Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Effektforstærker / Musical Fidelity M6s PRX

Musical Fidelity M6s PRX

19.995,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.000 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 19.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.000 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 19.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

M6s PRX er et verdensklasse produkt, som er blevet rost af Hi-Fi+ for dens imponerende ydeevne. Denne 230 watt-per-kanal effektforstærker har en unik Choke Regulated Power Supply (CRPS), som giver den en teknisk fordel i forhold til sine konkurrenter.

M6s PRX deler samme grundlæggende kredsløbstopologi som dens premium Titan eller AMS50 søskende, men CRPS giver den sin egen tekniske twist, som muliggør ydeevneniveauer, der overstiger dens konkurrenter.

Denne effektforstærker har en imponerende kombination af præcision og kraft, hvilket betyder, at den kan drive selv krævende højttalere med fuldstændig neutralitet. Ifølge Hi-Fi Choice har M6s PRX en “aura af urokkelig uovervindelighed. Du kan presse forstærkeren hårdt uden nogensinde at føle, at den kæmper”.

Disse udtalelser blev gentaget af Hi-Fi+ anmeldelsen, som beskrev M6s PRX som “en ubesværet kvalitet, som næsten får dine højttalere til at virke større og bedre end de egentlig er.”

M6s PRX er også en fleksibel design, der har to sæt af skiftbare inputs. Dens line output-stik gør det også let at bruge i en bi-amp eller endda tri-amp konfiguration.

Design & Build
M6s PRX deler samme højkvalitets pasform og finish, som strækker sig over hele M6s serien.

Inde i det specialfremstillede chassis sidder den samme dual-mono design som i Musical Fidelitys allerbedste effektforstærkere. Men det, der adskiller M6s PRX fra andre effektforstærker, er dens unikke Choke Regulated Power Supply (CRPS).

En choke, som tilbyder høj modstand mod AC og meget lav modstand mod DC, tilbyder en yderst effektiv løsning på strømforsyningsstøj. Chokes blev almindeligt anvendt på traditionelle rørforstærkere, men Musical Fidelity var de første til at bruge dem med transistor designs. Musical Fidelity bruger også eksklusivt et dual bifilar choke system for det ultimative i støjafvisning.

CRPS giver også en fremragende mains støj filtrering og afvisning, hvilket sikrer lav-støj strømforsyning ydeevne og immunitet mod main-båren interferens. Du behøver ikke engang tænke på at tilføje en netstrømsbetingelse til M6s PRX.

De soniske effekter af Musical Fidelitys CRPS er en fantastisk stille baggrund, præcis lydgengivelse og fin detaljegengivelse. Tilsæt kraften, tempoet og dynamikken, som leveres af den centrale 230 watt-per-kanal design, og det er let at høre

hvorfor M6s PRX er en verdensklasse forstærker

+Læs mere

Musical Fidelity M6s PRX

Tilføj til kurv