Om os

LYDspecialisten ApS i Aalborg er en specialbutik for god lyd. 
Butikken blev grundlagt i 1992, og vi har altid sat en dyd i at forhandle de bedste produkter inden for Hi-fi. Vi tror med andre ord på de produkter vi sælger og vi sætter en ære i at have tidens bedste produkter tilgængelige for vores kunder. 
Vi leverer High-end stereo systemer, og hvis behovet er for noget helt specielt, så aftal en tid med en af vores specialister, så sætter vi os sammen og skræddersyer en løsning, som passer til behovet. 
Vi vælger vores produkter ud fra kriterier som kvalitet, performance, levetid og design. Disse parametre er essentielle i Hi-fi verdenen og vi tror også på, at årsagen til vores fortsatte succes  blandt andet skal findes i vores skarpe og måske kyniske måde at sortere på.
Vi tror på, at de stærkeste produkter overlever og det afspejles også i vores sortiment, som ikke har plads til fusere og andre sjove fisk.

Velkommen til Lydspecialisten! 
 
Skulle du have spørgsmål vedrørende priser, produkter, eller andet, er du altid velkommen til enten at ringe til os på 98 16 14 10 eller du kan skrive til os her
Alle forespørgsler vil blive behandlet så hurtigt som muligt og som udgangspunkt indenfor en time.Åbningstider:
Mandag - Fredag: 11.00-17.00
Lørdag: 10.00 - 14.00

Du kan booke en demo alle dage
Du får demorummet alene i selskab med en af vores medarbejdere, så du i ro og mag kan lytte til det udstyr, der har din interesse, og til den musik du selv vælger. 
Brug nedenstående link, og udfyld anmodningen. Herefter får du en bekræftelse på, at rummet er booket til dig. Vi glæder os til at se dig!
https://www.lydspecialisten.dk/kontakt/