Om Lydspecialisten

Hos os handler alting om, at give dig den bedst mulige lyd for pengene. Det har det gjort siden 1992, og derfor finder du kun de bedste produkter hos os. Vi har ikke plads til skuffende produkter i vores sortiment, for vores succes hviler på vores troværdighed, ekspertise og tilfredse kunder.
Innovativ og førende Hi-Fi butik

Søger du det bedste?

Hos Lydspecialisten tilbyder vi dig et stort udvalg af verdens førende producenter og branchens mest kyndige service. Vi tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker, så vi sammen kan skræddersy den rigtige løsning for dig. En kombination der til dags dato har gjort, at folk fra hele verden stoler på vores produkter og vejledning.

0

Lande

Kendt i over 80 lande

Est. 1992

Vores historie

Lydspecialisten er en specialbutik for god lyd i Aalborg. Vi blev grundlagt i 1992, og vi har altid sat en dyd i at forhandle de bedste produkter inden for Hi-fi. Vi tror med andre ord på de produkter vi sælger og vi sætter en ære i at have tidens bedste produkter tilgængelige for vores kunder.

Vi leverer High-end stereo systemer, og hvis behovet er for noget helt specielt, så aftal en tid med en af vores specialister, så sætter vi os sammen og skræddersyer en løsning, som passer til dine behov.

Vi vælger vores produkter ud fra kriterier som kvalitet, performance, levetid og design. Disse parametre er essentielle i Hi-fi verdenen, og vi tror også på, at årsagen til vores fortsatte succes blandt andet skal findes i vores skarpe og måske kyniske måde at sortere på.

Vi tror på, at de stærkeste produkter overlever og det afspejles også i vores sortiment, som ikke har plads til fusere og andre sjove fisk. Vores løfte til dig er derfor, at du altid vil modtage en ærlig, professionel og kompetent rådgivning hos os, som vil løfte din lyd til nye højder.

Velkommen til Lydspecialisten!

Vi skaber

Lytteoplevelser og glade kunder

Når vi vejleder dig i købet af Hi-Fi, så arbejder vi ud fra helheden af dit system, så du er sikret, at dit køb skaber det ønskede resultat. Udover at være stærke i at vælge de rigtige produkter, så har vi et utalt af råd, som kan forbedrer din lyd. Ganske kvit og frit. Det gør os til et unikt valg, som vil gøre dig glad og tilfreds.

0

Betjente kunder

Med 5 stjerner på Trustpilot og Google, er vores kunder begejstret for os, og der kommer stadig nye til.

``Har handlet audioudstyr der i over 10 år og har altid været tilfreds. God service både i forhold til salg men også reklamationer.``

Martin C. JørgensenTrustpilot

``I min optik er Lydspecialisten der hvor man går hen, hvis man samler på gode oplevelser.``

Cuno S.B. MouritsenTrustpilot

``Her er en af landets sidste rigtige Hi-Fi forretninger. God service, stærkt kompetente og engagerede medarbejdere.``

Ulrik KuntzTrustpilot

``Et sted hvor man ikke bare er den næste kunde i rækken, eller bare er endnu et individ, som skal påduttes noget ligegyldig service med salg for øje.``

Janus M. JensenTrustpilot

``Butikken og service er et besøg værd, og man føler sig aldrig presset. Kun begejstret.``

Lars KnudsenTrustpilot
Nøglen til succes

Vores værdier

Bedste lyd til prisen

Vores mål er at give dig bedst mulig lyd, for dine hårdt tjente penge.

Hos Lydspecialisten har vi valgt kun at forhandle de bedste produkter på markedet, så du aldrig behøver at frygte, at du kunne have fået mere for pengene.

30 Dages Buy & Try

I Lydspecialisten mener vi, at det skal være trygt og nemt at handle Hi-Fi.

Derfor kan du teste alle vores produkter hjemme hos dig selv i 30 dage med fuld returret. Så har du nemlig tid til at vurdere, om produktet er det rigtige for dig. Der gælder dog enkelte undtagelser.

Skræddersyet løsninger

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Derfra sammensætter og matcher vores specialister udstyret, så du får lige præcis den lydoplevelse, der er den optimale for dig. Vi tilbyder endda, at stå for monteringen og installeringen ved ordre over 30.000 kr.

Personale

Vores specialister

Vi har gjort en dyd ud af, at have det bedste team på markedet. Tilsammen har vi mere end 100 års erfaring, som sikrer, at du får kompetent og ordentlig rådgivning til dit forestående køb.

Thomas Mørk

Indehaver & Salg

Steen Mortensen

Indehaver & Adminstration

Palle Pedersen

Butikschef & Salg

Søren Linemann

E-commerce Manager

Kristian Kristoffersen

Logistik & Administration

Dennis Serritzlev

Tekniker & Montør

Birgitte Bach

Økonomi

Anne Skødt

Bogholder