Forside / Shop / Tilbehør / Pladespiller tilbehør / Pladerensere / Pro-Ject VC-S2 ALU

Pro-Ject VC-S2 ALU

3.995,00 kr. stk

På lager

Delbetaling
365 kr. pr. måned
12
24
Ved et samlet kreditbeløb på 3.995 kr. over 12 mdr.: Månedlig ydelse 365 kr. Samlede kreditomk. 375 kr. Samlet tilbagebetaling 4.370 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 18,26%. Der er fortrydelsesret.

Beskrivelse

Premium pladerensemaskine

Aluminiumsoverfladen på VC-S2 ALU er i stand til at modstå overdreven væske spild uden at ødelægge chassiset.

VC-S2 ALU er super kraftfuld og renser plader i så lidt som en eller to omdrejninger. De allerbedste resultater opnås med en rotation fremad efterfulgt af en baglæns.

Resultatet er en meget hurtigere og mere effektiv rengøringsproces. Den forbedrede motor vil holde i en lang og forlænget levetid.

En ny aluminiumsklemme forsegler pladeetiketten fra rensevæske og undgår skader på etiketten.

Den robuste metalarm er nem at bruge, mekanisk stabil og fokuserer al sugekraft direkte på pladeoverfladen.

En stor indvendig beholder (2,5 liter) opsamler brugt væske og er nem at tømme. Når du bruger Wash-IT rengøringsopløsning, vil væsken også fordampe i beholderen, hvilket betyder, at beholderen næsten aldrig skal tømmes, selv efter rensning af tusindvis af plader.

Det miljøvenlige og alkoholfri vinylrengøringskoncentrat, Wash-IT, giver meget gode rengøringsresultater og reducerer statisk ladning, så Vinyl og Pick-Up slid reduceres markant.

Aluminiumskabinettet på VC-S2 ALU eksemplificerer den høje byggekvalitet og gør din nye pladerenser til en langtidsholdbar investering.

Pro-Ject VC-S2 ALU

Tilføj til kurv