Forside / Shop / Tilbehør / Pladespiller tilbehør / Pladerensere / Pro-Ject VC-S2 ALU

Pro-Ject VC-S2 ALU

3.995,00 kr. stk

På lager

1-3 dages levering.
×
Vis delbetaling
×
Delbetaling
200 kr. pr. måned
10
20
30
Ved et samlet kreditbeløb på 3.995 kr. over 20 mdr.: Månedlig ydelse 200 kr. Samlede kreditomk. 0 kr. Samlet tilbagebetaling 3.995 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 0,00%. Der er fortrydelsesret.

Fri fragt over 499,-

30 Dages fuld returret

3 Års medlemsgaranti

40 År i branchen

Billigst på PriceRunner

Beskrivelse

Premium pladerensemaskine

Aluminiumsoverfladen på VC-S2 ALU er i stand til at modstå overdreven væske spild uden at ødelægge chassiset.

VC-S2 ALU er super kraftfuld og renser plader i så lidt som en eller to omdrejninger. De allerbedste resultater opnås med en rotation fremad efterfulgt af en baglæns.

Resultatet er en meget hurtigere og mere effektiv rengøringsproces. Den forbedrede motor vil holde i en lang og forlænget levetid.

En ny aluminiumsklemme forsegler pladeetiketten fra rensevæske og undgår skader på etiketten.

Den robuste metalarm er nem at bruge, mekanisk stabil og fokuserer al sugekraft direkte på pladeoverfladen.

En stor indvendig beholder (2,5 liter) opsamler brugt væske og er nem at tømme. Når du bruger Wash-IT rengøringsopløsning, vil væsken også fordampe i beholderen, hvilket betyder, at beholderen næsten aldrig skal tømmes, selv efter rensning af tusindvis af plader.

Det miljøvenlige og alkoholfri vinylrengøringskoncentrat, Wash-IT, giver meget gode rengøringsresultater og reducerer statisk ladning, så Vinyl og Pick-Up slid reduceres markant.

Aluminiumskabinettet på VC-S2 ALU eksemplificerer den høje byggekvalitet og gør din nye pladerenser til en langtidsholdbar investering.

Pro-Ject VC-S2 ALU

Tilføj til kurv