Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Mcintosh MA8950

Mcintosh MA8950

100.995,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Varenummer (SKU): 96967246 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Den integrerede forstærker MA8950 tilbyder 200 Watt pr. kanal og kombinerer McIntoshs ekspertise inden for forstærkning og forforstærkerteknologier i en omfattende stereo lydsystemkomponent. Den erstatter den prisvindende MA8900 (Secrets of Home Theater and High Fidelity 2017 Best Stereo Integrated Amplifier) og tilføjer yderligere præstationsforbedringer til en allerede fremragende stereo integreret forstærker.

Med MA8950 kan du forvente en uovertruffen lydoplevelse, da McIntosh har kombineret deres mest avancerede teknologi i denne ene enhed. Denne integrerede forstærker leverer en ren, detaljeret og kraftfuld lyd til enhver musikelsker. MA8950 har også en brugervenlig grænseflade, der giver dig fuld kontrol over dine musikindstillinger.

MA8950 er anerkendt af AVForums som den bedste high-end stereo-forstærker i 2022 og modtog Editor’s Choice Award. Det er en forstærker, der kan håndtere næsten enhver kilde af musik, drive næsten enhver højtaler og arbejde komfortabelt i næsten ethvert rum.

MA8950 leveres som standard med DA2 Digital Audio Module i stedet for DA1 Digital Audio Module, som var inkluderet i MA8900. DA2 har 7 digitale indgange: 2 koaksiale, 2 optiske, 1 USB, 1 MCT og 1 audio-only HDMI Audio Return Channel (ARC)1-forbindelse. TV-apparater med en kompatibel HDMI (ARC) udgang kan tilsluttes til MA8950 for at nyde tv-lyden som aldrig før gennem dit hjemmemusiksystem. Populære multikanals lydformater fra Dolby® og DTS® understøttes og vil blive konverteret til 2-kanals lyd for korrekt afspilning. MA8950 fjernbetjeningen kan også styre TV’ets strøm og volumen, når CEC-kommunikation er aktiveret i både forstærkeren og TV’et.

DA2 har også øget DSD-afspilning support på op til DSD512 via USB-indgangen. Med alle disse avancerede funktioner, kan MA8950 tilbyde en forbløffende lydkvalitet og være en fantastisk tilføjelse til ethvert lydsystem.

DA2 er drevet af en audiophile-grade, Quad Balanced, 8-kanals, 32-bit Digital-to-Analog Converter (DAC), som har forbedringer både i dynamisk rækkevidde og total harmonisk forvrængning sammenlignet med DAC’en i DA1. Coax- og optiske indgange i DA2 kan afkode digital musik op til 24-bit/192kHz for afspilning af højopløselig lyd. DA2 har en McIntosh eksklusiv MCT-indgang, der tilbyder en sikker DSD-forbindelse til enhver af vores MCT-serie af SACD/CD-transporter for at levere den bedst mulige lydkvalitet for højkvalitetslyden, der findes på dine SACD’er.

Med dens modulære design er det muligt at udskifte DA2 med en nyere Digital Audio Module i fremtiden. Det betyder, at du kan opgradere dit system med de nyeste teknologier uden at skulle købe en helt ny forstærker.

Alt i alt leverer MA8950 en imponerende lydoplevelse og har avancerede funktioner, der gør den til en perfekt partner for ethvert musiksystem. Uanset om du er en lydentusiast eller en professionel musiker, vil MA8950 give dig en lydkvalitet, der vil imponere dig.

Med sit store udvalg af digitale lydindgange, er analog tilslutning ikke blevet overset på MA8950. Den leveres med 1 balanceret og 6 ubalancerede stereoindgange samt 1 Moving Coil og 1 Moving Magnet phonoindgange til dine pladespillere. Alle indgange kan få tilpassede navne til brugervenlig systemstyring og konfiguration. Moving Coil phonoindgangen leveres med justerbar belastning, så du kan finjustere lyden af dine vinylplader. Alle ubalancerede analoge forbindelser er fremstillet af premium forgyldt massiv messing for overlegen signalhåndtering og jording.

MA8950 er blevet rost af Sound Online for dens evne til at håndtere næsten alle højttalere og levere en enestående ydeevne og fleksibilitet med alt. Det er en forstærker, der leverer en strålende ydeevne og tilbyder enorm tilslutningsmulighed og brugervenlighed. Samlet set giver MA8950 en uovertruffen lydoplevelse og fleksibilitet, der gør den til en af de bedste forstærkere på markedet.

Andre opdateringer inkluderer opgraderede strømforsyningskomponenter til endnu lavere støjemission og øget pålidelighed under de mest krævende forhold. MA8950 fortsætter med at bruge kraftfulde kontrolmikroprocessorer til robust og jævn systemdrift, samt nogle af de nyeste state-of-the-art audio-grade kredsløbskomponenter til at producere den bedst mulige lyd.

Med disse avancerede funktioner kan du være sikker på, at MA8950 er en forstærker i topklasse, der leverer en ekstraordinær lydoplevelse. Uanset om du lytter til musik, ser film eller spiller spil, vil MA8950 sikre, at du får en lyd, der vil imponere dig. Med dens omfattende tilslutningsmuligheder, brugervenlighed og avancerede funktioner, er MA8950 en forstærker, der vil imponere selv den mest krævende lydentusiast.

