Forside / Shop / Streaming / Streamer / Primare NP5 Prisma MK2

Primare NP5 Prisma MK2

- 22 % Rabat

3.495,00 kr. stk 4.495,00 kr. stk

×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
175 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 3.495 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 175 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.495 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.
Varenummer (SKU): 5258 Kategorier: , , Tag:

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

NP5 Prisma MK2 – Den bedste streamer til ethvert system.

Den nye NP5 Prisma MK2 er designet til at være lille nok til at passe ubemærket ind i ethvert system, men har samtidig funktionaliteten fra Primare’s prisvindende Prisma-modul Denne streamer giver dig mulighed for at nyde fuld Prisma-tilslutning til stort set enhver komponent med en digital indgang – både stereo og multi-channel – uanset om det er Primare eller et andet mærke. Lydkvaliteten og den sublime funktionalitet har gjort, at NP5 er blevet kåret som Årets Streamer af EISA-Awards og Stereo+, hvilket blot er en understregning af hvor godt et produkt, der er tale om.

Teknologi

NP5 Prisma MK2 er en netværksafspiller, der er skabt til at passe til enhver og ethvert system og indeholder alle de funktioner, som du finder i Primare’s prisvindende Prisma-modeller. Udover at kunne styre netværksforbundne harddiske, inkluderer Prisma også AirPlay 2, Bluetooth®, Roon Ready, og Spotify Connect® samt Chromecast built-in. Dette giver en unik streaming-portal, der gør det nemt at oprette forbindelse til hundredvis af streamingapplikationer og -tjenester, inklusiv stemmestyring, og sikrer den bedste ydeevne og brugeroplevelse.

Prisma-teknologien er skabt til at tillade alle i husstanden at udforske, opdage og dele den dybt tilfredsstillende oplevelse, som high-performance musikafspilning kan give. Produktet giver mulighed for at tilslutte flere rum eller zoner og styre både lagrede og streamed medier trådløst eller med kabel. Alt dette kan styres fra mobile enheder gennem streaming service-applikationer og Prisma-systemet.

NP5 Prisma MK2 er specifikt designet til at være lille nok til at passe ubemærket ind i ethvert system, og den kan bruges med ethvert produkt med en digital indgang, både stereo og home cinema systemer, Primare eller andre mærker, og tilbyder fuld Prisma stereo-netværksmusikafspiller-tilslutning og -styring. Produktet er dermed den perfekte netværksafspiller for alle og ethvert system.

NP5 Prisma giver også mulighed for volumenjustering, mute, standby og indgangsvalg for tidligere Primare-modeller med RS232-indgange via den omfattende Prisma-applikation.

Multi-room / Multi-Zone funktionalitet

Prisma er en pakke af teknologier, der giver den bredeste vifte af netværksmusikafspiller-funktioner og -funktionalitet og tilbyder multi-room / multi-zone-tilslutning og kontrolmuligheder for både lagrede og streamed medier, trådløst eller med kabel, og alt kan styres fra mobile enheder gennem streaming service-applikationer og Prisma-systemkontrol-appen.

Prisma fungerer sammen med musiktjenester som AirPlay 2*, Bluetooth®, Chromecast built-in, Roon Ready*, og Spotify Connect®, som giver en nem tilslutning af streamingapplikationer og -tjenester

+Læs mere

Test af Primare NP5 Prisma MK2

Specifikationer

RCA
1 x digital output
Toslink
1 x digital output
RS232
Outboard system control port
Prisma
Connectivity and control
USB-A
x 1
Ethernet
x 1
Streaming features
WiFi
AirPlay 2
Bluetooth
Chromecast built-in
Roon Ready
Spotify Connect
Dimensions (WxHxD)
143 x 36 x 125 mm
Weight
0,5 Kg

Primare NP5 Prisma MK2

Tilføj til kurv