Forside / Shop / Streaming / Trådløs højtaler / Naim Mu-so + Qb 2nd Generations

Naim Mu-so + Qb 2nd Generations

-23% Rabat

15.975,00 kr. sæt

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
799 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 15.975 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 799 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 15.975 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 13122135 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Naim Mu-so + Qb 2nd Generations – Prisvindende all-in-one systemer

Naim Mu-so og Mu-so Qb 2nd Generation er arvtagerne til det prisbelønnede Mu-so trådløse musiksystem. Genudviklet fra bunden, for at frembringe det bedste kompakte trådløse musiksystem, og det hele kan nu fåes til en særdeles skarp bundle pris.

Naim Streaming Platform

Hjertet i Mu-so 2nd Generation er Naim’s musikstreaming-platform, som er udviklet af 25 ingeniører over tre år for at tilbyde den bedste ydeevne, uanset om du spiller din egen digitale musiksamling, lytter til internettets radio eller strømmer musik fra tjenester som TIDAL og Spotify. Denne prisvindende innovation er kun unikt til Naim musikstreaming produkter, som inkluderer deres Uniti serie og dedikerede netværksafspillere, herunder flagskibet ND 555 til £20,000.

DSP – Systemets hjerte

Den helt nye multicore Digital Signal Processor (DSP) driver systemets ydeevne og giver 2000 MIPS (millioner instruktioner per sekund) i forhold til den oprindelige Mu-so’s single-core, 150MIPS DSP. Du kan høre endnu mere af din musik med denne forbedring.

Naim har skabt en ny “limiter algoritme”, der holder styr på hver enkelt af Mu-so 2nd Generation’s højttalerelementer, når de er ved høje lydniveauer. Den nye limiter aktiveres kun ved ekstreme lydniveauer og hjælper med at bevare musikkens klarhed og øge pålideligheden på lang sigt.

Optimeret højtalerenheder og funktionalitet

Mu-so 2nd Generation byder på en ydeevne, funktioner og funktionalitets, der sætter en helt ny standard inden for sin prisklasse. Mu-so 2nd Generation leverer 450 watt, der ledsages af forbedrede og højt optimerede enheder. Disse enheder er et fælles udviklingsprojekt mellem Naim og Focal R&D-afdelinger. Focal har produceret klasselende lyd siden 1979, og deres ekspertise inden for højtalerudvikling har taget disse enheders præcision og ydelse til nye højder.

95% Redesignet

Mu-so 2nd Generation er ikke bare en almindelig trådløs højtaler; det er en præstation inden for lydteknologi. Den er re-designet til perfektion med en premium aluminiums kabinet i en ny bruneret grå finish.

Selvom den ser ud som sin forgænger på ydersiden, så er størstedelen af dens komponenter opgraderet for at forbedre dens ydeevne. Kabinettet er blevet re-designet for at skabe 13% mere intern volumen, hvilket muliggør større og bedre bas. Både kabinetets bracing og baffle-molding er blevet redesignet for at forbedre stivhed og kontrollere vibrationer.

De karakteristiske heatsinks er nu mere kompakte, men stadig ultra-effektive og fortsætter med at indeholde Naims patenterede teknologi, som diskret integrerer Wi-Fi-antennen.

Multiroom-funktionalitet

Med Mu-so 2nd Generation kan du nyde musik i hele dit hjem. Med Naim-appen kan du synkronisere flere Mu-so-enheder og skabe et fuldt synkroniseret multiroom-system. Du kan streame forskellig musik i forskellige rum eller spille den samme sang i hele huset, perfekt til fester eller afslapning.

Du kan også tilslutte Mu-so 2nd Generation til dit TV for en ekstraordinær lydoplevelse. Med HDMI ARC kan du nemt forbinde dit TV og streame dine yndlingsserier og -film med krystalklar lyd.

Enkel betjening

Betjen Mu-so 2nd Generation med lethed. Du kan bruge Naim-appen på din smartphone eller tablet til at vælge musik, justere lydstyrken og kontrollere andre indstillinger. Derudover er der praktiske touch-knapper på toppen af enheden, som gør det nemt at skifte sang eller justere lydstyrken uden at skulle bruge din telefon.

Mu-so 2nd Generation er også kompatibel med stemmeassistenter som Amazon Alexa og Google Assistant, så du kan styre din musik med din stemme.


Mu-so Qb 2nd Generation er det nyeste medlem af den prisbelønnede Mu-so trådløse musiksystem familie. Genudviklet fra bunden, for at frembringe det bedste kompakte trådløse musiksystem.

Ved at kombinere Naims 46 års hi-fi-ekspertise med den nyeste teknologi og omfattende software- og hardwareopgraderinger leveres en markant forbedret ydelse, mens designet er udviklet til at passe perfekt til Mu-so 2nd Generation.

+Læs mere

Naim Mu-so + Qb 2nd Generations

Tilføj til kurv