Scansonic

Efter at have arbejdet med Raidho-højttalere i mere end 12 år, stod Raidho overfor en helt ny udfordring, da de blev bedt om at designe en ny række højtydende højttalere til Scansonic-mærket.

Fra starten var de meget fokuserede på at bygge videre på alle de erfaringer og styrker, der blev opnået ved at designe Raidho-højttalerne. På samme tid måtte de også være opmærksomme på den lange arv og den nordiske designtradition af Scansonic-mærket. Denne gang fulgte opgaven også med et budget og et ønske om at skabe det bedst mulige inden for økonomiske grænser.

Det var klart for Raidho helt fra begyndelsen, at nogle kerneteknikker fra Raidho-højttalerne ville være af betydning: Højttalerne skulle designes omkring en bånddiskant, der fungerer med en super let membran, der er forseglet omkring kanterne for at give mulighed for en problemfri overgang til mellemtonen.

2 Products

Filters
Done
  • 21.999,00 kr. sæt 24.999,00 kr. sæt

    MB2.5 B har et solidt fundament i den nordiske designtradition. Enkel og  elegant,  når den ses direkte forfra, og buet og organisk, set fra en vinkel. Højttalerens afrundede kanter reducerer diffraktion og minimerer det lydmæssige aftryk på frekvensresponsen. Det betyder ikke noget, om dit hjem er moderne eller klassisk, det tidløse design…

    Vælg muligheder
  • 33.999,00 kr. sæt 37.995,00 kr. sæt

    MB3.5 B er en slank gulvhøjttaler med to 4,5 ”carbon-coned drivere, en forseglet bånd tweeter og to 6,5” woofers. MB3.5 B fungerer som en 2,5-vejs højttaler, hvor de to mellemrange-woofere understøttes af to 6,5 ” woofere. De to carbon midrange-woofers køres i serie for øget effekthåndtering. læs test

    Vælg muligheder