Forside / Shop / Tilbehør / Pladespiller tilbehør / Pickup / Ortofon MC Diamond

Ortofon MC Diamond

67.999,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
3.400 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 67.999 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 3.400 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 67.999 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 4986 Kategorier: ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Ortofon MC Diamond – den bedste Ortofon pick-up nogensinde

Ortofon’s bedste pick-up nogensinde, MC Diamond, leverer musik som du aldrig har hørt den før. Ortofon stræber efter at levere den ultimative musikoplevelse gennem en blanding af innovation, teknisk ekspertise og inspiration. Denne nye state-of-the-art pick-up, der repræsenterer talrige Ortofon-designelementer og idealer, er virkelig eksemplarisk for den højeste grad af ydeevne, der er mulig i moderne analog afspilningsteknologi.

MC Diamond har en titaniumskrop, optimeret magnetsystem, og en ny gummifjedring, der giver en helt ny oplevelse for lydentusiaster.

“Det er indspillet musik, som du aldrig har hørt det før – den mest autentiske vinyloplevelse i verden”, sagde Leif Johannsen, Ortofon’s Chief Officer of Acoustics and Research.

Ny forbedret gummifjedring
Til den nye MC Diamond pick-up er Ortofon Wide Range Damping System (WRD) blevet genindrettet med en forbedret gummifjedring, der er specielt udviklet internt.

WRD-systemet blev oprindeligt introduceret i MC 20 Mk II i 1979 og blev også efterfølgende brugt i MC A90, MC Windfeld, Xpression, MC Anna, MC Anna Diamond og MC Century pickupper. I dette system er en lille, tung platindisk sandwichet mellem to gummiafsorbere med forskellige egenskaber. Dette sikrer ikke kun en ekstraordinær sporingsevne, men skaber også en perfekt dæmpning gennem hele frekvensspektret. På grund af dette er forvrængning og resonans næsten fuldstændig elimineret.

Den nye gummiforbindelsesformel er baseret på Multi Wall Carbon Nano Tube (MWCNT) meget effektive nanofyldstoffer. Den nye MWCNT-baserede forbindelse tilbyder ønskelige mekaniske egenskaber, der tillader optimal interaktion mellem compliance og dæmpning, som forbedrer stabilitet og afspilning og sikrer en uovertruffen lydkvalitet.

Pick-up kroppen
Pick-up kroppen på MC Diamond er lavet af titanium ved hjælp af Ortofons brugerdefinerede Selective Laser Melting (SLM) -teknik. Denne teknik tillader præcis kontrol af tætheden i kroppen, hvilket giver ekstremt høj intern dæmpning og resulterer i en betydelig reduktion af vibrationer og forbedret lydkvalitet.

Magnetsystem
MC Diamond’s magnetsystem kombinerer valgte materialer, optimeret geometri og enestående konsistens, der leverer enestående ydelse. Sammen med den ikke-magnetiske armatur er resultatet livagtige, meget præcise lydoptagelser defineret af næsten uendelig dimensionalitet.

+Læs mere

Specifikationer

Output voltage at 1 kHz, 5cm/sec. – 0.2 mV
Channel balance at 1 kHz – 0.5 dB
Channel separation at 1 kHz – 25 dB
Channel separation at 15 kHz – 20 dB
Frequency response – 20 Hz-20 kHz +/- 2 dB
Tracking ability at 315 Hz at recommended tracking force – 80 µm
Compliance, dynamic, lateral – 11 µm/mN
Stylus type – Special polished Nude Ortofon Replicant 100 on Diamond Cantilever
Stylus tip radius – r/R 5/100 µm
Tracking force range – 2.5-2.8 g (25-28 mN)
Tracking force, recommended – 2.6 g (26 mN)
Tracking angle – 23°
Internal impedance, DC resistance – 6 Ohm
Recommended load impedance – > 10 Ohm

Coil wire material – Ultra pure oxygen free copper
Cartridge body material – SLM Titanium
Cartridge colour – Silver/Black
Cartidge weight – 17.5 g

Ortofon MC Diamond

Tilføj til kurv