Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Integreret forstærker / Naim SUPERNAIT 3

Naim SUPERNAIT 3

36.900,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Palle Thomas

Lad os hjælpe med alt det svære

Hos Lydspecialisten tilbyder vi at komme hjem til dig og stå for hele opsætningen af dit Hi-Fi udstyr. På den måde sikrer vi, at du får det bedste ud af dit system.

Vores montører er specialister, der har over 60 års erfaring tilsammen. Du kan enten få besøg af indehaveren Thomas eller butikschefen Palle, som er blandt Danmarks bedste til at optimere Hi-Fi systemer.

Hos Lydspecialisten er du i sikre hænder fra start til slut. Det er derfor, at vi kalder os specialister.

Vis rentefri finansiering
×
Delbetaling
1.845 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 36.900 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.845 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 36.900 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Naim SUPERNAIT 3 – En formidabel forstærker

I de seks år, der er gået  siden de sidste integrerede NAIT-forstærkere blev frigivet, har Naims forsknings- og udviklingshold arbejdet på en række forbedringer. Resultatet er opgraderede effektforstærkersektioner til SUPERNAIT 3, der leverer hurtigere tempo og intimitet under afspilning – hvad enten det drejer sig om et par højttalere eller dit foretrukne par hovedtelefoner.

SUPERNAIT 3 har modtaget betydelige performanceopgraderinger, inklusive en indbygget phono-stage, hvilket gør det til en perfekt partner til pladespiller, såvel som streamere, CD-afspillere eller enhver anden musikskilde.

Læs mere

Naim SUPERNAIT 3

Tilføj til kurv