Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Forforstærker / Musical Fidelity M8PRE

Musical Fidelity M8PRE

33.995,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.700 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 33.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.700 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 33.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 4671 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

M8sPre er en forforstærker fra Musical Fidelity, der har vundet anerkendelse fra både eksperter og lydentusiaster. Denne forforstærker er bygget til at udfordre mange dyrere forstærkere. Med sin høje ydeevne, omfattende tilslutningsmuligheder og enestående tekniske specifikationer er M8s et glimrende midtpunkt for næsten ethvert lydsystem.

Funktioner og tilslutningsmuligheder:
M8sPre har otte indgange, herunder en lav-støj MM/MC pladespiller-forforstærker, to balancerede indgange (hvoraf en har en hjemmebiograf bypass-option), tre linjeindgange (hvoraf en har en hjemmebiograf bypass-option) og en fuldt konfigureret tape in/out loop. Den symmetriske forbindelse sikrer en endnu mere harmonisk lyd.

Design og ydeevne:
M8sPre har et fuldt afbalanceret preamp-design, hvilket adskiller den fra mange rivaliserende preamps, der blot har balancerede input og output. Med en høj indgangsoverbelastningsmargin har M8s en afslappet og gennemsigtig lydgengivelse uden nogen farvning eller stress. M8sPre’s tekniske specifikationer er også imponerende med ultra-lav forvrængning, næsten perfekt frekvensrespons og ultra-lav støj.

M8sPre’s kraftige strømforsyning består af en 350VA, lydløs transformer til hver kanal, som er udstyret med egen reguleringskreds for optimal ydeevne og isolation. Strømforsyningens ultra-lave impedansdesign maksimerer levering af strøm, og M8s kan let drive enhver forstærker.

Samlet set er M8sPre en alsidig forforstærker med enestående ydeevne og tilslutningsmuligheder, der kan opgradere ethvert lydsystem.

Musical Fidelity M8PRE

Tilføj til kurv