MA8950 har også andre McIntosh-funktioner, herunder:

Power Guard®, der kontinuerligt overvåger input- og output-signaler og dynamisk kan justere input-niveauer for at sikre maksimal output uden at forårsage forvrængning og klipning, der kan skade dine højttalere.

Sikringsfri kortslutningsbeskyttelsesteknologi Sentry Monitor™, der frakobler udgangstrinnet, før strømmen kan overstige sikre driftsniveauer, og derefter nulstiller automatisk, når driftsforholdene vender tilbage til normal.

McIntosh Monogrammed Heatsinks™, som er fremstillet af materialer med fremragende termisk ledningsevne og varmeafledningsegenskaber.

Home Theater PassThru, der tillader problemfri integration i et hjemmebiografsystem.

En High Drive hovedtelefonforstærker med Headphone Crossfeed Director (HXD®), som kan give en ekstra dimension til hovedtelefon-lytning.

En diskret, fem-bånds tonekontrol, der giver avanceret manuel analog justering af ± 12dB i 2dB trin af dine yndlingsoptagelser ved frekvenser på 30 Hz, 250 Hz, 500 Hz, 2 kHz og 10 kHz.

Power Control, der sender tænd/sluk-signaler til tilsluttede McIntosh-komponenter for nem system tænd/sluk.

Forgyldte højttalerterminaler, der forhindrer korrosion og sikrer, at et kvalitetssignal sendes over dine højttalerkabler til dine højttalere.

Roon Tested-designationen bekræfter, at MA8950 er fuldt kompatibel med Roon-softwaren og kan fungere problemfrit med den. Dette giver brugerne af MA8950 en problemfri streamingoplevelse og garanterer en fremragende lydkvalitet. Med Roon Tested-designationen kan du være sikker på, at MA8950 vil give dig en lydoplevelse i særklasse, uanset hvad du lytter til.

Hele enheden er pakket ind i den tidløse McIntosh-æstetik med en sort glasfront med LED-belysning, blå watt-metre, kontrolknapper, oplyst logo, aluminiums endestykker og et smukt poleret rustfrit stål chassis.

+Læs mere

Specifikationer

Power Output per Channel
200 Watts
Number of Channels
2
Speaker Impedance
2, 4, or 8 Ohms
Rated Power Band
20Hz to 20kHz
Total Harmonic Distortion
0.005%
Dynamic Headroom
3.1dB
Frequency Response +0,-0.5dB
20Hz to 20kHz
Frequency Response, +0, -3dB
10Hz to 100kHz
Sensitivity Phono (Moving Coil)
0.25mV
Sensitivity Phono (Moving Magnet)
2.5mV
Sensitivity High Level (Balanced / Unbalanced)
0.5V/0.25V
Sensitivity (Power Amp input)
1.4V
Signal To Noise Ratio (Moving Coil)
80dB
Signal To Noise Ratio (Moving Magnet)
82dB
Signal To Noise Ratio (High Level)
95dB
Signal To Noise Ratio (Power Amp input)
113dB
Input Impedance (Balanced / Unbalanced)
20K/20K
Damping Factor
>40
Maximum Output (Balanced / Unbalanced)
8V Unbalanced
Balanced Input
1
Unbalanced Input
6
Phono Input Moving Coil
1 (adjustable loading)
Phono Input Moving Magnet
1 (fixed loading)
Upgradeable Digital Audio Module
Yes: DA2
Digital Coaxial Input
2
Digital Optical Input
2
Digital MCT Input
1
Digital USB Input
1
HDMI (ARC) Input
1
Balanced Variable Output
0
Unbalanced Fixed Output
1
Unbalanced Variable Output
2
Headphone Output
1/4″ High Drive with Headphone Crossfeed Director (HXD®)
Subwoofer Output
0
AM/FM Tuner option
No
Home Theater PassThru
Yes
Unbalanced Analog Connector Type
Standard
Speaker Binding Post Type
Standard
Service Port
1
Digital-to-Analog Converter (DAC) Type
8-channel, 32-bit/384kHz PCM/DSD, Quad Balanced
Digital Coaxial Input Sample Rate
24-bit/44.1kHz to192kHz
Digital Optical Input Sample Rate
24-bit/44.1kHz to192kHz
Digital MCT Input Sample Rate
16-bit/44.1kHz (CD)
DSD64 (SACD)
Digital USB Input Sample Rate
32-bit/44.1kHz to 384kHz (PCM)
DSD64, DSD128, DSD256, DSD512, DXD352.8kHz, DXD384kHz
Tone Controls
5-Band
Tone Bypass and Input Assign
Yes
RS232 Control Input
Yes
Power Control Output
1 Main, 2 Trigger
Rear Panel Data Port
4
Rear Panel IR Sensor Input
Yes
Input Level Match
Yes
Vacuum Tube or Solid State
Solid State
Output Type
Autoformer™
Output Meters
Yes
Dual Layer Chassis
Yes
Chassis Finish
Polished stainless steel & black painted steel
McIntosh Monogrammed Heatsinks™
Yes
Power Requirement
120V 50/60Hz, 4.4 amps
Standby Power Requirement
<0.25 Watts
Unit Dimensions (W x H x D)
17-1/2″ (44.5cm) x 7-5/8″ (19.4cm) x 18-3/4″ (47.6cm)
Unit Weight
75 lbs (34.1 kg)

Mcintosh MA8950

Tilføj til kurv