiske højttaler musikalske oplevelser i verdensklasse, der fortryller…

  Vælg muligheder
 • 800.000,00 kr. sæt 930.000,00 kr. sæt

  Raidho TD4.2 – Levende, autentisk og dynamisk gulvhøjtaler TD4.2 er den første i TD-serien med en ægte MTM-konfiguration. Dette symmetriske design strækker sig hele vejen til bassen. TD-drivere sikrer, at højttaleren inddrager dig i et holografisk lydbillede. Med flere bashøjttalere kan den producere den samme lydstyrke og gå lige så…

  Vælg muligheder
 • 400.000,00 kr. sæt 475.000,00 kr. sæt

  Raidho TD3.2 – En dynamisk og autentisk lydgengiver TD3.2’s smukke udseende skjuler en 3-vejs højttaler, der kan levere dynamik og en autentisk lyd, der er lige så levende og autentisk, som kunstneren havde tænkt sig. Denne model har evnen til at overraske både med sit udseende og sin lyd. TD3.2…

  Vælg muligheder
 • 300.000,00 kr. sæt 325.000,00 kr. sæt

  Raidho TD2.2 – En utrolig musikalsk gulvhøjttaler Hvis du tror, at TD2.2 bare er en TD1.2 med et andet chassis, så tager du fejl. TD2.2 tager TD-serien til det næste niveau. Når du lytter til denne højttaler tænker du straks, om man kan have brug for mere end det? Og…

  Vælg muligheder
 • 150.000,00 kr. sæt 170.000,00 kr. sæt

  Raidho TD1.2 – Kompakthøjtalere med sublim lyd Hvis du skulle bedømme denne højttaler alene ud fra dens størrelse, ville du blive snydt. TD1.2 har en personlighed, der får den til at virke dobbelt så stor. Hvis du ville have samme ydeevne som TD1.2 i en gulvhøjttaler, skulle du betale meget…

  Vælg muligheder

Raidho TD-serien – De ultimative højttalere

Det er meningen, at TD-serien skal være den sidste højttaler, du køber. De er meget avancerede, men det handler ikke kun om teknologi. Det handler om musik og om at udtrykke denne kunstform. Når du lytter til en højttaler i TD-serien, vil du opleve alle musikens følelser. En autentisk og holografisk lyd vil omfavne dig og transportere dig til det sted, hvor musikken blev indspillet.

Crossoveren i TD-serien

Hjertet i enhver højttaler er crossoveren. Da den ofte er skjult inde i højttaleren, fortjener den ikke altid dagens lys. Men når det gælder Raidho, og især TD-serien, er crossovers små eller endda store kunstværker. Mundorf-komponenterne er i stor udstrækning anvendt, og den måde, de er samlet og sat sammen på, er betagende. De er fastforbundne, punkt

Kablet fra punkt til punkt og fremstillet helt i hånden. Kablerne, der forbinder alle komponenterne, er Nordost-kabler. Selv i crossoveren! Dette er et sandt bevis på, hvor langt Raidho er villig til at gå i jagten på det ultimative i hver eneste detalje.

En revolutionerende bånddiskant

I TD-serien har Raidho kigget på, hvordan de kunne forbedre diskanthøjttaleren for at matche deres nye enheder. Ved at omkonstruere magneterne og waveguiden og bagpladen for at optimere luftstrømmen, har de været i stand til at øge følsomheden med 3 dB og reducere det allerede lave forvrængningsniveau med 35 dB. Dette hævede præstationsniveauet yderligere, hvilket gjorde deres tweeter endnu bedre. Og den var allerede i verdensklasse!

Intern kabelføring

Alle interne ledninger i højttaleren er udført med high-end Nordost-kabel med det berømte monofilament. Standarden er Norse-teknologi, men det er også muligt at opgradere til TSC fra Odin-serien.

Individuelle farver

For TD-serien er det muligt at bestille kabinettet i din personlige farve for at gøre højttaleren helt unik. Alle farver er mulige, så længe der findes en farvekode for dem.

Opbygningen af TD-chassiset

Dette er virkelig et unikt og revolutionerende chassis. 100% designet og bygget af Raidho selv. Målene var enkle: ingen misfarvning og fremragende dynamiske egenskaber.

Motoren består af en meget stærk magnet (N52 neodymium) med et ensartet magnetfelt, kombineret med en svingspole i titanium. Dette arrangement giver drivaggregatet det stærkeste ophængte magnetsystem i verden. Fordelen ved dette er, at den er meget mere lineær og har bedre dynamiske egenskaber. Resultatet er en perfekt impulsrespons uden målbar forvrængning.

Hele magnetsystemet og selve kurven er formet som en turbine for at eliminere lydrefleksioner, der ellers ville sløre den oprindelige lyd. Den solide kobberbelægning over det indre polstykke minimerer meget effektivt induktansen og lineariserer impedansen. Ophængningsdelene er så bløde som muligt for at begrænse membranens bevægelse mekanisk så lidt som muligt. Endelig en drivenhed, der virkelig fungerer med Raidho bånddiskant kan følge med og få det hele til at lyde som om det kommer fra ét chassis.

Det tekniske om TD-membranen

Dette er en helt unik og revolutionerende membran. Raidho har arbejdet sammen med Danmarks Tekniske Institut om at finde det ultimative materiale til højttalermembraner. Og vi tror, at de har fundet det!

Membranen er en 5-lags sandwichkonstruktion. Oven på aluminium og det keramiske lag er der et såkaldt tantallag. Det sidste lag er en kunstig diamant. Hver membran har 1,5 karat diamant, men den er kun 10 mikron tyk. Alle disse materialer bidrager med deres egne styrker til blandingen, hvilket gør disse drivere helt unikke.

Ceramix-membranerne fremstilles i højt specialiserede maskiner, hvor argongas pumpes ind og partikler ud med lysets hastighed, hvorved atomerne fastgøres til membranen. Dette danner tantal- og diamantbelægningen. TD-belægninger reducerer resonans med 36 dB i forhold til keramik og er 50 gange stivere end en ren keramisk membran. Break-up-tilstanden er blevet øget til 20 kHz! Raidho er den eneste højttalerproducent i verden, der bruger denne teknologi.