Forside / Shop / Streaming / Trådløs højtaler / Naim Mu-so 2nd Generation

Naim Mu-so 2nd Generation

-15% Rabat

11.875,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
594 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 11.875 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 594 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 11.875 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 3982 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Naim Mu-so 2nd Generation – Prisvindende all-in-one system

Naim Mu-so 2nd Generation er arvtageren til den flere gange prisvindende Mu-so trådløse musiksystem. Denne nye model er blevet redesignet for at levere førende ydeevne, funktionalitet og brugervenlighed af Naim’s eksperter i Salisbury, England.

Med 45 års erfaring inden for Hi-Fi teknologi, den nyeste musikstreaming teknologi og en elegant og eksklusivt design, er dette det ultimative all-in-one system, som du og din musik fortjener. Med op til 32-bit højtopløselig streaming, multiroom musik og HDMI TV-lyd har du aldrig før hørt det så godt fra et alt-i-et trådløst system.

Naim Streaming Platform

Hjertet i Mu-so 2nd Generation er Naim’s musikstreaming-platform, som er udviklet af 25 ingeniører over tre år for at tilbyde den bedste ydeevne, uanset om du spiller din egen digitale musiksamling, lytter til internettets radio eller strømmer musik fra tjenester som TIDAL og Spotify. Denne prisvindende innovation er kun unikt til Naim musikstreaming produkter, som inkluderer deres Uniti serie og dedikerede netværksafspillere, herunder flagskibet ND 555 til £20,000.

DSP – Systemets hjerte

Den helt nye multicore Digital Signal Processor (DSP) driver systemets ydeevne og giver 2000 MIPS (millioner instruktioner per sekund) i forhold til den oprindelige Mu-so’s single-core, 150MIPS DSP. Du kan høre endnu mere af din musik med denne forbedring.

Naim har skabt en ny “limiter algoritme”, der holder styr på hver enkelt af Mu-so 2nd Generation’s højttalerelementer, når de er ved høje lydniveauer. Den nye limiter aktiveres kun ved ekstreme lydniveauer og hjælper med at bevare musikkens klarhed og øge pålideligheden på lang sigt.

Optimeret højtalerenheder og funktionalitet

Mu-so 2nd Generation byder på en ydeevne, funktioner og funktionalitets, der sætter en helt ny standard inden for sin prisklasse. Mu-so 2nd Generation leverer 450 watt, der ledsages af forbedrede og højt optimerede enheder. Disse enheder er et fælles udviklingsprojekt mellem Naim og Focal R&D-afdelinger. Focal har produceret klasselende lyd siden 1979, og deres ekspertise inden for højtalerudvikling har taget disse enheders præcision og ydelse til nye højder.

95% Redesignet

Mu-so 2nd Generation er ikke bare en almindelig trådløs højtaler; det er en præstation inden for lydteknologi. Den er re-designet til perfektion med en premium aluminiums kabinet i en ny bruneret grå finish.

Selvom den ser ud som sin forgænger på ydersiden, så er størstedelen af dens komponenter opgraderet for at forbedre dens ydeevne. Kabinettet er blevet re-designet for at skabe 13% mere intern volumen, hvilket muliggør større og bedre bas. Både kabinetets bracing og baffle-molding er blevet redesignet for at forbedre stivhed og kontrollere vibrationer.

De karakteristiske heatsinks er nu mere kompakte, men stadig ultra-effektive og fortsætter med at indeholde Naims patenterede teknologi, som diskret integrerer Wi-Fi-antennen.

Multiroom-funktionalitet

Med Mu-so 2nd Generation kan du nyde musik i hele dit hjem. Med Naim-appen kan du synkronisere flere Mu-so-enheder og skabe et fuldt synkroniseret multiroom-system. Du kan streame forskellig musik i forskellige rum eller spille den samme sang i hele huset, perfekt til fester eller afslapning.

Du kan også tilslutte Mu-so 2nd Generation til dit TV for en ekstraordinær lydoplevelse. Med HDMI ARC kan du nemt forbinde dit TV og streame dine yndlingsserier og -film med krystalklar lyd.

Enkel betjening

Betjen Mu-so 2nd Generation med lethed. Du kan bruge Naim-appen på din smartphone eller tablet til at vælge musik, justere lydstyrken og kontrollere andre indstillinger. Derudover er der praktiske touch-knapper på toppen af enheden, som gør det nemt at skifte sang eller justere lydstyrken uden at skulle bruge din telefon.

Mu-so 2nd Generation er også kompatibel med stemmeassistenter som Amazon Alexa og Google Assistant, så du kan styre din musik med din stemme.

 

+Læs mere

Specifikationer

Amplifier Output
450W – (6 x 75W)
Audio Inputs
HDMI
ARC in with CEC
Streaming features
Apple AirPlay 2, Chromecast Built-in, UPnPTM, Spotify® Connect, TIDAL, Roon Ready, Bluetooth, Internet Radio
Analogue Input
3.5mm Jack
USB
USB2 (Type A connector)
Digital (S/PDIF)
Optical S/PDIF up to 96khz
Connectivity
Multiroom
Sync up to five Naim Streaming products and control via the Naim App.
Network
Ethernet (10/100Mbps), Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac), BLE v4.2
Internet Radio Formats
Windows Media-formatted content, MP3, ACC, Ogg Vorbis streams and MMS
Internet Radio Provider
vTuner Premium 5*
Audio Formats
WAV, FLAC and AIFF – up to 24bit/384kHz
ALAC (Apple Lossless) – up to 24bit/384kHz
MP3 – up to 48kHz, 320kbit (16 bit)
AAC – up to 48kHz, 320kbit (16bit)
OGG and WMA – up to 48kHz (16bit)
DSD- 64 and 128Fs
Bluetooth – SBC, AAC
Note: Gapless playback supported on all formats
Finishes
Burnished and anodised aluminium casework, CNC milled, bead blasted and anodised aluminium heatsinks, Dual tone grey and black fabric grille.
Grille colour options
Olive, Peacock and Terracotta.
Weight
11.2kg
Dimensions (HxWxD)
122 mm x 628 mm x 264 mm
Mains Supply
100V, 115V or 230V, 50/60Hz
Power Consumption
Typical use: 17W
Standby mode: < 2W
Deep sleep (No-network standby mode): < 0.5W
Speaker System
Stereo 3-way; DSP-optimised vented box acoustic system
Supplied with
Dual tone grey and black grille, remote control, mains cables (market dependent), reset pin-hole tool and information booklets.
User Control
Handheld
Remote handset included and optional control app for iPad, iPhone, iPod Touch and Android devices
Product
Touch control user interface with rotary volume control

Naim Mu-so 2nd Generation

Tilføj til kurv