Forside / Shop / HiFi / Forstærker / Effektforstærker / Primare A35.8

Primare A35.8

37.500,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
1.875 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 37.500 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 1.875 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 37.500 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 98211653 Kategorier: , ,

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Primare A35.8 – Otte-kanals balanceret multi-kanal forstærker

Primare A35.8 er en kraftfuld og alsidig multi-kanal forstærker, der er designet til at opfylde behovene i stort set ethvert højtydende multi-kanal system. Med dens elegante design og avancerede teknologi, er A35.8 en fremragende løsning til alle, der søger den bedst mulige lydgengivelse i deres stereo- eller hjemmebiograf-system.

A35.8 kan levere helt op til 8 x 150 watt i 8 ohm og 8 x 300 watt i 4 ohm, hvilket gør den i stand til at håndtere selv de mest krævende 5.1, 7.1 og 5.1.2 systemer. Ønsker du at bruge den i en stereokonfiguration, så leverer den 2 x 200 watt i 8 ohm samt 2 x 400 watt i 4 ohm, og det giver en kraftfuld og præcis lydgengivelse selv ved høje lydstyrker. Er kun den mest kraftfulde konfiguration godt nok til dig, så leverer en fuldt brokoblet A35.8 hele 4 x 375 watt eller 2 x 750 watt. Skal det være endnu vildere, så kan den levere 2 x 1500 watt i en fuldt brokoblet bi-amped stereokonfiguration. Med A35.8 får du altså friheden til helt selv at vælge, hvilken konfiguration der passer til lige præcis dine behov og præferencer. Anvend A35.8 i en 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2-kanals konfiguration – det er op til dig.

For at sikre den bedste lydkvalitet i enhver konfiguration, er A35.8 udstyret med en række forskellige funktioner og teknologier, der forbedrer lydgengivelsen og giver mere præcis kontrol over forstærkeren. Disse inkluderer Primare’s egen UFPD 2-teknologi, som leverer en effektiv, præcis og detaljeret lydgengivelse, og Balanced XLR-indgange og -udgange, der reducerer støj og forvrængning i signalet.

Avanceret Klasse-D forstærker

Primare A35.8 er udstyret med et avanceret kredsløbsdesign, der sikrer minimal forvrængning og maksimal signalintegritet. Primare’s egen UFPD 2-teknologi (Ultra-Fast Power Device) eliminerer næsten al forvrængning og støj, mens den avancerede ventilations- og kølesystem holder forstærkeren kølig og i optimal driftstemperatur.

Selve UFPD-teknologien adskiller sig fra traditionelle klasse A-, A/B- eller D-forstærkere, idet den bruger en klasse D-forstærkertopologi og tilføjer en højfrekvens modulator for at reducere høje niveauer af forvrængning. Det betyder, at UFPD-2 har en meget høj effektivitet på op til 90%, hvilket betyder, at der bruges mindre strøm, og forstærkeren producerer mindre varme. En anden fordel ved UFPD-2 er, at den også er i stand til at levere en utrolig strømstyrke, selv ved lave impedanser, hvilket betyder, at den kan drive selv de mest krævende højttalere med lethed.

UFPD-teknologien har også en meget høj stabilitet og pålidelighed, da den er mindre følsom over for temperaturændringer og spændingsudsving end traditionelle forstærkere. Dette betyder, at UFPD-forstærkere kan levere en mere præcis og konsekvent ydelse, uanset de eksterne forhold. Med UFPD-2 teknologien har Primare imidlertid løftet baren for, hvad UFPD-forstærkere kan, så der nu leveres en endnu bedre ydeevne og langt mindre forvrængning og støj.

En strømforsyning der imponerer

En af de mest fremtrædende egenskaber ved Primare A35.8 er dens strømforsyning. Grundstenen i A35.8 er den største strømforsyning, som Primare nogensinde har designet, og den er udstyret med APFC og soft clipping kredsløb, som sikrer en stabil og pålidelig ydeevne, selv når den presses til sit yderste. Strømforsyning har også en innovativ funktion i form af dobbelte tilslutningskabler. Disse kabler sikrer, at de fire forstærkermoduler forsynes med en langt mere direkte og ensartet strøm via den kortest mulige vej. Det betyder, at du kan forvente en mere stabil og ensartet ydeevne, da forstærkermodulerne får den mest effektive forsyning.

Genialt kredsløbsdesign

Forstærkertrinnet i A35.8 er anden genistreg, som fortjener at blive fremhævet. Det innovative design af kredsløbslayoutet sikrer, at strømforsyningen leverer den mest direkte og jævne fordeling af strøm til de forstærkermoduler, der er monteret i kølepladerne, som isolerer dem fra den potentielle støj fra strømforsyningen. Denne nyskabende konstruktion isolerer tilmed indgangs- og udgangstrinnene fra enhver støj, som forstærkermodulerne kan producere.

Input- og output-signalerne leveres til og fra forstærkermodulet gennem et kredsløbskort, der er trådet gennem en kanal i kølepladerne for den korteste mulige signalvej. Det gør, at signalet opretholder sin klarhed og detaljerigdom, da det ikke forstyrres af støj eller interferens fra andre kilder. A35.8’s forstærkerdel er derfor i stand til at levere en præcis og ren lyd, der gengiver musikken med størst mulig nøjagtighed, hvilket gør den til en ideel løsning til selv de mest krævende lyttere.

+Læs mere

Specifikationer

Output Power
8x 150W 8 ohms / 8x 300W 4 ohms
XLR
x 8
RCA
x 8
12V Trigger
2 x 3.5mm input/output
RS232
Outboard system control port
Dimensions
430 x 400 x145 mm (W x D x H)
Weight
15 Kg
Finishes
Black or titanium

Primare A35.8

Tilføj til kurv